Header Ads

Daniel Bryan és Kane viszálya folytatódni fog! Élve eltemetés lesz a vége!

Bár Daniel Bryan sérülése előtt arról volt szó, hogy ő és Kane egy buried alive, azaz élve eltemetős mérkőzésen fognak egymással összecsapni, a Money in the Bank gálára most mégis egy hordágyas mérkőzésük lesz! Ennek az az oka, hogy a viszályuk még folytatódni fog!

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2014/06/20140602_EP_LIGHT-Match-Bryan-Kane-HOMEPAGE.jpg

Pletykák szerint ugyanis a Money in the Bank gálával nem fog véget érni a két pankrátor viszálya egymással, még egy gáláig el fog húzódni, egészen a Battleground-ig, ahol végre egy buried alive mérkőzésen küzdhetnek meg egymással és zárhatják le ezt a viszályt.

Sokak szerint erre az időhúzásra azért is szükség van, mert ha Daniel Bryan ringbe lép június végén, még akkor sem lesz teljesen felépülve, így jobb döntés megvárni egy komolyabb mérkőzéssel a következő gálát!

12 megjegyzés:

 1. Nagyon siettetik DB-t....sztem jobb lett volna ha leadja az öveket de félreértés ne essen szeretem DB-t

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jogos, azzal se gyengülne a karaktere, ha elvesztené az övet, megkapná Kane és aztán Bryan visszanyerné tőle. De úgy nem fogják fel, hogy azzal játszanak, hogy komolyabb sérülés is kialakulhat.

   Törlés
  2. Csak azért siettetik vissza a ringbe mert nagy közönségkedvenc és sok lóvé zármazik belōle....mert Vince-t csak ez érdekli....

   Törlés
  3. De, hogy miért azt nem értem. Így is van szarásig pénze meg még lesz is, most +1 hónap pihenő vazze... Nem normális ez az ember, sajnos a biznisz teljesen megőrjítette, de valaki lerúghatná már.

   Törlés
  4. Igen, de abból nincs pénzkiesés, ha az emberek tudják, hogy sérülés miatt nincs itt, és tudják, hogy vissza fog jönni. Így is milyen sokan nézték az adásokat, hátha Punk visszajön, holott egyértelmű volt, hogy nem fog.

   Törlés
 2. siettetik DB visszatérését, az még hagyján, hát Punkkal is megcsinálták és biztos másokkal is, de ez a sztori van olyan jó, hogy még két meccs legyen belőle? Szerintem nem, unalmas..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor lehetne érdekes, ha nem lenne a napnál is világosabb, hogy Kane egy meccset sem fog megnyerni.

   Törlés
  2. De az nem Kane-Bryan, hanem Stephanie-Bryan feud. Kane itt csak egy közvetítő.

   Törlés
 3. hát innen könyü nézni a dogokat de amikor több százezer embernek leadni egyböl hát necces

  VálaszTörlés
 4. Az élve eltemetés az még PG kategória? A székkel fejbecsapás meg a legdurvább vétek a PG korszakban? xD WWE dafuq logic

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És még a fejbecsapást is kicenzúrázzák...

   Törlés
  2. Volt 2010-ben is egy Taker vs Kane Buried Alive is, akkor is PG volt már. Amúgy meg a székkel való fejre ütést nem a PG, hanem a sérülések elkerülése miatt hozták be.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.