Header Ads

Dolph Ziggler álomellenfele a SumerSlam-re!

Dolph Ziggler a napokban egy interjú során elárulta, hogy ki lenne az a személy a WWE-ben, akivel a legszívesebben megküzdene a nyár legnagyobb gáláján, a SummerSlam-en!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2013/10/RAW_1065_Photo_076.jpg

A név pedig akit Dolph Ziggler említett nem más volt, mint a jelenlegi interkontinentális bajnok, Bad News Barrett, aki Dolph Ziggler szerint a visszatérése óta egy remek karaktert alakít, nagyon vicces és szórakoztató promókat nyom és a ringben is kiválló.

Dolph Ziggler elmondta, hogy bár nekik már volt egymással dolguk a ringben, azonban szerinte a SummerSlam-en olyan dolgokat tudnának ők ketten összehozni, ami minden pankrációrajongónak tetszene. A mérkőzés tétje pedig természetesen az interkontinentális bajnoki cím lenne.

6 megjegyzés:

 1. Szerintem ennek a nyilatkozásnak az volt a lényege Vince felé, hogy:

  PUSH ME!

  VálaszTörlés
 2. Ideje lenne újra felépíteni. Csak hát egy kicsit be kéne fognia a lepénylesőt, mert ha nem pofázik Vincének tavaly, nem bukta volna el a WHC övet, ráadásul Punk sincs aki kiállna érte, ha konfrontációba kerülne a vezetőséggel.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ő akkor rinyált amikor már el vették tőle az öve, pedig visszakapta volna (mondjuk neki nem feltétlen ez volt a baja hanem, hogy voltak szerinte mások akik jobban megérdemelték volna azt az övet mint ADR). Hát minden esetre kár érte... :/

   Törlés
  2. Ja, igen. Emlékezetem már nem tiszta... Meg hát oké, hogy igaza van, de tudhatná, hogy Vince pofázást ritka esetben tűri, főleg akkor ha lát benne hasznot. Austin és Punk is csak azért lettek ekkorák.

   Törlés
  3. Ziggi-ben is lenne haszon bőven, csak eleve Vince-ék nem értékelik őt. Pedig a ringbéli teljesítménye alapján lehetne ő is top szupersztár. Oké, hogy pofázgat meg minden, de amikor pofázik legtöbbször nem hülyeségért. Én nagyon sajnálom, hogy ennyire nem értékelik.:\

   Törlés
 3. Igazából tényleg vissza kellett volna fogni,ok,hogy szerinte ez nem helyes,de akkor is vissza kellett volna fogni anno,es talán most top sztár lenne,ha igy tett volna akkor most pl mehetne a WWEWHC övert,mert szerintem jol banna vele,hisz valjuk be elég tehetséges

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.