Header Ads

Hivatalos! CM Punk vasárnap ott lesz Chicago-ban!

CM Punk a hivatalos Twitter oldalán jelentette be, amit pár napja ismét használ, hogy ott lesz vasárnap este Chicago városában abban az időben, amikor a Payback lesz, csupán egy másik arénában lesz jelen, mivel NHL mérkőzésre vett jegyet!

http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2014/03/cm-punk-2106298-2124986.jpg

A hangtalanok hangja elmondta, hogy a Los Angeles Kings vs. Chicago Blackhawks mérkőzést fogja megnézni a United Center-ben, ami csupán pár percre van az Allstate arénától, ahol a Payback gála lesz megrendezve ugyanabban az időben.

Nem tudni, hogy CM Punk miért osztotta meg ezt az információt, lehet, hogy így akar nézőket lebeszélni a WWE-ről de az is lehet, hogy ez egy félrevezetés és esetleg visszatér a Payback gálán, bár erre egyre kisebb az esély.

45 megjegyzés:

 1. Akkor már nem is fog soha többet visszatérni? :( Ő volt a kedvenc pankrátorom...

  VálaszTörlés
 2. Huhh :( Nagyon remélem hogy Punkot a szíve a WWE Payback arénájába húzza vissza a rajongóihoz, a közönséghez és nem a Los Angeles vs Chicago meccsre!

  VálaszTörlés
 3. Szerintem az egész dolog hülyeség!Punk egy olyan dolog miatt lépett ki ami ovodás szint!WWE nem tudásra/jó birkozásra megy.Ez egy szerep.Kap egy szerepet azt el kell fogadni.Ez olyan mintha valakinek nem tetszik a szerepe a filmben és inkább kilép.Ilyen nincs,ezt nem lehet megengedni.Ő is tudta,hogy mostanában nem lesz semmilyen bajnok és gondolom meg is mondták neki...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért nem teljesen így van az... De tény, hogy van azért egoja (mint minden nagy névnek volt/van)

   Törlés
  2. Félig igazat is adok neki de eléggé gáz ez.Van egy (nem) kreativ csapat akik eldöntik ,hogy mik lesznek.A pankrátoroknak semmi közük sincs ehhez.Amikor Rybacknél volt a push pont Punk ellen akkor ő is kiléphetett volna ennyi erővel.Minden ppv-n kikapott szóval.Persze Punk rászolgált arra,hogy megnyerje az övet egy nagyobb gálán de ha a vezetőség nem úgy gondolja akkor az el kell fogadni.

   Törlés
  3. a push mellékes.. végtelenszer lelett már irva itt minden
   -baja van a vezetőséggel; -baja van a szerepével; -baja van azzal is, hogy nem kap main eventet a wrestlemanian ; -baja van azzal, hogy csicska Rock mindent megkap anélkül, hogy kérné és akarná más meg évek óta küzd, hogy feljebb jusson és le se szarják (Ziggler, Ryder stb..) ; esküvője van AJ-el ; a fáradtságról nem is beszélve
   nem zárom ki, hogy majd egyszer visszatér, de az nem mostanában lesz

   Törlés
 4. de a szerző miért nem írja oda aj lee-t is mert vele lessz a mecssen mindenhol ketten vannak.!!!!!!!????

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. fan adam mostmár unalmas a "butaságod" amit szerintem egy csöppet megjátszol

   Törlés
 5. Hát az a pár perc autóval is (forgalom nélkül az I-90-es úton) 28 perc 60km/h sebességgel. Nem hiszem, hogy bárkit le akarna beszélni. Inkább az állhat a háttérben, hogy Phil fogadást kötött Bailey-vel. Ha a Blackhawks kikap az L.A.-től, akkor ő egy Kings mezt fog viselni az United Centerben.

  VálaszTörlés
 6. akkor szerinted miert nem irtak ki??????????

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Könyörgöm használd már azt a rohadt válasz lehetőséget és oda írd a kommentedet (kis help: rá kell kattintani a Válasz szóra).

   Törlés
 7. "- HIVATALOS! CM PUNK VASÁRNAP OTT LESZ CHICAGO-BAN!"
  Ott lesz, de még se...akkor meg minek írjátok ki "hírnek"? Jó mondjuk elolvastam, és jó is lene, ha CM Punk már vissza térne, mert ha nem akkor elmegyek Chicagóba és meggagyázom (vagy Ő engem). Meg egyébként is jó, hogy ott lesz Chicagóba, hiszen ott lakik, nem?! :)

  VálaszTörlés
 8. Válaszok
  1. Azért mert Punk és Aj csak a valo életben vannak együtt amugy meg semmi közük egymáshoz

   Törlés
  2. most őszintén.. miért jó ez neked? nem értem én ezt.. de nyomjad Ádám, irj kérlek egy csomót !
   irj nekünk egy hosszú hsz-t és foglalj bele mindent amit a WWE-ről gondolsz, én örömmel fogom végig olvasni, de kérlek rá, hogy hosszú legyen!!! kérlek kérlek kérlek kérlek !

   Törlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 10. Jó ellentmondasz magadnak, való életben együtt vannak de semmi közük egymáshoz :-D :-D ha pl úgy írod hogy sztori szerint vannak együtt és semmi közük egymáshoz, úgy oké, de így, amugymeg nem fan adamot védem, mivel egy ökör.... es csak írtam, mert tetszik a megfogalmazasod :-D

  VálaszTörlés
 11. Vajda Károly csak a való életben vannak együtt azon kívül semmi közük egymáshoz?? xD Jól megaszontad :D Az nem elég ha a való életben közük van egymáshoz? :D Ez olyan mintha azt mondanám anyád csak az anyád amúgy semmi köze hozzád xD

  VálaszTörlés
 12. Fan Adam nem ökör csak azt tetteti
  :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hidd el, egyáltalán nem biztos hogy tetteti. Az emberi sötétség határtalan. Láttam már sok olyat aki ilyen szinten mozgott mint ő, kicsit félelmetes, kicsit vicces, kicsit idegesítő, de ez van...

   Törlés
 13. ne nhl t hanem a paybackon legyen ott!!!!!

  VálaszTörlés
 14. Istenem gyerekek... Komolyan? Kikkel vagyunk itt körülvéve az oldalon... Úgy néz ki ennek az oldalnak is teljesen lecsökkent minősége... Emberek, most komolyan!!! Kapaszkodtok a nagy semmibe, már pár hónapja is látszódott, de most is!!!! EZ NEM STORY!!!!!!!!!!!!!!!!! Punk Tényleg kilépet!!!! Értsétek már meg!!!! Punk okosabb volt... De basszus azóta is csak kapaszkodunk a lehetetlenbe... Azt hittem már mindenki kezdi megérteni, hogy ez van! Punknak így jobb!!! A saját életével akar foglalkozni... EZ VAN!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 25ször leirhatod, akkoris lesz itt olyan, aki azt mondja hogy visszatér, írhatsz bármit, semmi esélyed ellenük.... és azt sem értik meg hogy ezt nem punk ellen írjuk, meg hogy azért mert talán utalnank és nem kívánjuk öt látni, csak a tényt írjuk le, de mind1...

   Törlés
  2. Ennek az oldalnak sosem volt magas minősége! :)

   Törlés
 15. Ha lehet egy kérésem aki élőbe nézi ma a Paybac-et az linkeljen egy oldalt hogy hol és jelöljön be fb-n hogy tudjunk beszélni a meccsekről : https://www.facebook.com/martin.horvath.980 köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hajnali 3-kor neked már aludni kellene :D

   Törlés
 16. neked meg délutám 9 kor :3 úgyhogy kisfiam szűk négy óra és ágyba :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Délután kilenckor?? Nyugi, ismered a napszakokat! ;)

   Törlés
  2. Én is 12-Kor ebédeltem.... Éjszaka :D

   Törlés
 17. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=655388351206800&set=a.423597587719212.99421.249394591806180&type=1&theater

  VálaszTörlés
 18. A Payback-et így is ő fogja elvinni, mert tuti, hogy szüntelenül a nevét fogják skandálni.

  VálaszTörlés
 19. Ez így van végre egy ember aki tudja érti és figyeli mit néz és tud következtetni mi lesz ;)

  VálaszTörlés
 20. Na most nézve a Paybacket így élőben,eddig sem hír Cm Punkról szerintem már nem is lesz.
  Sheamus vs Cesaro elég jó meccs volt én mondjuk pont ilyenre számítottam.
  Az a Rhodes testvérek meccse nagyon felejthetőre sikerült.Kofi vs Bo Dallas értelmetlennek tűnt.
  Az IC meccs jó volt,fordulatos változatos meccs.De eddig a legjobb kétségtelenül a John Cena vs Bray Wyatt meccs volt !! Élvezetes meccs volt tele fordulattal,sok ötlettel,váratlan dolgokkal,mozdulatokkal.

  VálaszTörlés
 21. Viszont Heyman reagált a közönségre és mondta, hogy nincs itt Punk hanem egy kicsit odébb a Blackhawks mérkőzésen. Szerintem ha Punk valóban elment a szervezettől és nem tér vissza, akkor Heyman egy szót sem szól ott róla. Szóval szvsz nem tudni mikor, de valamikor vissza fog térni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Steffanie is mondott róla valamit... Csak nem értettem. Ő mit mondott?

   Törlés
  2. These people want you to quit, just like CM Punk did.
   Az emberek azt akarják, hogy kilépj\visszalépj, ahogy CM Punk is tette.

   Törlés
 22. szerintem már télleg nem tér vissza

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.