Header Ads

Hivatalos! Daniel Bryan-t megfosztották a bajnoki címétől!

Aki látta a tegnapi Raw adást az tudhatja, hogy Triple H és Stephanie McMahon hivatalosan is megfosztotta Daniel Bryan-t a WWE nehézsúlyú bajnoki címétől, mivel az orvosi vélemények szerint nem lesz képes a június végi Money in the Bank gálán fellépni!

Ennek következtében a Money in the Bank gálán egy létrás mérkőzés keretében fognak új bajnokot avatni, az eddig bejelentett résztvevők pedig Alberto Del Rio, Randy Orton, Sheamus és Cesaro, de még három hely kiadó!

Úgy tűnik, hogy ennek következtében a WWE megvárja Daniel Bryan teljes felépülését és csak azután hozza őt vissza a ringbe, hogy ne legyen komolyabb baja.

30 megjegyzés:

 1. Ezzel megint megalázták Dániel Bryant, sérült? Akkor mi van várni kellett volna míg felépült majd bejelentések lesnar figyeljétek meg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezen mi az alázás? Bénuljon le?? Nem értem... Utálom ezt a Bryan gyereket, de azért ne bénuljon le vagy legyen más hasonló baja. Amúgy meg kitudja mikor épül fel tutira, lehet csak októberben akkor addig nem lenne meccs az övekért, vagy mi?? Vicc kategória...

   Törlés
 2. Zoltán Szászi, nem értek veled 1-t. A legfontosabb DB felépülés nem az hogy regnáljon 1 szaros övön és rásérüljön a nyakára. Amúgy is ritkaság hogy a cég a Pankrátorok épségét a biznisz elé helyezi.
  + lehetséges hogy 1 jó MITB Fő öv story felforgatja az állóvizet és végre valami érdekfeszítő is kikeveredik belőle. :D

  VálaszTörlés
 3. én azt mondom szerencsére megfosztották, egyébként is kicsit leült a feudja Steph-el (szerintem) plusz így talán rendesen fel tud épülni.. és igen, lehet hogy indul egy érdekesebb sztori az övekről, bár sztem Cesaro megnyeri és jön Lesnar...

  VálaszTörlés
 4. De most ezt nem értem lesz a WWEWHC C ladder match és a táska meccs? Az hol marad annak lesz külön meccs vagy mi vagy nem is lesz? Valaki magyarázza el légyszives!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na jah, én sem értem, mert múltkor Del Rio volt bejelentve még csak a MitB ladder meccsbe, és már ő is a WWEWHC meccsben, és a másik Ladder meccs már nincs bejelentve... Kicsit fura...

   Törlés
 5. Remélem attól még lesz ugyanúgy táskáért is meccs

  VálaszTörlés
 6. cena nem lesz benne??? bár ne lenne

  VálaszTörlés
 7. De akkor MitB Ladder meccs nem lesz? Mert amikor az adáson mondták sem értettem, + a WWE.com-on is csak ez az egy meccs van bejelentve... Azért elég fura lenne egy MitB PPV MitB létrás meccs nélkül... >.< Akkor viszont szerintem Orton nyer... De esélyes szerintem azért Cesaro is.. Anyám ha bejön én sírni fogok örömömben! :D

  VálaszTörlés
 8. Biztos Orton nyer.. de azért jöhetne +ba Big Show, Jerico és Reigns :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. kb 0 az esélye hogy big show legalább benne legyen, pedig tök jó lenne ha megszerezné az öveket

   Törlés
 9. Mikor elolvastam, hogy Randy Orton is benne lesz a meccsben, már rögtön tudtam, hogy Ő fog nyerni... De ha Cesaro nyer, akkor annak kifejezetten fogok örülni. De van egy olyan érzésem, hogy HHH is benne lesz a meccsben, és Ő fog nyerni.

  VálaszTörlés
 10. én kettő ladder meccset csinálnék egyet az övért egyet a táskáért.az övért mondjuk bent lenne del rio orton big show rollins kane és sheamus a táskáért meg cesaro barret ambrose reigns rusev és bray(egy-két nevet csak úgy találomra írtam) a az övet megnyerné rollins és táskát meg cesaro vagy ambrose ha ambrose venne egy heel turnt és mehetne egy jó kis heel vs heel feud

  VálaszTörlés
 11. Unalmas már ez a Daniel B. Nevétől is hányingerem van.

  VálaszTörlés
 12. Szerintem vagy most vagy jövőre 2 táskáért szóló lader matchet kellene csinálni és elválasztani az öveket... semmi értelme az egyesítésnek nézzétek mit tett a tag team övekkel, mondhatjuk hogy el értéktelenedtek :/ régen milyen jó meccsek voltak érte :3 Unertaker & Batista vs Cena & Michaels ( ez csak egy példa ) Nade ez majd eldől! Szerintem egy helynek üresnek kellene maradnia és jöhetne Punk... De mindegy szerintem Del Rio egyértelmű. Sheamus is Ortont egyre jobban szeretem nagyon jó bajnok lehetne belőle ha tisztességesen küzdene mint régen! Cesaro iránti fellángolást nem értem bennetek. Kane és Barret még mehetne és az egy hely maradhatna hogy Punk visszatérjen.. Szerintem! Nagyon jó meccs lehetne. Lesnarról pedig egy szót ne szóljatok mert ha valamelyik lader meccsbe be merik rakni akkor vége befejeztem! Szerintem a táskáért mehetne egy ilyen hogy: Cena, Wyatt, Regins, Seth, RVD, Kofi, Axel vagy max Kofi helyett Ryback bár Ryback nem illene bele. És szerintem jó lenne hogy egy létra meccsen egy kissé el kezdenék lerendezni a viszályt egymás közt Seth és Roman vagy Roman helyett Ambrose a létra meccsbe Roman pedig Triple H ellen és folytatódna a feud a Battle Groundon. Nem hiszem hogy Randy övet nyer mert ő már feudba van de majd minden eldől. Szerintem jó meccseket ki lehet hozni csak kis fantázia kell :))

  VálaszTörlés
 13. Nem tudom ki mit mondd, de itt van ez a Cesaro meg hát ugye Paul Heyman.... na mi is történt tavaly a Money in the Bank-en?? Igen, ez a tetű Heyman meg támadta Punk-ot (kurva anyját!) Nekem van egy olyan érzésem, hogy CM Punk megjelenik ezen a PPV-n mivel meg fogja akadályozni, hogy Cesaro megnyerje a táskát vagy övet (fasz tudja mit..)
  Nagyon merem remélni, hogy a WWE-nek meg jön az esze, és vissza hozzák Punkot! Ha én írnám a sztorikat már rég vissza tudtam volna írni Punkot! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát persze.. te valószínüleg.

   Törlés
  2. Hát figyelj én bízok benne! :)

   Törlés
  3. Amúgy azt vágod, hogy ez nem csak a WWE -n múlik? Szerintem már rég vissza hozták volna, főleg, hogy szerencsétlen Bryant a sérülése ellenére is Vince a ringben akarta látni...

   Törlés
  4. Tudom, hogy nem csak a WWE-n múlik....

   Törlés
 14. Cesaro legyen....XDD Nem, én személyszerint Sheamus-nek örülnék a legjobban

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. te szerintem jeff hardynak örülnél a legjobban

   Törlés
 15. Máté Vendl egyet értek veled ez sem lenne rossz! Egyébként de igen a WWE-n múlik mert eddig szopatták Punkot nem rakták semmi olyan feudba ami érdekes lett vna amúgy a feudokat Punk tette érdekessé... Most Punk szopatja őket látja hogy sorra esnek ki a sztárok mint pl Bryan de nem fogja sokáig csinálni ne aggódjatok vissza fog jönni ;)

  VálaszTörlés
 16. én amugy k@rvára nem értelek titeket! még mindig ennyire bíztok egy punk visszatérésben? nálam a paybacken eldőlt hogy na, ezt se látjuk itt többet!,miért is jönne vissza?akkora egóval?? aztathogy?? tuti hogy nem jön vissza, a wwe nem nagyon tehet róla, szar volt a szotri amibe írták? nem kapott övet?az élet nem habostorta ezt az utóbbi hónapokban 100 szor leírtam, neki se adhatnak meg mindent 400 akárhány napig bajnok volt ha jól tudom,akkor bezzeg nem járt a fejábe hogy na most elmegyek, nem akkor jó volt, most visszajött batista, ment a rubléra amit megnyert, aztán WM amit már ugye nem nyert meg, lehet hogy ha addigra punk nem megy el akkor punk mehetett volna DB helyett és ő nyerte volna, vagy akár most is , mehetne a ladderes meccsbe?? tököm tele van már a sok ovis punk fannal, én különösebben nem csípem de igazábol most sem értem miért ment el? ennyire nem lehet nagy az egója,, lehet hülye vagyk de én így gondolom, (bocsi a helyesírási hibákért)

  VálaszTörlés
 17. telórol vagyok és azért írtam szarul bocsi mégegyszer :))

  VálaszTörlés
 18. the big shoes 1fan tesóó ovodás Punk fan?? Ha ezzel rám célzol rossz helyen jársz ;) amúgy meg honnan tudod h nem jön vissza?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.