Header Ads

A nézők Brock Lesnar vs. Roman Reigns mérkőzést akarnak a SummerSlam-re!

A WWE a napokban arról kérdezte a rajongókat, hogy a WWE Money in the Bank létrás mérkőzés hét tagja közül ki lenne az a személy, akinek meg kellene a SummerSlam gálán küzdeni Brock Lesnar-el! A szavazás alapján Roman Reigns ez a személy!

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130706165852/prowrestling/images/1/16/Roman_reigns_7.jpg

Annak ellenére, hogy a korábbi felmérések szerint Cesaro-ra kíváncsiak a legtöbben, a mostani szavazáson ő csak a második lett Roman Reigns mögött, őket követi sorrendben Bray Wyatt, John Cena, Randy Orton és Sheamus. Az utolsó Alberto Del Rio lett, aki mindössze a szavazatok két százalékát kapta meg.

17 megjegyzés:

 1. Nem is értem,hogy Del Rio mit keres ott azon a meccsen...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát in-ringben magasan jobb mint Bray Wyatt, Roman Reigns. Talán még Cenánál és Sheamusnél is. Mikrofonnal annyira nem jó de Reigns se szóval szerintem megérdemelten van ott. Attól még hogy a közönség nem reagál rá jó pankrátor.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Oleg?? Tehát orosz férfi lett belőlünk? De amúgy miért? Miért akarod Rockot?

   Törlés
 3. the rocknask kellene visszaternie es o neki kellene cimet is megnyernie es minden fasza lenne

  VálaszTörlés
 4. az az igazság, hogy ha azt nézzük, hogy Lesnar megtörte a streaket akkor csak Bryannal állhat ki mert neki valami kiállhatatlanul erős face karaktere lett.. esetleg ha visszatérne Punk akkor ő lenne még alkalmas ellenfél
  mást nem tudok elképzelni.. mindenki gyenge karakter, csak epizódisták, részletkérdések..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ne feledd ez a WWE, itt a logikával nem mész sokra.

   Törlés
  2. azigaz.. irány Santino Marella a főövért

   Törlés
 5. Reigns egy nagy szar már bocsánat. Spear meg crossline kivételével semmi powerhouse mozdulata sincs, de ha ezekből valamelyiket benyomja mindeki huhog hogy hú de kemény powerhouse. Nem azért de Ryback amikor kinyomja a feje fölé a 130 kilós Big E-t na az pl. olyan ami egy powerhouse-tól elvárható. ( és nem vagyok Ryback fan) . Annál inkább Lesnar fan, ha már powerhouse- ból kell egy jót mondani.

  VálaszTörlés
 6. Roman nem powerhause.
  Erős amennyire kell,amúgy pár hőnapja simán felkapta Mark Henryt a vállára,de ő inkább olyasfajta karakter,mint Edge,márcsak a spear miatt is.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.