Header Ads

Bad News Barrett 10 éve pankrátor!

A jelenlegi interkontinentális bajnok a twitteren számolt be rajongóinak a hírről, miszerint most ünnepli tizedik évfordulóját, mint pankrátor!

'' 10 éve debütáltam Cardiff-ben, ( Wales ) egy 30 emberes Rumble meccsen, a nevem pedig akkor '' The Pinnacle '' volt. ''

http://1.bp.blogspot.com/-XYXo-koVWtM/U5MD6ftGDnI/AAAAAAAABa0/Eg1XJdXjeg4/s1600/bnb.jpg

Ezzel a tíz évvel Barrett már egy igazán veteránnak számít a szakmában, ami valljuk be, az utóbbi időben meg is látszik. Jó karakter, jó pormók, már csak egy főöv győzelem járna neki. Sőt, talán jogosan meg is érdemelné.

11 megjegyzés:

 1. Sok eselye nincs mert ott van nála az IC öv ,a legtöbb eselye szerintem secaro nakvan

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. The Miz USA bajnokként nyert MITB-et, Dolph Ziggler úgyszintén. Attól, hogy nála van egy öv, nem zárja ki a lehetőségét, sőt inkább lehet az esélytelenekre számítani, mind azokra, akiket sokan akarnak vagy a hírek is róla szólnak. Amikor Bryan nyert, egész évben agyon volt spoilerezve, hogy Barrett nyeri meg, majd mégsem úgy lett. Megtippelni meglehet bárkit, de a WWE sosem úgy dönt, amire az univerzum nagy része számít. Ez már szinte alap a WWE-nél.

   Törlés
  2. Egyértelműen nem becsülik őt eléggé.
   Bár az utóbbi időben kapott némi pusht,és a közönség is megkedvelte,de akkor sem.
   Mikor a nexussal volt,akkor kapott esélyt a WWE övre,de azután semmit,main eventerből mini cardert csináltak....

   Törlés
  3. Nem becsülik meg?? Komolyan? Új karaktert kapott ember. Ha valaki új gimmickel rendelkezik, nem szabad rögtön bele dobni a mély vízbe. Ez olyan, mintha 16 évesen debütálsz egy focicsapatba, aztán 4 hónap múlva már kint vagy a VB-n. Kicsit bekel járatni, aztán szépen felépíteni. Egy fél év során simán meglehet ezt csinálni. Tudtommal meg a visszatérése óta nem kapott ki. Hát mi ez, ha nem push?

   Törlés
  4. Ember ez PUSH!
   Igaz,rosszul fogalmaztam,úgy értem,hogy az utóbbi időkben kapott pusht,meg az IC övet is odaadták neki de mi az?
   Úgy értem itt van már 10 éve és össz-vissz 4 IC övet nyert a WWE-ben!
   Nem azt mondtam,hogy de jó megint itt van adjatok neki főövet,hanem azt,hogy ezelőtt nyerhetett volna legalább egy WHC-t!

   Törlés
  5. Nem a WWE-nél van 10 éve, hanem 10 éve pankrátor. A WWE-n kívül is vannak szervezetek tudod... Ennyi erővel Raven isten tudja hány éve pankrátor, mégis mindig mid carder volt a WWE-nél. Bár vannak neki rekordjai, sosem kapott giga mérteű pusht és legalább akkora név a wrestling történelmében mint Sting vagy a makkom tudja. Barrett még fiatal, sok mid card feud győzelme van, őt nem kapkodják el. Legalább akkora név már most mind Sheamus, pedig neki volt már 3 bajnoki regnálása. Jó lesz ez a Barrett, és ahoz képest, hogy csak 4 éve van a cégnél, sokkal előrébb jár, mint sokan akik már több mint 4 éve vannak ott ( gondolok itt Codyra, vagy már a 7 éve cégnél levő Drew Mcintyre-re, aki van olyan jó mint Barrett, aztán mégsincs sehol. Ja, de van, de az már a szánalom kategória ).

   Törlés
  6. Barrett már 2006 óta a WWE-hez tartozik, csak 2010 előtt az OVW-ben és FCW-ben volt.

   Törlés
  7. ok de akkor is gürizik már egy ideje....
   Én imádom a fickót,remélem,egyszer megszerzi a WWEWHC-t!

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.