Header Ads

Bray Wyatt még az év vége előtt face lesz!?

Több külföldi hírportál is lehozta azokat a pletykákat, amely szerint Bray Wyatt még az idei év vége előtt face karakter lesz, ezután pedig célba fogja venni a WWE övet!

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/article/media_slots/photos/001/430/299/894c8c6267689245eb3d47af863167be_original.jpg?1394793687

Bár Bray Wyatt jelenleg John Cena-val van viszályban és hivatalosan ő a történetben a heel, a közönség nagyon jól reagált a karakterére, már - már face reakciókat kapott, így elvileg a WWE elhatározta, hogy még az év vége előtt ténylegesen face-t csinálnak belőle, mert láthatóan ez az irány tetszik a közönségnek.

Miután Bray Wyatt face lesz, valószínűleg célba veszi majd a WWE nehézsúlyú világbajnoki övet, azonban ez még kétséges, mivel lehetséges, hogy már a John Cena elleni viszálya után bejelentkezik a bajnoki címért, mint heel.

21 megjegyzés:

 1. vicc az egész,éppen hogy kiteljesedett a karaktere főövért küldik ahelyett hogy megjárná azt a ranglétrát amit mindenki megjárt régen(US. öv,utána TT öv,utána megint US öv,és majd valamikor évek múlva főövért)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ő karakterének nem kellenek mid card övek. Anélkül is szépen feltudják építeni, csak úgy mint Takert, meg Mankindot anno. Akinek ilyen "emberfeletti" gimmickje van, nem kell IC meg US öv.

   Törlés
 2. Emlékezz vissza hogy Lesnarnak se kellet anno megjárnia ezt az utat. Ő is egyből főövet kapott és még csak alig debütált be. Mással is lehet ez így nyugodtan, kapjon csak nagy pusht! :)

  VálaszTörlés
 3. Oda kellene neki adni a US vagy az IC-t és ugyan ennyi időt hagyni neki promzni + ilyen jó story-kat írni neki mint most ez, és ezzel akkor lehetne növelni az értékét a kis öveknek. És amúgy csípem Bray-t de azért jó lenne ha végig járná a ranglétrát... Jó, ok, hogy készen áll rá, de akkor is.

  VálaszTörlés
 4. Ma, akárkit küldenek kb Cena ellen, ha jó a sztori jobb reakciót fog kapni mint Cena

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szar lehet retardáltként élni

   Törlés
  2. Ne kiabalj :-D ne félj nem fog bántani :-)

   Törlés
 6. Ha nem bírtok 2 mondatot káromkodás nélkül leírni, ne csodálkozzatok, ha törölve lesz a kommentetek. Később pedig azért se, ha ismét nem lehet majd kommentelni...

  VálaszTörlés
 7. Nekem az a véleményem az IC-US övekről hogy perpill aki ezekért feudol az nem is fog magasabbra jutni. Elhiszem hogy sokan elvárják a ranglétra végig mászását, csakhogy jó ideje azt veszem észre hogy aki WWE/WHC esélyes az biztos nem fog ezekért menni, és ugyanez fordítva.
  Persze tudom volt cikk korábban hogy Cena vs Sheamus feud lesz majd az egyik kis övért. Őszintén: elhiszem ha látom. addig marad minden úgy ahogy most: Egy Barrett nem fog WWE övért feudolni, esetleg nyerni, ahogy Bryan sem kicsikért.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Barrett nem fog?? Öregem ebben az angol srácban hatalmas a potenciál, a karizma és a tehetség, ezt pedig a WWE is tudja. Ha nem cseszi el, nagy ikon lehet belőle és hiszem, hogy egy nap győztesen távozik egy Wrestlemania main eventről. :D

   Törlés
  2. Tavaly oda kellett volna adni neki a WHC MITB tatyót, remélem most majd szét szedik a két övet és megnyeri (Cesaro-nak jobban örülnék, de ő lenne a második akinek a legjobban örülnék). Egyébként Barrett Vince egyik nagy kedvence, csak soha nem tudták kitalálni, hogy, hogy tegyék öv közelbe (igen a Neyusos karakterrel kapott WWE bajnoki címmeccset, de akkor még nem állt készen rá).

   Törlés
  3. Szerintem nem baj, hogy az övek együtt vannak, mert így tudnának sztorit kreálni a kisebb öveknek is, és a WHC mid card szintre süllyedt, ami nyilvánvaló volt mindenki számára. Amíg nem találnak ki rendes bookingot az övnek, ne válasszák szét őket.

   Törlés
  4. Barrett amúgyis sokat filmezik, mint mostanában Big Show... ha folyton lelépnek nem fognak huzamosabb ideig, vagy komoly övet kapni

   Törlés
 8. Nem ide tartozik, de valaki tud ajánlani egy oldalt ahol tudom nézni élőben a Payback-et HD-ban?

  VálaszTörlés
 9. ez egyértelmű.. de a heelek többségére már pozitiv a reakció az unalom miatt, ezért mindegyikből face-t csinálnak.. heel turnje meg egyiknek sincs

  VálaszTörlés
 10. azé mert lenyomták 3-an cinát?
  megnézném ő mint face karaktr. vicc

  VálaszTörlés
 11. Jó ötlet ! Mármint face karaktert csinálni belőle ,kíváncsi leszek majd rá.Túlzás viszont az hogy egyből szóbahozzák a WWE címmel..

  VálaszTörlés
 12. Valamit basszatok a kibaszott vissza nézhető adásoknak,mert kurvára nem lehet meg nézni a: Payback-et!!!!!

  VálaszTörlés
 13. Nem reklám meg minden (bár azt hiszem valaki mar emlitette) de most lehet regisztrálni xtremewrestling torrentsre ott minden fentvan hdban én is ugy neztem a Paybackat

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.