Header Ads

CM Punk szerződéséből már lassan csak egy hónap van hátra!

Mint azt már mindenki tudja, CM Punk a Royal Rumble gála óta nem járt a WWE egyetlen műsorával sem, nem beszélt a vezetőséggel, nem hajlandó tárgyalni, pedig a szerződése július 17-én lejár, onnantól kezdve, pedig gyakorlatilag azt tesz, amit akar!

http://www.wwe.com/f/photo/image/2013/09/RAW_1059_Photo_080.jpg

A szerződése lejárta után egy hónapig ugyan még nem szerződhet másik szervezethez, de ezt követően akár ezt is megteheti, kérdés csak az, hogy akar-e más szervezethez menni a WWE után.

Akár azt is megteheti, hogy egy tévé műsorban beszámol mindenről, hogy miért hagyta ott a szervezetet, mert ezt követően már nem perelhet vele szembe a szervezet, csak akkor, ha nem igaz állításokat mond vagy valakinek a jogait sérti.

Nem tűnik úgy, hogy CM Punk egy hónap alatt rendbe akarná hozni a kapcsolatát és már a WWE sem akarja ezt, egyszerűen elfogadták, belső információk szerint azt remélve, hogy idővel CM Punk megenyhül és akár több év múlva még visszatér a szervezethez.

19 megjegyzés:

 1. Ekkora tehetség csak így eltűnik. Ha visszatér majd pár év múlva akkor szét fog esni az aréna :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Éljen a hatalmas értékű " Let's go Cena Cena Sucks " és a PG era.
   Meg is lett az eredménye.
   Így tovább.

   Törlés
 2. WWE be nem hinném hogy visszatér.
  A ROH ba se hinném hogy visszamenne.
  De azt sem hogy abba hagyta.

  VálaszTörlés
 3. del rioé-ból menniy van még vissza?mert ő is a szerzőséde lejárta után megy el

  VálaszTörlés
 4. nah hello itt vagyok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahol CM Punk felűnik ,ott a helyed.

   Törlés
  2. fan adam barátom: szerinted fel fog még tűnni Punk a WWE ben vagy a ROH ban?

   Törlés
  3. de unalmas vagy már, 1 szer poén volt 2 szer vicc 3 szorra meg csúfság

   Törlés
  4. Nem .Semmi rossz indulat. Valóban nagyon durva volt a múltkor, bocsánatot is kértem.Vissza is írt hogy semmi baj.

   Csak kíváncsiság semmi más.

   Törlés
 5. Én ezt köcsögségnek tartom. Lelép és annyit se mond hogy csá! Twitteren persze irogat, odavan a faszopó NHLért meg a Blackhawksert de annyi. A rajongóit le se szarja pedig rajtuk kívül az égvilágon senki se foglalkozik vele. Pedig abból a kb. 1 millió követőből a 98% azért követi mert érdekli mi van a Pankrátorral! Nem a hoki fannal a pankrátorral! Én kedveltem és elismertem h nagyon nagy és nagyon jo pankrátor de mostmár eléggé megvetem amiatt amit tett. Meg egyébként sem lehet mindenért a wwet hibáztatni. Rengeteg dolgot elrontanak lustán vagy hülyén oldanak meg. De ez nem az övéké. Nehogy már ők menjenek mindig ezután a majom után aki meg szarik rájuk!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem feltétlenül makrancosságból nem szól semmit a WWE-ről. Egyik pankrátor se nagyon tudott nyilatkozni szerződés alatt, hogy mi is történik a cégnél. Lehet elég durva szopórollert toltak elé, ő pedig mondta, hogy akkor csá gyíkok én leléptem. A szerződés lejárta után egy hónappal biztos vagyok benne, hogy valahol fog egy mélyreható riportot adni a történtekről. Addig viszont a szerződés miatt, se a twitteren, se sehol nem boncolgathatja az okokat, a bullshit pedig soha nem volt a stílusa.

   Törlés
  2. Igen ez nagyon érdekes, hogy a szerződésben lévő pankrátorok még SOHA nem adtak semmi ÉRTELMES interjút... Szokásos kitérések, nulla tartalommal, persze nyilván azokra gondolok amik a cégről szólnak nem magukról. Bár ez betudható annak, hogy megrendezett az egész, szerepek vannak amiket ha akarnak elvesznek, így nem igen lehet pofázni semmit! De az lesz az érdekes, hogy majd utána mit fog mondani, nagyon jó lenne ha beszélne, hogy miféle szarság van a cégen belül, mert amint évek óta látszik, hatalmas szarság van.

   Törlés
 6. Pár év múlva már minek térne vissza?? Egy nyertes mérkőzés,utánna meg csak kikapna,mint az összes régebbi "sztár"! Minek jönne vissza???? Wwe-nek csak a Cena fontos!!!Mert a gyerekek szeretik?? Simán több felnőtt nézi és természetessen a felnőttek pénzét rakják a zsebükbe! Kiváncsi leszek Cena hány éves korában mehet majd nyugdíjba?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most amúgy nem értem, hogy miért kell állandóan lehordani Cena-t. Szerintem nem Cena tehet arról, hogy minden 2. gyereknek ő a kedvence, és a vezetőség csak Superhero Babyface-ként tudja elképzelni. Tehetséges pankrátort, és rengeteget elért. Én személy szerint kedvelem, bár szerintem is jót tenne neki egy Heel Turn... Ám ettől függetlenül, nem értem miért kell mindenért őt okolni. Ennyi erővel lehetne mindenért Punk is a hibás. Nem jobb egy fokkal sem. Nem tetszik neki, hogy nem nyer RR meccset, és lelép. (Tudom, hogy több is volt, de ez a lényeg.)

   Törlés
  2. de a 10 éves gyerekek annyit értenek a pankrációhóz mint a .........meg az hogy azzal a három mozdulattal megnyer egy meccset miután 35 percen keresztül összevissza verték mindennel több finisherrel submissionokkal próbálkoztak ő meg a semmiből bevisz egy aa-t vagy befogja az stf-be az ellenfelét és nyert is.ez ezért utálja mindenki.meg a béna gimmick amit csak a 13 éven aluliak tudnak elviselni.meg hát mikrofonnal is katasztrófa szerintem

   Törlés
  3. Nem ez már sokkal bonyolultabb, mint hogy csak Cena a fontos. Ő már csak 1 ember aki fontos, már elmúlt az az idő amikor minden róla szólt. Őt már csak azért tartják, hogy fogyjanak a cuccai (amik nyilván jól fogynak), de már rég halott ez a Cena project, és valószínű, hogy ha újra nyomnák az csak rosszul sülne el, ezért van ott most ahol van, és szépen nézik ahogy jön a pénz utána. Rájöttek, hogy ha ennyire nyomják, mint ahogy nyomták akkor hamarabb ég ki teljesen ez a szííína bohózat és inkább visszavettek, hogy tovább életben maradjon. Aztán lehet, hogy nem...

   Törlés
 7. CM Punk-ot akarom most azonnal! Minden kedd reggel úgy kelek, hogy kapcsolom be a gépet, és nézzem a WWE oladalát...vagyis vissza nézem a hétfői RAW-t mindig, de sose látom azt, hogy CM Punk visszatérne olyan alkalmakkor, amikor esetleg helyet/"szerepet" lehetne neki csinálni!

  VálaszTörlés
 8. Egyébként amióta nincs Punk egyszerűen nem nézem meg a RAW-t, se a Smackdown! Csak ez egy már megszokás, hogy minden kedd reggel kapcsolom be a gépet, és akkor nézem, hogy hát ha....

  VálaszTörlés
 9. ha most nem tér vissza akkor mi a fenének térne vissza évek múlva? most kellet volna visszatérnie

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.