Header Ads

WWE 2K15 - A játék hivatalos megjelenésének dátuma!

A WWE hivatalosan bejelentette a következő játékuknak, a WWE 2K15 megjelenésének a hivatalos időpontját és azokat a platformokat, amelyre meg fog jelenni a játék!

http://i1.ytimg.com/vi/o_MKyGtSPII/maxresdefault.jpg

Mint azt sokan tudják a tavalyi évben a THQ-tól a 2K vette át a WWE játékainak a gyártását, azonban a tavaly megjelenő játék még a THQ verziójára épült, idén viszont már egy teljesen új fejlesztéssel fog érkezni a polcokra a WWE játéka.

Amerikában 2014. október 28-tól lehet megvenni a boltokban a játékot, míg a nemzetközi piacon október 31-én kezdik meg az árusítást. A játék Xbox One-ra, Playstation 4-re, Xbox 360-ra és Playstation 3-ra fog megjelenni, PC-s verziót tehát most sem lehet majd beszerezni.

13 megjegyzés:

 1. Nekem egy számító gépes kellene,de RAW 2009-en kívűl valamilyen másik!!

  VálaszTörlés
 2. Gondoltam hogy most sem lesz PC...azért abba is belegondolhatnának,hogy az embernek előbb lesz számítógépe mint konzolja! Egyébként kíváncsi leszek a "nagy" 2K újításra,ugyan is a 2K14 elég gagyi lett...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Sajnos rengeteg játékot nem adnak ki pc -re és az idő előrehaladtával egyre valószínűbb, hogy nem is fognak. Sőt mondhatni, egy sorozat amit nem adtak ki már az elmúlt 2-3 évben PC re azt már nem is fogják. Főleg, hogy itt a next gen konzol, az esélyek még sokkal rosszabbak lettek, vagy inkább lesznek ha igazán beindulnak.

   Törlés
 3. Lehet PC-n nem lenne olyan jó, mint a konzolon. Én PS3-n tolom a WWE játékokat, és buggokon valamint a DLC-n kívül semmi se zavar, viszont egy egyesített Season és Story mod azért jó lenne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja én imádom wwe játékokat és amúgy 11 éves vagyok ahoz képest kijátszottam a 2012 és a 13-ast 2014 ben a defeat the streakot nem tudom az összeset megnyerni

   Törlés
 4. A story módról nem lehet tudni valamit?

  VálaszTörlés
 5. Ezt a kérdést már fel tettem egy másik cikknél ott nem kaptam választ ezért teszem fel ide pont a játékoz kapcsolodik.Kérdésem az lenne hogy van a pankrációs játék, abba be lehet valahogy állítani hogy 2 db öv egyesítve legyen? Esetleg azt hogy lehet meg csinálni hogy vagyunk egy mecsbe és az ellenfelünk finisherét használjuk?(helyes írási hiba miatt bocs, a wwe 2k14-játékról lenne szó)

  VálaszTörlés
 6. Hát e miatt én nem fogok xbox-ot venni!

  VálaszTörlés
 7. Nem értem, miért jó, hogy csak konzolon lehet jó játékokkal játszani...-.- Míg egy Xbox360, vagy PS 3 viszi a játékot, LOW grafikai beállítások mellett. Addig egy gépen olyan graffon lehetne játszani, hogy eldurran az ember szeme. Csak azért se fogok sz*ros konzolt venni.. Inkább csapatom emulátorral. De legalább PC-n!! Ha meg valakinek az a gondja, hogy nem jó a hatás klvain...pont azért lehet venni kontrollert. Előbb vagy utóbb rájönnek a gyártók, hogy ahhoz, hogy gyönyörű és állat játékot dobjanak piacra, PC-re kell fejleszteni. Sokkal komolyabb játékokat ki lehetne dobni a mostaniaknál, ha nem konzolra lennének fejlesztve. Azért a mostani konzolok specifikációja, éppen, hogy megüt egy 755-ös közepes PC-t....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Asszem kicsit elvagy tévedve, nem tudom mikor láttál utóljra ps3 exlusive játékot ami csak arra jött ki és a rendesen optializálták, az ilyen játékok szétaláznak általában mindent az éveben. (gow sorozat, beyond two souls... stb). Valamint a next gen meg akármeilyen géped is van otthon 100% hogy hardverileg sokkal szarabb, egy ps4ben már olyan cuccok vannak hogy pc-ben kétszerese simán lenne az ár. Egyébként pc-re azért jön egyre kevesebb játék sőt egy idő után valszeg nem is fog jönni, mert sok a kalóz, most írod hogy csapatod emu-val, de fogadni mernék hogy nem veszed meg a játékot az emuhoz.

   Törlés
  2. Sajnos nagyon rosszul látod a helyzetet. Most meg itt a next gen... A PC nek sajnos lassan annyi, nem hogy oda fejlesszenek :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.