Header Ads

John Cena nyeri meg vasárnap este a címet??

Az Amazon-on az elmúlt napokban egy poszter jelent meg, ami a WWE nyári eseményét - a SummerSlam-et volt hívatott reklámozni, ám törlésre került!

A poszteren John Cena, és Brock Lesnar volt látható, ami egyből arra adott okot következtetni, miszerint a MITB-et John Cena fogja bajnok ként elhagyni.

A poszter azóta eltávolították, de a pletykák erősödtek, miszerint a SummerSlam-en Cena vs Lesnar meccset fogunk látni méghozzá a WWE World Heavyweight Title-ért...

32 megjegyzés:

 1. If Cena wins, We Riot!

  VálaszTörlés
 2. Hogy??? Egy Hell karakternek kell megnyerni a meccset Bray Wyatt-nek vagy Kane-nek, hogy viszályba kerüljön Daniel Bryan-el az övekért. Mindig valamin változtatnak....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát "Hell" biztos nem fog nyerni (ha csak ezzel nem Kane-re akartál utalni valamilyen úton-módon, de nem hiszem). Esetleg HEEL!... ;)

   Törlés
  2. What?! Kane Tudod Ki Nyert A Money In The Bank-en?! Én Igen. Ittvannak az eredmények:

   Layla vs summer rae win:Layla

   Adam Rose vs Damien shandow win:adam

   rybaXel vs goldust stardust win goldust stardust

   rusev vs Big e win Rusev

   A Táskás win Seth Rollins (Amúgy Dean Nyert volna csak bejött Kane és adott neki egy TombStone-t)

   A WHC Win: NA KI, NA KI?? JOHN CENA!!!!!!!!!!! JOHN CENAAAAAA!!!!

   ÉS ÉN MONDOM ELŐSZÖR A BAJNOK BE FUTOTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Törlés
 3. Nem is tudom mit irjak. Hányszor akarják még elnyomni a Cena a bajnok sztorit?
  Cena vs Brock ha egy sima regular meccs lesz mainevent-ként akkor kiváncsi leszek a nézettségre.Ennél még pornós Roman vs HHH meccs is jobb lesz szerintem.
  Cena vs Brock olyan mint Goldberg vs Brock,és abból 1 elég volt. Ha nem tudnak más sztorit találni Brocknak akkor nyomják el a Cenas dolgot mégegyszer, de ne a főövért. (ne értsetek félre,nagy Brock fan vagyok).Lehetne egy no DQ meccs,vagy egy HIAC,bár a HIAC az abszolút álom.(Tudom,hogy nem jöhet össze) Remélem Bray nyer vasárnap és ha mindenképp futtatni akarják Bryant az övért egyből ahogy visszatér akkor ebből jó meccsek lehetnek (mint pl. a RR-en). Igaz,hogy Kane megérdemli legalább egyszer a WWEWHC övet a visszavonulása előtt,de ne azért nyerjen,hogy utána elveszitse az első meccsen Daniel ellen.Ha összejönne a Kane vs Daniel meccs (újra,nem tudom hányszor akarják ugyanezt a feudot ellőni) akkor tudná mindenki mi lenne a végkifejlet....
  Ráadásul jobb lenne ha DB a visszatérése után még 1-2 hónapig nem nyerne övet,jobb lenne ha először visszaszokna a ringbe,hogy ne sérüljön le (szerintem).De volt itt cikk egy Daniel Bryan vs Kane Buried Alive meccsről,ami tetszene,de ha eljátszodnák ezt,úgy,hogy Kane-nél van az öv akkor tuti hogy Bryan nyerne... Szivesen megnéznék egy Rollins vs Daniel Bryan meccset is,és a Survivor Series-en visszanyerhetné majd az öveket Bryan,ha mindenképp ezt akarják. (Ráér még)

  VálaszTörlés
 4. ne legyetek már ti is ilyen egyszerű ostoba pletyka oldal tartsátok meg a színvonalat kérlek

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És akkor miről írjanak híreket. ha nem pletykákról? Minden hír csak pletyka, pletykák nélkül nincsenek hírek!

   Törlés
 5. b+ ideirtam egy 6 oldalas regényt arabul azt nem jeleniti meg :@ tejóisten deutálom a kibekúrt rohadt internetet....
  namind1 a lényege valami olyasmi akart lenni, hogy az egyetlen elég erős karakter tényleg Cenáé
  legalábbis max ő meccselhetne a főövért Brockkal, esetleg Bryan.. de mint tudjuk sérült
  bár Vince úgy is mélyvizbe dobja rögtön

  VálaszTörlés
 6. Most úgy sem kockáztatnák meg Cenának a heel turnt, szóval nem ő fog nyerni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem pont ő fogja de nagyon nem szeretném de "így fogják újraélni a régi feudjukat"

   Törlés
  2. De ez csak szubjektív vélemény :D

   Törlés
 7. Cena ha WHC lesz akk 2/2 lesz a nyeresége a MTIB-en

  2012,2014

  VálaszTörlés
 8. Hát...

  2 éve a WM után vot nekik utoljára feudjuk. Az nem volt rossz, és az ER-en se volt rossz meccsük, de kérlek, még egyszer NE! Mondjuk akkor borítékolható, hogy Brock Lesnar fog nyerni, hiszen ha UT-vel elbánt, akkor a főöv már semmi se lesz neki. Csak ki lesz az az erős karakter, aki majd elveszi tőle? Hmmmmm...

  SPOILER SPOILER ON

  Egyébként, a legfrissebb terv az, hogy Ortonnal nyeretik meg, majd a Battlegroundon egy Cena vs. Orton vs. Reigns, ahol Cena nyer, majd a SummerSlam-en Cena vs. Brock és Reigns vs. Orton, valamint Rollins vs. Ambrose, és így a Reigns vs. HHH a Night of Champions-re tolódik, ami szerintem hülyeség lenne.

  SPOILER SPOILER OFF

  VálaszTörlés
 9. Lehet hogy én gondolkodom rosszul, de én egy Kane vs Brock meccset is megnéznék.... Éppen a streak megtörése miatt végre egy jó feudot lehetne felépiteni erre a meccsre, sőt Taker akár még be is segithetne... álom édes álom....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt a meccset biztos megnézném. Csak sajnos Kane-nek nem terveznek face turnt, Brocknak meg pláne...

   Törlés
  2. Hell vs heelt meg úgy sem kockáztatják meg. (de hogy miért...)

   Törlés
  3. Kane?? Elég sokan pártolják itt, de szerintem nem sokkal jobb mint Taker.. hiába, felette is csak eljárt az idő
   már nem magas a chokeslam, nem pörgős a meccs sem.. meg aztán teljesen kiégett karakter akiből bohócot csináltak

   Törlés
 10. Nyerjen Cena de akkor kapjon HEEL turnt

  VálaszTörlés
 11. Neee a Kane vs Brock maradhatna a WM 31 re a Regins vs HHH a Night of Championson nem hülyeség és a Summerslames ötlet sem rossz! De ha Brock idén nyer akkor már csak jövőre léphet ringbe tehát nem fog nyerni akármi van....Ha meg igen akkor a WWE összeomlik és az egésznek a végét jelenti

  VálaszTörlés
 12. Sztem vagy Kane vagy Wyatt fog nyerni :p Inkább Kane, mivel hamarosan visszavonul megadhatná ezt a WWE Az Ördög Kedvenc Démonának, hogy még utoljára Bajnok legyen....

  VálaszTörlés
 13. Ez csak reklám mivel ha a poszteren szereplnek olyan emberek akiket szeretnének látni ez csak promoza a ppv így ez Azt jelenti hogy Cenának és Lesnarnak Nagy szerepe lesz a ss-en, de nem egymás Ellen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. REKLÁM REKLÁM REKLÁM!!!!!!

   Ember John NYERT! AKKOR EZ TÉNYLEG CSAK REKLÁM???!! :O

   Törlés
 14. Az baszna be. inkább REIGNS de ne ezt a színes müzlit. Utálom Rühellem és egy kalap homár egy vödörben többet ér.

  VálaszTörlés
 15. Nem értem mit esznek REIGNS-el, de tuti nem ő lesz a befutó, ha igen az szopás....

  VálaszTörlés
 16. Na szóval! Brockot az övekért akarják küldeni, mert a karaktere már annyira erős, hogy már csak az van neki, de mivel part time a csóka, lehet nem kapja meg, de akkor mégis mi lesz?? Ez itt a kérdés, uraim.
  Reigns: Szerintem ugyan az lesz, mint DB-vel. Szét szopatják, aztán jön a megváltás... Eljő a pornó era.. xDD Amúgy nekem nem tűnik a csávó pornósnak, inkább egy kolumbiai drogbáró, vagy egy kolumbiai akcióhősre emlékeztet.
  Cesaro: Van benne spiritusz, de még mid carder, építeni fogják. Lehet ezért most nekem estek, de én nem csipázom karakterét. Simán benne van a pakliban, hogy a jövőben ő lesz Roman, és Dani mellet a superhero. Valami benga fricc gimmick kéne ide, mert ez a king of swing Cesaro cucc, hát... hát... szar.. Nem tudok vele sehogy se azonosulni, ahogy Cena mostani karakterével sem, de a régivel igen. Na mindegy, majd meglátjuk.
  Wyatt: Ő alkalmas lenne rá, beérett egy király antihős lett belőle, imádom ezt a redneck karaktert. Jó ez, de egy picit fejleszteni kéne az in ringet.
  Orton, Rio, Nagy fehér-vörös esélytelen, róluk nem írok.

  VálaszTörlés
 17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 18. Bravo WWE! A lehető legrosszabb döntést sikerült meghozni!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.