Header Ads

Újabb terv a Shield-el - Bővül a csapat?

A WWE '' Hol vannak most? '' rovatában Joey Mercury-t helyezték előtérbe, kit rengeteg WWE-s pankrátor, edző és Hall of Famer is dícsért.

A cikkből kiderült, hogy Joey jelenleg a WWE-n belül nagy tiszteletnek örvend, edzői szerepében jelenleg ő a legkedveltebb a WWE-n belül. Továbbá az is kiderülni látszik, hogy a WWE nem vágta el az útjait pankrátor pályafutása előtt, mivel olyan utalásokat tettek, hogy nemsokára visszatérhet akár a TV-s adásokra is.

A cikk érdekessége, hogy Seth Rollins-nak kellett véleményt alkotnia, aki jelenleg a Shield egyik legmeghatározóbb alakja:

'' Ő egy elme, a birkózás pszichológia minden csínját-bínját ismeri a ringben. Szereti tanítani az embereknek, hogyan kell csinálni a dolgokat. Ő egy tehetséges maximalista. A jó dolgokat igyekszik jobbá tenni. ( részlet ). ''

Többek között olyan jelenlegi WWE-s alkalmazottak dicsérték még, mint  Paul Heyman, Roman Reigns illetve Dean Ambrose. Érdekesség, hogy Joey korábban már dolgozott mindhárom pankrátorral ( Shield tagjai ), valamint az NXT-ben is sokat segített nekik felkészülni az adásokra.

Utoljára 2009 környékén volt látható a WWE műsorain, az akkori CM Punk által vezetett Straight Edge Society tagja volt, ám súlyos sérülést szenvedett, és mire visszatérhetett volna, a S.E.S. feloszlott.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.