Header Ads

Cesaro-ra kíváncsi a legtöbb rajongó!

A WWE több alkalommal szokott felméréseket végezni a rajongók körében, hogy mely pankrátorokat tartják a legérdekesebbnek a nézők! Most kikerült egy lista, amelyben a WWE azt kérdezte a rajongóktól, hogy kik azok a pankrátorok, akiket a SummerSlam-en szeretnének látni, a szervezetet is meglepte az első helyezett!

http://i.myegy.to/images/c28452367f8f.original.jpeg

A lista első helyezettje ugyanis nem más lett, mint Cesaro, a megkérdezett rajongók az ő nevét mondták a legtöbbször arra a kérdésre, hogy kit néznének legszívesebben a SummerSlam gálán. Ez az eredmény talán további push-t jelenthet majd Cesaro számára, aki a WrestleMania győzelme óta egyre inkább kapaszkodik fel a ranglétrán.

Cesaro után sorban a következő pankrátorok szerepelnek a listán: John Cena, Brock Lesnar, Roman Reigns, Batista és Brie Bella. Érdekes, hogy Daniel Bryan nincs a listán, pedig a helyi közönség általában a WWE nehézsúlyú világbajnokát élteti a leginkább az adásokon!

7 megjegyzés:

 1. nagy tehetség a koma az biztos, rohatt nagy jövője lehet ha nem kurják el!!

  VálaszTörlés
 2. Durva, hogy ezzel a csávóval tavaly az volt a probléma, hogy nem reagál a közönség... :D

  VálaszTörlés
 3. Brie Bella imádatot nem értem. Ringben Kelly Kelly szinten mozog, jó szép, de hát azért nem olyan jó, mint AJ, Paige, Lita stb.

  VálaszTörlés
 4. Amúgy Bryan-t szerintem azért nem mondták mert szerintem úgy gondolták, hogy másik mostanában annyira nem push-olt neveket...

  VálaszTörlés
 5. Jó is ez a Cesaro! fura hogy CM Punk nevét se említették,pedig mint tudjuk a SummerSlam kulcsfontosságú embere volt!Persze most nincs itt de eddig mindig emlegették,vagy tényleg kilép,vagy valami nagyon ütős vissza térréssel akarják újra a műsorba rakni!! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért nem rakták bele, mert nincsenek vele jóban.. őt már csak egy félhónapos szerződés köti a WWE-hez, semmi más! NEM TÉR VISSZA!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.