Header Ads

Backstage hírek - káosz a WWE-ben?

Bár a hétfői Raw-n látott kilépésével az ügynek még nincs vége. Batista hamarosan ismét a ringben lesz látható, ám most úgy tűnik, a kreatív csapatnak át kell gondolnia, hogyan és mit akarnak majd vele kezdeni.

A történetből való kiírása sem volt egyértelmű, egészen a hétfői RAW elkezdéséig. A tervek szerint súlyos sérüléssel szerették volna kiírni még a Payback PPV-n, ám ez nem valósult meg, így rögtönözték Batista kilépését.

Ez többek közt azért is lett rossz döntés, mivel a visszatérésekor olyan promót írtak neki, amiben hangoztatta, ő nem fogja elhagyni a céget. A másik ok, ami gondot okoz a kreatív csapatnak nem más, mint az, hogy a SummerSlam-re tervezett CM Punk vs Batista a WWE WHC övért már szinte biztos, hogy nem valósul meg. Ezt ugyan meg lehetne oldani Daniel Bryan-el, viszont az ő helyzete sem tiszta a WWE-ben.

Mivel nem tudják, hogy meg kell-e fosztani az övektől, avagy nála maradnak a felépüléséig, az sem egyértelmű, hogy ki lesz a következő kihívója. Annyi biztos, nagy káosz van a WWE-ben, de néhány hét elég idő lehet számukra új történetek kitalálására. 

2 megjegyzés:

  1. Most kellene benyalni Punknak, hogy jöjjön vissza nem a jó sztorikat törölni és csinálni helyette ilyen ratyi szart ,tényleg ki kellene rúgni ezeket az embereket akik kitalálják ezt a szart.
    Amúgy jó lenne ha már Jerrico visszatérne. Én sztem úgy kellene csinálni, hogy elvenni egy kis időre Bryantől az öveket és majd visszakapja egy másik PPV-én amikor már kipihentebb és nem meccseltetni sérült nyakkal, most újithatnának a MITB meccsen pl: nem 7 hanem 10-12 emberes. A Shieldet inkább MITB meccsen választottam volna szét a táskáért vívott harcban. Visszatérve Punkra nem vagyok Punk fan ,de már unom az összes sztorit vele lehetett valamit csinálni minden jól állt neki. A Paybacken egy kicsit kiakadtam be nem jelentett meccsek , főleg a Brotherhood vs Rybaxel legalább lehetett volna egy 1 contender a tag team övekért és valami extreme rules vagy ladder meccs típussal, Kofi vs Bo erre nem mondok semmit. :DDD Cena vs Bray meccsében kellemesen csalódtam tetszett(de nem Cena miatt) Luke Harper suplex az asztalba.xD Evolution vs Shield hát lehetett volna több asztalt is törni vagy acél lépcsőre vagy székre dobni az illetőt, nem volt rossz annyira.
    Netán még a Shemus vs Cesaro meccs volt a jobb nyomhatták volna extreme rules meccstípusba sztem belőlük többet is ki lehetett volna hozni.Többire inkább nem mondok semmit. :D
    VálaszTörlés
  2. Srácok, az nem ér meg egy posztot, hogy Rollins lelécelt a Shield-ből? Kb. 1 éve nem láttam ennél meglepőbb és érdekesebb fordulatot, érdekelt volna, hogy ki mit gondol erről?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.