Header Ads

AJ Lee gyereket vár CM Punk-tól?

Több külföldi hírportál lehozta azt a pletykát, amely szerint CM Punk és AJ Lee, akik nemrég lettek házasok, máris gyereket várnak, ez a hír azonban úgy tűnik kacsa, mivel a F4Wonline.com-nak egy közeli barát azt nyilatkozta, hogy ez nem igaz!

http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/05/cm-punks-girlfriend-aj-lee-wwe1.jpg

A házasságról is kiderültek részletek, amely szerint csupán egy kis szertartás volt megrendezve, a közeli családon kívül pedig senki nem volt ott az esküvőn.

Bár CM Punk és AJ Lee sem szerepeltek egy ideje a szervezetnél, AJ Lee CM Punk-al ellentétben úgymond engedéllyel van távol, mivel több hónapos uralkodás után szabadságot vett ki, ennek azonban hamarosan vége és a pletykák szerint ő hamarosan visszatérhet.

17 megjegyzés:

 1. elbirom képzelni, hogy igaz mert AJ kihagyása is elég hosszú immár, + ahogy lelépett az elég gázos és egyszerű volt.. csoda, hogy azóta se lépett még szinre.. csak úgy jött ez az nxt-s csaj és kisemmizte

  én nem birom ezt a Paiget.. jó a stilusa, de nem szép.. nagyon nem jön be :D már majdnem azt mondom, hogy csúnya :D

  VálaszTörlés
 2. Na azért a szerkesztőt se kell félteni tudja hogyan kell kedvezkedni fan adam barátunknak.

  VálaszTörlés
 3. bármiben lemerem fogadni, hogy valakinek két fiókja van és az egyik a fan adam ! sőt, abban is majdnem biztos vagyok, hogy ki az, de nem dobálódzok nevekkel ha egyszer nem biztos
  világtalan hülyegyerek

  VálaszTörlés
 4. Nem tartom kizárt dolognak mivel AJ is ott hagyta egy időre a WWE-t ami arra utalhat bár ami esetleg kizárná az az hogy AJ ha minden igaz ugye jön vissza.. bár az is lehet a McMahon família valami elképesztő sztorival állt elő :D

  VálaszTörlés
 5. Hihetelen hogy Punk már házas ember. Most már a WWE státusz szibolum lesz ha kimagaslóan jó vagy akkor vedd el az egyik csinos kolléganődet :) (viccnek szánta).
  Aj esetleges állapotosága kapcsán orvosi engedélyel terhesség esetén is elvige első 3 hónapba még dolgozhat. De ebből egy nagy történet is kikerekedhet. CM Punk várandos feleségétvel valami megalázó dolgot tesznek, történet szerint lesérűl (elmegy szülési szabira). Punk meg bosszút áll. Shield új vezetőjeként vissza tér :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért vedd figyelembe hogy nem mindegy milyen munkáról van szó

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.