Header Ads

A WWE meghosszabbítja CM Punk szerződését?!

A Wrestling Observer Newsletter közölte le azt a hírt, miszerint a WWE CM Punk engedélye nélkül is meghosszabbíthatja a szerződését!

A WWE a lesérült - vagy CM Punk esetében "távol lévő" - pankrátort a pankrátor engedélye nélkül is meghosszabbíthatja a szerződést. Így történt ez Rey Mysterio esetében is, aki az 1 éves sérülés miatti távolléte alatt Vince McMahon az Ő engedélye nélkül hosszabbította meg a szerződést. Ha ezt megteszik Punk-kal is, akkor ezzel a szervezet megelőzhetné hogy a szervezet számára kínos dolgokat mondjon el. Azonban ez akár arra is jel lehet, hogy valamikor vissza szeretnék csalni.


29 megjegyzés:

 1. Lehet fognak vele élni. Punk klasszikusan rendszerellenes volt mindig is és még lenne hírértéke az év eleji eltűnésének.

  VálaszTörlés
 2. A rendszerellenes sztorik mindíg nagyot ütnek. Most ezt nem értem miért nem használják ki.

  VálaszTörlés
 3. Srácok na most indulhat egy ütős rendszer ellenes történet! Punk karaktere így nem vállik hiteltelenné.
  Egyszerűen kénytelen vissza menni mivel a főnökei az életéről megkérdezése nélkül döntenek, és akkor mehetnek a jobbnál jobb promok :) Ezzel az önkényes szerződés hosszabítással hatalmas történet kerekedhet!

  VálaszTörlés
 4. Ugyan! Olyan a világon nincs, hogy egy lejárt szerződést egyoldalúan meghosszabbítson az egyik fél. Lehet, hogy mégis csak work az egész sztori?!

  VálaszTörlés
 5. Ez kamu... egyoldalúan egyik cég sem hosszabbíthat meg semmit önkényesen... Ez csak a sztory része.

  VálaszTörlés
 6. Ez alapvetően jó hír amúgy! Én is azok közé tartozok akik szeretik Punk munkásságát. WWE végül osztott szorzott és megtudtak állapodni ez itt a lényeg a sorok mögött. Ezzel az egész visszatérés kap egy remek keret történetett. Ami mindenkinek jó.Nézők, cég és a birkozónak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egyáltalán nem jó. Én is szeretem Punk munkásságát és ő egyértelműen kiemelkedik mindenki közül, de a faszom sem akarja ezt tovább nézni, hogy minden úgy folytatódik ahogy volt, hurrá visszatér de kurva jó aztán folytatódik minden szar tovább. Én már változásokat akarok, bukást, és ahhoz elengedhetetlen egy ilyen botrány és szégyen a wwe nek. Itt szerintem a nagy képet kell nézni és az a jó, ha minél többször felsülnek.

   Törlés
 7. Kedves Hank Alex es Bautista.. Remelem most erzitek, hogy mennyire beegtetek:)

  VálaszTörlés
 8. Miért ne lehetne benne a szerződésében? Az NFL-ben is vannak olyan szerződések, melyekben a csapat dönti el, hogy aktiválja e a +1 évet, lehet, hogy Punk-nak is ilyen szerződése van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az opciós szerződések esetében, mindkét félnek igen kell mondania, az opció (+1, +2 év.... stb.) érvényesítéséhez. Am ez minden sportban megtalálható.

   Törlés
 9. Az nem teljesen úgy van. Az NBA-ben is van ilyen és az úgy működik, hogy ha valakinek van pl egy 4 éves szerődése, akkor a szerződésben benne van, hogy 1 évvel a lejárta előtt kiléphet a kontraktusból, mondjuk a szabadügynök piacra és ilyenkor van joga lehívni a csapatnak a maradék egy évet, hogy ott tartsák. Punk esetében pedig nincs ilyen, mert neki jövő hónapban járna le a szerődés. Szerintem is sikerült megegyezni.

  VálaszTörlés
 10. Elmondom hogy ez hülyeség ez egy sztori volt a kezdetektől... Punk eddig is alázhatta volna a WWE-t ha csak olyat mond ami igaz!!! Elmondhatta volna hogy bántak vele stb de nem... Ez baromság lenne mert amég Punknak ott a szerződése azt kell tennie amit a WWE mond kivéve ha felmond és jogszerűen szerződést bontanak. Tehát McMahon Punkot a szerződése lejártáig úgy rángathatná ahogy akarja! A másik gyanús tényező hogy ez pont Punk esküvője után derül ki?? :o ez hogy lehet?? :D Szerintem az MITB-n már ottlesz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma este, vagy holnap reggel lesz az esküvő.

   Törlés
  2. Hiába mond fel, attól még nem fognak szerződést bontani.

   Törlés
  3. Ha felmond akkor a szerződést is felbontja.

   Törlés
  4. Miért, tán januárban nem azt tette?

   Törlés
  5. Nem valószínű, mert akkor a szerződésének vége lenne, legfeljebb elvonult valamerre önként, a WWE meg nem büntette meg. Ha meg felmondott, akkor most felmondási időszak lehetséges, akkor meg nem is hosszabbíthatnak vele.

   Törlés
  6. A sztori szerint Punk szerződés bontás esetén hatalmas pereknek nézhet elébe ha megvárja akkor meg meghosszabbítják.. sehol semmilyen körülmények között nem feküdhez le nyugodtan. A SZTORI SZERINT

   Törlés
 11. nem meglepő hogy vissza akarják csábítani :D kár el dobni egy ilyen tehetséget !

  VálaszTörlés
 12. Cena te ezt nagyon nem érted... Nem bontották fel a szerződést mert ez egy sztori mert ha Punk felbontotta volna már elmondhatta volna mindennek a WWE-t! Szerintem ez egy hatalmas sztori és még mindíg fent áll a " Summer Of Punk " Lehetősége mert ha a Money In The Banken tudna nyerni legalább egy táskát azzal elkezdődne a siker! Szerintetek ez hogy meghosszabíthatják a szerződést Punk engedélye nélkül ( Ami amúgy hülyeség ) Akkor ez miért pont az esküvőjük után derült ki?? Ezt a WWE tudhatta volna eddig is és nem kellet volna félniük! Így McMahonnak a 2011 es Money In The Bankon sem kellet volna félnie mert Punk szerződése lejárna gyorsan meghosszabított volna 1 évvel Punk nélkül és kész az öv megmarad... De ilyen nem létezik..

  VálaszTörlés
 13. Nem véletlen, hogy AJ is jön vissza, és persze CM Punk is! Ebben most már 1000000000000000000000000000000000000%-ban (ilyen szám nincs is xd) biztos vagyok! :)

  VálaszTörlés
 14. Nem érdekel mit művelnek az úristenek a WWE-nél csak Punk jöjjön vissza legalább a rajongók miatt!!! :(

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.