Header Ads

Evan Bourne búcsúja a rajongóktól!

A tegnapi napon kirúgott pankrátorok között van az az Evan Bourne is, akinek a visszatéréséről már év eleje óta pletykálnak a WWE-n belül, így végül azonban nem lett belőle semmi. Bourne a Twitter oldalán köszönt el a rajongóitól!

http://static.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2014/06/evan-bourne-2-vert-1401878821.jpg

"Köszönöm a szereteteket barátaim, hálás vagyok a WWE-ben eltöltött időkért. Sajnálom, hogy a rajongók nem láthattak visszatérni a Raw-ba, miután felépültem."

A visszatérés hiánya és a kirúgás oka belső információk szerint az, hogy a belső vezetés nem hitt abban, hogy a közönség emlékezne Evan Bourne-ra és reagálnának rá, a saját és a pankrátor idejét pedig nem akarták feleslegesen húzni a továbbiakban.

12 megjegyzés:

 1. Bazdmeg egy probát megért volna, nem? o.O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. JHa visszatér és ha nem reagálnak rá a nézők akk mondja McMahon (Nyuszi) hogy:Kivaagy Rúúgva!!

   Törlés
 2. Ekkora blama szöveget istenem. Nem emlékeznének rá... persze, aki szerette 2011-ben, az majd 2014-re elfelejti.. kifogás, ennyi.

  VálaszTörlés
 3. Mert ez az Alexander Rusev meg az ilyen szar pankrátorok azokba volt spiritusz, de a legjobb highflyer pankrátorba nem? Anyád....

  VálaszTörlés
 4. ezt csak ugy hipp-hopp kitalálták mert kellett valami magyarázat...

  VálaszTörlés
 5. Buzi Mcmahon család kidobnám őket az ablakon, meg sok jó pankrátorokat is kirúgtak ez már szánalom! :(

  VálaszTörlés
 6. Éljen a PG era. Így tovább

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye milyen jó. Legalább most már sokan látják a zseniális era igazi arcát. Nem mintha eddig nem ilyen lett volna, csak pár éve még mertek nagyokat álmodni az emberek, de a valóság most már közelebbinek tűnik.

   Törlés
  2. PG era? Hát, ez a legröhejesebb az egészben!!! Evan Bourne tökéletesen beleillik ennek az era-nak a karakterei közé... Nem durva, nem kemény, imádnák a tinilányok, a kiskölykök, szerintem még a felnőtt közönség is bírta, iszonyú jó dolgokat csinált.
   Egy dolgot tudok elfogadni, ha azt gondolják, hogy két ekkora baleset után már nem tudná azt a gimmicket tökéletesen hozni, de egy return akkor is belefért volna...

   Törlés
 7. Ugyan kérem! Marellára is lehetne írni jó forgatókönyvet, hát még Bournera! Hozzáállás kérdése az egész.

  VálaszTörlés
 8. Mert a Xavierre meg hasonlókra emlékezni fognak...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.