Header Ads

A Shield viszálya egész nyáron látható lesz!

Most, hogy a Shield feloszlott és Seth Rollins beállt az Evolution-be, a WWE terve az, hogy a két csapat közti viszályt egész nyáron folytatni fogják. A Money in the Bank gálára valószínűleg egy Dean Ambrose vs. Seth Rollins és egy Randy Orton vs. Roman Reigns mérkőzés lesz összehozva!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2013/09/SD_734_Photo_003.jpg

Mivel a viszálynak egész nyárra ki kell tartania, ezért egyenlőre a csapat tagjai egyesével küzdenek majd meg egymással, a Battleground-ra egy Roman Reigns vs. Seth Rollins mérkőzést terveznek, a viszályt pedig végül a SummerSlam zárná, ahol Roman Reigns Triple H-el küzdene meg!

6 megjegyzés:

 1. Szép kis feud! Én örülnk neki.....hamár feloszlott a Shield :,(

  VálaszTörlés
 2. én is örülök hogy ilyen jó kis feudot láthatunk majd

  VálaszTörlés
 3. Én még mindig egy hatalmas ostobaságnak vélem ezt a heel turnt. Épp minap gondolkoztam el rajta, hogy itt Zigglert kellet volna berakni a csapatba, ezzel pedig elkezdődhetett volna a várva várt push. Hát végül is a Shield új embere is lehetne, de Seth nélkül nem az igazi. Max akkor New Shieldnek kéne őket hívni, mert akkor eladható lenne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a turn nem azért volt,hogy Seth pusht kapjon(legalább is nem ez volt a cél),hanem,hogy a Shieldet felbontsák,és mivel Batista egy ideig nem lesz,berakták az evolutionba.

   Törlés
 4. https://www.youtube.com/watch?v=pMdbNLcThbA Nem ide tartozik de aki tudja nézze meg a videót és ossza meg! Köszi ;) :)

  VálaszTörlés
 5. Szép kis fordulat lenne ha következő Rawn a Shield új tagja Batista lenne. Bár nem örülnék neki nekem nem hiányzik. Én örülök, hogy a Shield feloszlik, kíváncsi vagyok amikor egyéni karriert futnak, ki mire viszi.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.