Header Ads

ÉS az új WWE World Heavyweight Champion...

http://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-xpa1/923669_912501658765183_725622858_n.jpg
Itt volt már az ideje?
Ahogy azt a WWE Money in the Bank pay-per-view vasárnap este láthattuk, John Cena lett az új WWE World Heavyweight Champion miután győzelmet aratott Randy Orton, Bray Wyatt, Kane, Cesaro, Sheamus, Alberto Del Rio és Roman Reigns felett.

Ez Cena 15-ik címbirtoklása mint WWE bajnok. Igazából nem léptek nagyot a WWE-nél, és követték az eredeti terveket, miszerint Cena megnyeri az öveket, és majd a SummerSlam-en Brock Lesnar ellen kényszerül megvédeni azokat.

A szokás szerint amint kikerül egy nagyobb történés azonnal megváltoztatják őket, ám ebben az esetben nem történt változtatás. 

22 megjegyzés:

 1. Ez már a vicc kategória. Ezt már komolyan venni képtelenség akármelyik oldalról.

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Akkor itt egy alternatíva hogy mi fog következni ezután:
  Tehát ha minden igaz Lesnar fog Cena ellen menni. Uncsi feud, uncsi meccs, de Cena mindent túl fog élni, sőt még a meccset is megnyeri majd, a maga módján persze. Ám de Lesnar annyira elveri hogy Rollins simán beváltja majd rajta a koffert és ezzel megszerzi az öveket. Bryan valahol itt térhet majd vissza. Lássuk be, egy Bryan vs Seth meccs nem néz ki rossznak. A feud minden bizonnyal Bryan winnel zárul, de Kane lesben áll ahogy mindig... A nagy vörös szörny feudja Bryannel nem biztos hogy érdekes lesz.
  Reigns közbe ellesz HHH-el, a többiek meg egymással. Punk az év végén tér vissza hogy még időben belerázódjon a WM31 főmeccsére, bármi is legyen az.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez az haver....Te már legalább bele vetted Punk-ot is! :))
   Valaki már olyat is mondott, hogy a Battleground PPV-n vissza tért...mármint Punk, de ha ott nem, akkor olyan október felé (az már majdnem év vége)

   Törlés
  2. VAGY nem tér vissza,és tényleg lelépett(ne legyen igazam),de minden jel erre utal.

   Törlés
  3. Istenem...Punk nem fog vissza térni...Elege van már ebből a sok faszságból, és nagyon igaza van !!! Ne tessék félre érteni ,Punk a kedvencem,de elkell fogadni hogy már neki annyi a pankráció.. :)

   Törlés
  4. Gergő Molnár teljesen egyetértek nekem is a kedvencem Punk de nem fog visszatérni.....sajnos

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Takarodj már, minden poszt alá odaakarod írni?

   Törlés
  2. Szerintem csak téged akar idegesíteni.

   Törlés
  3. Cena-nak ki van nyalva a segge.....

   Törlés
 5. xDDD John Cena van a WWE 2K15 borítóján! o.O

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Nem normálisak ezek komolyan mondom!

  VálaszTörlés
 8. Annyira unalmas ha bem találnak egy jo bajnokot inkább odaadják Cenanak. Csak itt az volt a gond hogy voltak jobb bajbokok komolyan mondom szedte inkább volna le a Cesaro. De ez......szánalmas

  VálaszTörlés
 9. Figyeljetek, az eddigiek alapján én is azt gondoltam h Punk nem jön vissza többé. De most visszajött Aj Lee. Punk asszonya :D! Aj csak nem dolgozna annál a szervezetnél amivel a férje "rossz viszonyt ápol" Meg ha Punk ezt tette volna sztem Aj se maradhatott volna! Én a SummerSlamban bízok!!!

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok!! Valahol vissza lehet nézni a rendezvényeket? Pl: Magyar nyelven? tudom viasat 6 play de ott csak 1 hétig lehet. azért kellene olyan oldal ahol több ideig is vissza lehet nézni. Vagy olyat csak angolul lehet?

  VálaszTörlés
 11. Jaj nyugi már gyerekek!! Nem sokáig lesz bajnok Cena, csupán vész megoldás. Szerintem a BG-n elveszti, Roman behúzza a győzelmet, majd jön Rollins cash in, és a másnapi a RAW-n a triple threat meccsen jön Lesnar, és lecsapja Cenát. Lesnar-Cena feud nem fog övért menni, mert Brock karaktere már ahhoz is túl erős . Ha megkapná az övet, nem lehetne róla leszedni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. SummerSlamig ő lesz a bajnok tuti....Az ilyen gyakori öv váltások nagyon legyengítwebék az öv értékét..

   Törlés
 12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.