Header Ads

Feszültség Triple H és Vince Mcmahon között!

Noha a hírek csupán pletyka alapján terjednek, egyre nagyobb és nagyobb hír portálok is boncolgatják a témát, miszerint Triple H és Vince Mcmahon nem jönnek ki jól egymással.

A hírek szerint Triple H gondja nem más, mint az, hogy szeretne több figyelmet fordítani a mid card pankrátorokra, valamint a jelenlegi rosterből szeretné kihozni a legtöbbet és eléggé ellenzi a folyamatosan debütáló pankrátorok pusholását. 

Vince Mcmahon nézőpontja pontosan az ellentéte Triple H-nek. Ő a jelenlegi top sztárokban bízik, valamint úgy véli, azok a pankrátorok, akik debütálnak a cégnél, nagyobb figyelem felkeltésre képesek, mint a több éve a mid card-ban maradt pankrátorok, mint például Drew Mcintyre vagy Kofi Kingston.

Triple H mindenképpen szeretne változtatni ezen a helyzeten és olyan sztároknak is szeretne lehetőséget adni, akik nem kaptak eddig, vagy nagyon keveset kaptak, mint Justin Gabriel vagy éppen Cody Rhodes. Hogy lesz-e a feszültségből valami komolyabb probléma még nem tudni, amint lesznek bővebb hírek, közöljük.

12 megjegyzés:

 1. Érdekes lenne Cezarot és Codyt látni 1 övmatchért, legalábbis én adnám, biztosan izgalmasabb lenne, mint a mostani szappanopera

  VálaszTörlés
 2. Érdekes, mert eddig nem bíztam Triple H-ben, ha viszont tényleg így van ahogy ez a pletyka állítja, akkor azért kellemesen fogok csalódni. Bár akár kezdhetné azzal is, hogy ő maga nem szerepel annyit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sokaknak segít azzal, hogy szerepel és kikap ellenük ( pl Bryannek is nagy lendületet adott egész évben, és pont a Manián ért célba ellene. 10 év mulva úgy fognak rá emlékezni, mint aki csodát tett ). Shield-nek is adott egy lendületet az Evolution-nel, kíváncsi vagyok hogyan maradnak a reflektorfényben most, hogy Batista szünetel. Meg amúgy is, JImmy és Jay push is neki köszönhető, ahogy a Brotherhood is. Vince-nek az utóbbi időben nincsenek jó ötletei, lásd Fandango, Sandow, Adam Rose.. ezek az ő nagy sikerei, míg Triple H vissza tudta rángatni Lesnart, Batistát, és talán még Goldber is sikerül neki. Emellett annó a Nexus is az ő projektje volt, amiből van most egy nagyszerű IC bajnokunk és egy Daniel Bryan-ünk, akit talán most a WWE arcának is lehetne nevezni.

   Jobblenne ha Triple H irányítana, ő látja mi kell a rajongóknak, jobban vezetné ezt a fost. Ja és off: Sokan nem szeretik sem Batistát, sem egyik part time-ert sem, de azért mégis ők hozzák a legjobb dolgokat. Lesnar és Batista talán a két legutáltabb heel Mielőtt meg jönnének a kommentek, hogy Batista face-ként is utált volt... nem lett volna az, ha nem úgy kezdi a visszatérő promót hogy '' megnyerem a Rumblet és bajnok leszek a manián, deal with it ''. Ha úgy jön mint RVD, hogy kikap az első feudjában és inkább segíti pusholni a fiatalokat, akkor nem lenne vele sem ez a szar helyzet.

   Törlés
  2. Lesnart és Batistát pont, hogy Vince hozta vissza. Azt meg tegyük hozzá, hogy Lesnar visszatérésével ellentétben Batistáé közel se egyértelműen pozitív dolog. Goldbergre meg senkinek sincs szüksége. Batistával kapcsolatban szerintem azért nincs igazad, mert RVD alapból jóval népszerűbb, mint Batista, így másképp reagáltak a visszatérésére is. És igen, az, hogy kifújólják nem jelenti azt, hogy jó heel, mert még most is amiatt utálják, hogy RR-t nyer, nem azért mert jó heel.

   Törlés
  3. Alex Hank, nagyjából 100%-osan egyetértek veled, egy kivétellel. RVD lehet, hogy jó arc, mert segít a fiatalokat pusholni, de hadd jelezzem, hogy egy zseniális karaktert és egy iszonyú jó pankrátort tettek tönkre nagyjából egy év alatt úgy, hogy pofozózsáknak használják... Komolytalan lett a helyzete szerintem.

   Törlés
  4. Christian, Batista Vince szavára épp hogy nem jött. Triple H győzte meg, úgy nagyjából 2 év alatt. Lesnart meg Undertaker is hivogatta vissza, ahogy Triple H is. Az, hogy Vince adja a fizetést nem azt jelenti, hogy ő hozta vissza. Ő a nagy kedvencének nyalta a valagát egy köbméter nyállal, Rockynak, aztán ki is baszott vele keményen. Az öreg szavára senki sem térne ahhoz a céghez vissza már, hidd el :D

   Törlés
  5. RVD-vel az is a gond, hogy már idős. Hiába menők, látványosak a mozdulatai, de ezt már lassan adja be, meg hát az életkora.. Teljesen hiteltelen már, ezért nem kap pusht, csak jobbol a fiataloknak, mert róla még ellehet hinni, hogy a jobb ellenfelektől kikap, nem úgy mint Batista... Batista unalmas a ringben, ezt tudjuk róla, de ha jön egy jobb ellenfele, nem hiszed el, hogy kikaphat. Ez van Cenával is. Nem hiszed el, hogy vereséget szenvedhetnek, de előfordul ami nagy meglepetés faktor. Ezért jól bevált karakterek, akiről elhiszed, hogy nyer, de aztán hoppon maradsz. Triple h az ilyen sokk faktorokat szeretné jobban kihasználni, ez pedig látszik az utóbbi hónapok munkáján. Például a Wyatt-Cena feudban a gyermekkórus, Streak törés(jó itt valszeg nem ő döntött), az Evolution reunion, stb. Valamint törekszik arra, hogy valamiféle hangulat legyen az arénában, de ez mondjuk nem jön össze neki, csak egy-két helyen.

   Törlés
  6. Huhh.. hát, ha Vince bácsi ötlete volt ez a 'BOlieve' bújjon el szerintem.. xD Mikor volt az a kis Kane-s 'incidens' a debüt "meccsén" konkrétan lefagytam és feltettem magamban a kérdést: Ez ugye csak egy vicc ????! Lehetne belőle JÓ karaktert kihozni, és Bray végett inkább heelt, vagy akkármi mást de ez a vigyorogjunkmintakitbelőttek és legyünk kis megszeppentek és stb.. ez borzalom. Már-már vártam, hogy erőt vesz magán és segít Kofinak és kifektetik 2en Kanet, de ez szégyen volt....

   Törlés
 3. Vince már nagyon kiégett. HHH jó irányba gondolkodik, míg Vince pont a rosszba.

  VálaszTörlés
 4. Miért ne lehetne mindkettőt? Az újakkal és a midcard posványát is kicsit felkavarva? Amúgy ja HHHnak egész jó ötletei szoktak lenni, meghát lehet az is benne van, hogy ő azért nyomta sokat, lehet más szemmel látja mint Vince

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a baj, hogy az újakkal rendre elveretik a midcardereket, így azok már nem vehetők komolyan. Aztán az újak midcarderek lesznek, mert mindenki unja az egyoldalú veréseket, és senki se áll ki az újak mellé. Aztán az újabb újak őket verik el:D Ez az örök körforgás.

   Törlés
 5. Én Vince meg Triple H álláspontját is megértem egyébként.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.