Header Ads

Ezért nem push-olja a WWE Dolph Ziggler-t!

Dolph Ziggler egy interjúban beszélt arról, hogy szerinte a WWE azért nem használja őt komolyabb szerepben, amiért a szervezet szerint túl könnyen lesérül és így nem lehet rá hosszabb távon építeni!

http://dailywrestlingnews.com/wp-content/uploads/2013/05/Dolph-Ziggler-620x350.jpg

Dolph Ziggler ebben az interjúban azt is elmondta, hogy szerinte ez egyáltalán nincs így, az eddigi sérülései nem az ő hibáiból eredtek és nem is voltak olyan gyakoriak, hogy ezt fel lehetne neki róni.

Dolph Ziggler szerint egyszerűen arról van szó az ő esetében is, mint Christian-nál, hogy nem elég nagy a mérete, hogy bajnok legyen a WWE-ben.

15 megjegyzés:

 1. Ez hülyeség...Ziggler-nek van igaza,egyszerűen Vince-nek nem szimpatikus Ziggy

  VálaszTörlés
 2. Tetszik, hogy megemlíti Christian. Aki szerencsétlen már teljesen el van felejtve, én se emlékeznék rá, ha nem az ő neve lenne a felhasználónevem:D
  Amúgy teljesen igaza van Ziggler-nek, igaz az utóbbi évben annyira komolyan nem figyelem a WWE-t de tudtommal csak az agyrázkódásos esete volt, ami miatt ki kellett hagynia.

  VálaszTörlés
 3. volt ott több sérülés is, nekem rémlik, hogy itt-ott kihagyott kis időket
  termete miatt? embeeeeer.. Daniel Bryan? CM Punk?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mennyit kellett karikázniuk a szopórolleren mire odaértek ahova? :)

   Törlés
 4. Termet régebben volt kizáró ok. Ma max előny. De most a cégnél a két nagy ikon ahogy előttem is emlitették Deniel Brayen és CM Punk ennek oka hogy tehetségükkel és jó promóikkal közönség kedvencek lettek. Valamint nem akarámilyen feleségeik is vannak :P Előbbinek Bella utóbbinak AJ Lee. Ezzel is mutatva,hogy nem csak a ringben nagy királyok :P
  Nagy Cena meg kéretlenűl is hátérben van most.

  VálaszTörlés
 5. zigglernek teljesen igaza van azt enny!!!

  VálaszTörlés
 6. Nincs bajom Zigglerrel de lehetet volna egy k**va jó triple threat létrás meccs a whc övért mikor egy egyszerű mindennapos rúgástól agyrázkódást kapott. Amúgy meg nem ő tehet róla tehetséges meg minden de megért Vince Mcmajomot hogy nem vállal ekkora kockázatot

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát azért "egyszerű, mindennapos rúgás"-nak nevezni kicsit túlzás. Ha azért fejbe rúgnak valakit abból nem lehet csak úgy felkelni.

   Törlés
 7. CM Punk akkor mond már meg nekem,hogy Casaro mi a helyzet ő is test alkatilag halonló mint Zigglerrel de őt magkapja a támogatást és erős karakter lett .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. talán azért mert vince jobban kedveli cesarot mint zigglert

   Törlés
  2. Vagy talán azért mert egyáltalán nem olyan alkatú, mint Ziggler:D Amúgymeg Ziggler volt már világbajnok, Cesaro meg nem, és jelenleg ő is egy helyben toporog.

   Törlés
  3. igen ziggler volt világbajnok és még ezen kívül begyüjtött pár bajnoki övet szóval sikeres ,és nem értem mért pusholják,mert hát rá férne.

   Törlés
 8. igaza van ziggler-nek mindenben amit mondott

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.