Header Ads

Ki intézte a kirúgásokat a WWE-ben?

Mark Carrano, aki közvetlenül Triple H keze alatt dolgozik, volt az aki a kirúgások többségét, ha nem mindegyiket telefonon intézte.

A pletykák szerint ez a kirúgás sorozat még csak a kezdet, és további elbocsájtások várhatóak. Nem csak a pankrátorok de az "irodista" sereg sem érezheti magát biztonságban.

A híresztelések szerint a kirúgások fő oka a WWE Network beindítása körüli mínuszok.

15 megjegyzés:

 1. Na HHH nagyon jó ki lesz a következő? Cody,Goldust,Adam? Na HHH ezt jól elintézte!

  VálaszTörlés
 2. De most mi a bajotok. Igen kemény döntéseket hozott és akkor?

  VálaszTörlés
 3. További leépítések?! Ezt azért akkor jobban is meg kéne nézni. Esetleg a hálózat mégsem jött be olyan jól pénzügyileg mint azt gondolták?

  VálaszTörlés
 4. Jól tette. Nem szerepeltek, feleslegesen voltak ott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te hülye vagy? Nem azért nem szerepeltek mert nem akartak te tudatlan!

   Törlés
  2. Ez nem változtat a tényeken. Nem szerepeltek, tehát feleslegesen voltak ott. Nyilván megvan az oka, hogy miért, de ebbe ne mennyünk bele. Az hogy ez az ő hibájuk, vagy a vezetőké, az tökmindegy. Helyükben én is kirúgtam volna őket, mert dísznek feleslegesen vannak ott, ha nem tudnak olyan produkálni, ami tetszene a nézőknek. A hangnemedből meg szerintem vegyél vissza... Senki nem vagy itt, hogy ok nélkül lehülyézzél... Ha mondani valód van, akkor írd le normális hangnemben, vagy tarts meg magadnak.

   Törlés
  3. Mellesleg nem írtam olyan, hogy nem akartak szerepelni... Nem tudom honnan vetted ezt...

   Törlés
  4. Igaza van itt eT-nek. Felesleges megtartani őket, meg felesleges pénzkidobás a fizujukat kiutalni....
   Amúgy meg ne foglalkozz vele, sokszor befognak oltani, ha egy 12 éves csőrét bökni fogja a hozzászólásod.

   Törlés
  5. 12 éves már elég régen elmúltam csak szólok, neked eT bocs, hogy beletiportam a lelki világodba drágám :P Engem például nagyon is érdekelt volna pár ember a kirúgottak közül és szerintem a közönséget is. Mellesleg ennyi erővel azt is ki lehet rúgni aki levan sérülve vagy bármi okból nem tud szerepelni? Mert a hozzászólásodból ezt vettem ki.

   Törlés
  6. Hidd el engem is érdekelne, ha lennének új emberek is, és nem csak Daniel Bryan folyna a csapból minden héten, de a cég szempontjából jó döntést hoztak, hiszen ha nem szerepeltetik őket, akkor meg minek fizessenek nekik?! Ez jó döntés volt a cég szempontjából. Pl. Yoshi Tatsu-t legalább 3 éve nem láttam, hogy lett volna valami címmeccse. Brodus Clay dettó. A 2 csaj jó volt mellette, de amúgy a ringben nem volt nagy szám. Sőt amióta otthagyták, azóta Brodus nem nagyon volt életképes egyedül. Teddy Longra szintén nem volt mostanában szükség; mondhatjuk hogy Brad Maddox és Vickie Guerrero átvette a szerepét... A 3MB-t sem sajnálom. Azon kívül hogy Brock Lesnarral mindig elverették őket, több szerepet nem nagyon kaptak; övmeccset pláne nem...stb A kirúgásoknak köszönhetően talán a kiüresedett helyeket átadják az új embereknek, akik lehet hogy sikeresebbek lesznek az eddigieknél. Lásd: Paige vagy Rusev. Persze ebben csak reménykedni lehet, mert előfordulhat hoyg senkit nem evsznek fel helyettük.

   Törlés
  7. Rusev szerintem nem lesz sikeres. Hamar hiteltelen lesz a gimmickje, nem is tervezgetnek neki hosszú, bajnoki regnálásokkal teli karriert... Paige meg, ha végre a fő rosterben is elkezd úgy pankrálni, mint az NXT-be, hatalmas díva lesz. Yoshinak meg még meccse se volt, nemhogy címmeccs....

   Törlés
 5. Hát aki nem szerepelt persze. De most Aksana szinte minden héten 2x elverték. Azért érdemelt volna annyit, hogy legalább az utolsó meccsét megnyerje.-.-

  VálaszTörlés
 6. Szerintem teljesen rendben van így. Minek olyan pankrátor aki nem szerepel, alig szerepel, mindig megalázzák stb. miközben elég jók és sok mindent ki lehetne hozni belőlük.

  VálaszTörlés
 7. Itt lenne a Network-kel a lehetőség. Nincs korhatár, nincs szabályzás. Az előfizetői réteg úgyis elég idős korosztály. És akkor mellette mondjuk a lenne egy vagy két pg-s műsoruk.
  Progresszív előremutató dolog volt a Network elindítása, de a műsoruk nem elég progresszív hozzá...

  VálaszTörlés
 8. csak a kezdet??? ki következik cody roeds , goldust ,adam rose

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.