Header Ads

John Cena következő ellenfele Rusev lesz!?

Belső információk szerint a WWE vezetése azt szeretné, ha a Money in the Bank gála után a Battleground-on, John Cena ellenfele nem más lenne, mint a nemrég debütáló és az azóta győzelmeket halmozó Rusev!

http://alexander-rusev.com/gallery/albums/userpics/10001/RAW_1089_Photo_165.jpg

Rusev-et a WWE a megjelenése óta folyamatosan építi, amiben nagyban hozzájárul menedzsere Lana is, azonban az szinte tény a szervezeten belül, hogy ez a karakter csupán pár hónapig lehet hiteles és ezalatt az idő alatt kell kihozni belőle a maximumot, éppen ezért már most nyáron Rusev-nek szembe kéne néznie John Cena-val.

A viszály alapja egyértelműen Rusev amerikai ellenessége lenne, azonban már a pletykák hallatán sokak biztosak benne, hogy John Cena győzelmével fog zárulni ez a viszály, ami unalmassá tenné az egészet.

12 megjegyzés:

 1. Ügyesen kihasználják a politikai feszültséget. Én inkább Swaggert küldeném Rusev ellen. Nagyon epic lenne. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. amúgy igen,ez a real american dolog se volt sokszor kihasználva.. :D

   Törlés
 2. Nekem az teszi unalmassá, hogy Rusev csak nyer. Számomra öröm volna már látni veszíteni, jó mondjuk nem pont Cenatól, de ha Rusev amerkai ellenséget akar kapni, akkor erre a legmegfelelőbb Cena barátunk

  VálaszTörlés
 3. Egyértelmű,hogy Cena nyerné a feudot...

  VálaszTörlés
 4. Kicsit hitelt adna Zeb és Swagger alá, ha őket tennék be. Cena-tól már akkor rosszul vagyok, ha a nevét kell leírnom.

  VálaszTörlés
 5. a szuperhős legyőzi a nagy csúnya bácsit akit mindenki utál :)) és happy end :)))

  ez már a macskám seggén jön ki

  VálaszTörlés
 6. Én ugy vagyok vele hogy inkább Jack Swagger-t tenném neki ellenfélnek Az igaz amerikai vs az amerikai gyülölő szerintem jó meccs lenne :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.