Header Ads

A tag team bajnoki címek sorsa! Hamarosan új csapat debütál!

Bár az utóbbi időben az Uso testvérek uralkodásával nagyon meg van elégedve a WWE, úgy tűnik hamarosan meg kell válniuk a tag team bajnoki címektől, mivel a Wyatt Family tagjai és egy hamarosan debütáló csapat is pályázik azokra a címekre!

http://img.bleacherreport.net/img/slides/photos/003/577/708/5b1e6803f7caafe371c3916f41f344a4_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

A pletykák szerint a Money in the Bank gálán az Uso ikrek elfogják veszíteni a bajnoki címeiket Luke Harper és Erick Rowan azaz a Wyatt Family tagjai ellen, ezt követően pedig az NXT tag team bajnok csapata az Ascension felkerül a főrosterre, hogy célba vegyék a WWE tag team öveket.

Bár az NXT-ben jelenleg az Ascension tagjai Connor és Viktor is heel karaktereket alakítanak, a fő rosterre felkerülve viszont a WWE azt tervezi, hogy tweener karaktereket formázzanak majd meg, erre sok esélyük is van, mivel egyesek The Undertaker karakteréhez hasonlítják a csapattagok szerepét a WWE-ben.

11 megjegyzés:

 1. Számomra az Uso ikrek uncsi bajnokok de tetszik hogy végre új tag Team csapat lesz....viszont tag team csapatokból alig vannak face-ek. Régevven voltak de mindenki heel turnt kapott a semmiérl (Funkladactyls ; Prime Time Players)

  VálaszTörlés
 2. Nem csípem annyira az Uso tesókat, de megérdemelték az öveket. Viszont örülnék ha a kér hülye megkapná az öveket. :D

  VálaszTörlés
 3. A wyatt family a kedvenc csapatom jelenleg(nem a hield felbomlása miatt,a felbomlásuk előtt is ők voltak) szoval örülnék ha megnyernék,ami szinte biztos mert az utóbbi időben nagyon keményen darálják egymást es az ilyennek altalaban ovvaltas szokott lenni a vege

  VálaszTörlés
 4. csak nekem tűnt fel úgy, mintha a jobb oldali 1 kigyúrt Michael Cole lenne??? o.O

  VálaszTörlés
 5. A tweenerek mindig érdekesek. Kár, hogy kevés van. Maddox, Cesaro, Cena, BNB is lassan az lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cena-t azért picit másképp sorolnám be. Tweenerből így is elég sok van a WWE-ben, Wyatték is, a Shield is a turn előtt már-már annak számított, ez azért van, mert a face karakterek a WWE-ben rohadt unalmasok. A heelek, meg egyre jobbak, így őket hamar megkedvelik.

   Törlés
 6. Az NXT-be úgyis feudolgattak az Úszókkal,csak akkor még Cameron volt,és nem a másik srác az Ascension-be

  VálaszTörlés
 7. Két kérdésem lenne:
  1. Mi a tweener?
  2. Ezek voltak a vámpíros csapat, ahol az egyik srácnak volt valami drogos ügye?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1. A tweener, senem heel senem face. Valahogy a kettő keveréke, olyan mint Undertaker vagy mint Punk volt a Nexus élén, illetve az azt követő néhány hónapban.

   Törlés
  2. Taker nem tweener. A szerepe szerint is face, és a közönség is nagyon jól reagál rá.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.