Header Ads

Egykori WWE pankrátorok a TNA Hall of Fame-jében!

Az idei Slammiversary gálán Kurt Angle bejelentette, hogy Sting és saját maga után a TNA következő Hall of Fame-jei nem mások lesznek, mint Bully Ray és Devon, a Team 3D csapat, akiket a WWE-ben Dudley Boyz néven ismerhettünk és összesen kilenc alkalommal voltak tag team bajnokok a WWE-ben!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2013/03/01_Dudleys-2.jpg

Ők ketten 2005-ben csatlakoztak a TNA-hez, és ott összesen két alkalommal szerezték meg a tag team öveket, így pedig ők az egyetlen csapat, akik az ECW-ban, a WCW-ban, a WWE-ben és a TNA-ben is tag team bajnokok voltak a történelem során.

A csapatot ténylegesen a TNA Bound for Glory gáláján fogják beavatni a TNA Hall of Fame-jébe!

4 megjegyzés:

 1. Nagyon királyak voltak az attitudban.Az asztalos kivégző mozdulatokkal nagyon jó meccseket tudtak összehozni. A tlc meccseik is jók voltak. Mondjuk a WWE ben is megérdemelnék a beavatást.

  VálaszTörlés
 2. Egy olyan kérdésem lenne, hogy....ugye holnap (kedden) 02:00-kor lesz RAW, de én azóta nem néztem élőben RAW-t amióta a suli szeptemberben elkezdődött, meg ugye azóta se amióta van a WWE Network...szóval 02:00-kor kezdődik a Pre-show vagy a rendes Show??

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. A legjobbak, a WM 2000-en meg még ott volt a ladder match, az is állat volt, szerintem a legjobb ladder match (igen nekem nem a Shawn vs. Razor a kedvencem).

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.