Header Ads

Lesz új tévés szerződése a TNA-nek vagy megszűnik a szervezet?

A TNA tévés szerződése a Spike TV csatornával az idei év októberében jár le és az utóbbi hetekben egyre több olyan hír jelenik meg, amely szerint a csatorna nem szeretne hosszabbítani az egyre kevesebb nézőt érdeklő TNA-vel és inkább más szervezetek iránt érdeklődik!

http://jkwrestling.com/wp-content/uploads/2014/01/iw9113promo.jpg

A TNA a WWE után még most is a legnagyobb pankrációs szervezet, azonban az utóbbi évben a szervezet stagnáló nézettsége lassan bár, de egyre inkább csökken. A szervezet ezenkívül nehéz helyzetben is van, mivel a pletykák szerint veszteséges, a tulajdonosok pedig minél hamarabb meg szeretnének válni tőle, azonban nincs vevő akit érdekelne az üzlet.

Ha a tévés szerződés megújítása nem jön össze, a szervezet valószínűleg végleg megszűnik, mivel másik, komolyan vehető csatorna nincs, akiket érdekelne a TNA. A Spike TV is a hírek szerint inkább egy friss, független szervezetet szeretne a képernyőjére tűzni a TNA helyett, azonban ezt a TNA vezetősége cáfolta és azt hangoztatják, hogy nemsokára alá lesz írva az új szerződés.

15 megjegyzés:

 1. HMM hát ez várható volt, bár én sajnálnám a TNAt

  VálaszTörlés
 2. Hát ez nem meglepő. A tulajok meg menekülnének a süllyedő hajóról.

  VálaszTörlés
 3. Hogan-Bischoff-Russo trió kinyírta a WCW-t. Mikor a TNA-nél feltűntek, már akkor mondtam, hogy baj lesz. Aztán hagyták elmenni AJ-t, Daniels-t... Meg is érdemlik. az az igazság.

  VálaszTörlés
 4. Amúgy is hülyeséget halmoztak/halmoznak sorra...

  VálaszTörlés
 5. Sosem szerettem a TNA-t mivel WWE kopi........Fanatikus Jeff Hardy rajongó vagyok ezért sajnálom csak a szervezetet....XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elhiheted, hogy a WWE is nagyjából ugyanannyira TNA kopi.

   Törlés
  2. Lehet, hogy a TNA meg a WWE is koppintja egymást, de a TNA többet...

   Törlés
  3. És ezt honnan veszed? Ha rendszeresen néznéd, akkor tudnád, hogy nem így van.

   Törlés
  4. Csak hogy megindokoljam, a legtöbb sztoriszál pont olyan, hogy kb évente ismétlődik az összes pankrációs szervezetben, pl vezetőség vs akárki. Azt is ráfogták, hogy a TNA másolja, míg a WWE-ben évek óta újra és újra előhozzák csak másokkal. A WWE meg a Shield ötletét vette az Aces and 8s-ről. És akkor mi van? Semmi, a pankráció pont nem az az ága a szórakoztatásnak, ahol a sztoriba annyi újdonság lenne folyamatosan, így felesleges azon vitázni ki "kopiz" kicsodát.

   Törlés
  5. Én már nem igazán követem a TNA-t... Csak a hírek alapján mondtam azt, mert többszür láttam/látok olyat, hogy a TNA "kopizta' a WWE-t...

   Törlés
  6. Én folyamatosan figyelem, és ugyan tény, hogy sok hasonló eset van, de a TNA-nél megfigyeléseim azt tükrözik, hogy alaposabban kidolgoznak egy sztorit, mielőtt előhozzák, így az hogy 1-2 héttel később történik valami hasonló nem jelenti azt, hogy nekik jutott eszükbe később, vagy másolni akarnának.

   Törlés
 6. Remélem nem szűnik meg. Hisz a kedvencem Velvet Sky ott dolgozik de ha átmegy a WWE akkor oké:D

  VálaszTörlés
 7. Majd megveszi Vince és a WWE Network-ön "WWE Total Nonstop Aciton" néven fog futni. :D

  VálaszTörlés
 8. Há' mé szünne meg?Streamről is nyomhatják ugyanúgy az adásokat,csak akk minden adásuk PPV lenne,vagy marad az XWT. :P
  Biztos hogy fog menni valahol,remélem visszamennek az Eurosportra.:D Gúd old times.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.