Header Ads

Ezért fosztották meg Daniel Bryan-t a bajnoki övektől!

Ahogyan arról beszámoltunk, Daniel Bryan-t hivatalosan megfosztották a bajnoki címétől, annak ellenére, hogy pár napja még maga Vince McMahon volt az, aki Daniel Bryan mihamarabbi visszatérését erőltette! Úgy tűnik, hogy ezt az orvosok elégelték meg!

http://dailywrestlingnews.com/wp-content/uploads/2014/05/Daniel-Bryan-surgery-photos-001_002-620x350.jpg

A friss orvosi vizsgálatok alapján ugyanis Daniel Bryan nyaka nem olyan mértékben gyógyult, mint ahogyan azt várták, ez pedig valószínűleg annak köszönhető, hogy a tévés szereplések és utazások miatt nagyobb megerőltetés érte őt.

Az orvosok most megtiltották Daniel Bryan visszatérését a Money in the Bank-en, így az eredeti tervekhez visszatérve, valószínűleg a Battleground gála környékén láthatjuk újra.

19 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Legalább az orvosoknak van eszük..ha Vincen múlna az se érdekelne ha fél kézzel, de pankráljon..

   Törlés
  2. Szerintem, ha Vince en múlva, és annyira szar állapotba lenne Bryan azt mondaná, jól van fiam, csak csináld azt amit a mester (Cena) csinál, vagy is semmit, csak feküdj.

   Törlés
 2. Most a Money in the Bank-en,akkor lesz MITB táskáért is meccs,vagy csak egy létrás meccs lesz az övekért?

  VálaszTörlés
 3. daniel sérült :( hogy a jó istnenben küzdött volna kane ellen??? az orvosoknak van eszük és nem haggyák küzdeni mert bryannak most pihenésre van szüksége !!! a battlegroundon visszatér és automikususan kap visszavágót az övért én szerintem :) egyébként ne randy nyerje a létrás meccset !!! kiváncsi vagyok arra a három emberre aki még rész vesz a meccsen. régebben irták itt hogy jerico benne lenne a visszatérésben. remélem így is lesz!!!

  VálaszTörlés
 4. Ezt a pénzsóvár öreget semmi nem érdekli,még az sem,hogy Bryan komolyan megsérülhet,és vissza kellene vonulnia.
  Triple H a jó főnök,igaz szívemből utálom ezt az új karakterét,szerintem a face stílus jobban állt neki,de nagyon jó döntéseket hoz,sokkal jobbakat,mint Vince valaha is fog!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért ez merész kijelentés. Nem láttunk semmit HHH tól, az hogy volt 1-2 jó ötlete, ami egy utolsó falusi 14 évesnek is meglenne, még nem jelent semmit. Lehet beleül a székbe, elkényelmesedik aztán bekurvul... Végül is Vince csinálta az attitude era t, és az RA t is, és még is mi lett a vége, én nem lepődnék meg semmin sem már. De nyilván jót tenne, ha HHH ülne Vince helyére, hisz ennél már csak jobb lehet...

   Törlés
  2. Attól hogy bryan sérült még nem kelett volna elvenni tőle az öveket, megvárhatták volna míg felépül addig meg nem lett volna címmecs.

   Törlés
  3. Vagy addig ideiglenes bajnokot avatni? Ez elég bevett szokás a küzdősportokban sérülés esetén, szerintem itt is lehetne alkalmazni, hisz a felállás kb. ugyanaz. Bár nem tudom meddig lesz távol, lehet nem elég ideig ehhez.

   Törlés
  4. ezt most komolyan gondoltad??? XDXD

   Törlés
 5. MÉG JÓ HOGY MEGSÉRÜLT (nem olyan értelemben, nem kívánok neki semmi rosszat)de így hogy elvették tőle az övet legalább lesz egy izgalmas ladder match,ahol talán külön lesznek választva az övek! mert ha valaki felmászik először az egyiket akassza le, utána a másikat, közbe meg lelökhetik vagy bármi :)) jó lesz ez...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.