Header Ads

Daniel Bryan a Money in the Bank gála meglepetés embere lesz?

Annak ellenére, hogy Daniel Bryan-t megfosztották a bajnoki címétől és az orvosok javaslatára úgy tűnik meg is tiltották a visszatérését a Money in the Bank gálán, egyre többen pletykálják, hogy ő lesz a létrás mérkőzés egyik meglepetése!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/726/565/DANIEL_BRYAN_SD_09102013jg_0999_original_crop_north_crop_north.jpg?w=628&h=418&q=75

Ha ez tényleg így történne, akkor Daniel Bryan ott lenne az övért folyó létrás mérkőzésen, és nagy valószínűséggel vissza is nyerné az öveit, bár ez a WWE és az orvosok állítása szerint még mindig nem lehetséges, de ezt sokan azzal magyarázzák, hogy a WWE hamis adatokat közölt Daniel Bryan állapotáról.

11 megjegyzés:

 1. Kezdettől fogva gyanítottam hogy lehet hogy vmi ilyet eszeltek ki és így simítják el a többi szánalmas tetteiket...

  VálaszTörlés
 2. Szerintem mindenki örülne ha végre valaki más kapná már meg a bajnoki címet.
  Már nagyon unalmas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mármint a viszályai unalmas, gondolom így értetted te is.
   Ha más emberrel lenne viszályba, akkor szerintem sokkal érdekesebb és izgalmasabb lenne.
   Daniel Bryan karaktere jó! Yes

   Törlés
  2. Mármint a viszályai unalmas, gondolom így értetted te is.
   Ha más emberrel lenne viszályba, akkor szerintem sokkal érdekesebb és izgalmasabb lenne.
   Daniel Bryan karaktere jó! Yes

   Törlés
  3. Persze .Daniel Bryan jó pankrátor csak akit erőszakkal nyomatnak előbb utóbb megunják.Unalmas .Jó lenne ha valaki más karakter,vagy egy nem várt karakter kapná meg az övet.

   Törlés
  4. Erőszakkal? Szerencsétlen 1évig szenvedett azért a tetves övért, megérdemelte, ha elveszíti, veszítse, de ne vegyék el tőle...

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Szerintem itt vagy rohadt nagy durranás lesz ebből vagy semmi.

   Törlés
 4. szerintem ha valos Daniel Bryan serulese de a WWE tovabbra ot szeretne lati mint bajnok A Storynak ugy kellene lennie hogy letras meccs elott bejelentik a nevet de tudjok hogy serult igy nemjelenik meg mikor behivjak es nelkule kezdodik a hadd el had ,es mikor a vegen az Evolution ket tagja marad allva bejon a Shield elrendezi oket ekkor megjelenik Daniel Bryan (Yes) es leszedi az oveket igy marad az ove a bajnoki cim es ezzel a lepessel folytatodna a Shield es az Evolution Storyja. (Yes)(Yes)(Yes).megerdemelne hogy meg par honapig o birtokolja a bajnoki cimeket sokat dolgozott erte az elmult 1 evben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez mekkora húzás lenne!! :)
   Gratulálok a fantáziádhoz, tetszik. :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.