Header Ads

Újabb hét csúszás! Brie marad a cégnél, vagy Bryan lemond az övekről?

Mint tudjuk, a WWE azt tervezi, hogy megfosztja Bryan-t a WWE World Heavyweight övektől, majd pedig a Money in the Bank PPV-n egy létrás meccsen több ember küzd majd értük. Most erre nagyobb az esély, hisz Bryan-re nagy döntés vár a Payback PPV-n.

Amennyiben vasárnap Bryan nem mond le az övekről, Brie Bella ki lesz rúgva a cégtől. A történet szempontjából nagyon egyértelművé vált, hogy vasárnap véget ér Bryan bajnoki uralkodása, és legközelebb ha minden jól megy, akkor a Battleground PPV-n térhet vissza.

Mivel a Money in the Bank PPV után a soron következő PPV a Battleground, itt Bryan már meg is kaphatja a visszavágó lehetőségét, hogy ismét bajnok lehessen. A kérdés már csak az, hogy a Payback PPV-n tényleg megtörténik Bryan bajnoki uralkodásának megszakítása, avagy a nemrég kirúgott Brad Maddox valamilyen formában segíteni tud Bryan-nek, és még egy hétig húzódik a dolog?

35 megjegyzés:

 1. tehát, nem lesz a Paybacken őöv védés és lehet, hogy még egy hetet csúszna a dolog? :O meglepően hülye húzás volna szvsz

  VálaszTörlés
 2. Annyira nem tudják mit csináljanak, hogy csinálják, meg mikor, hogy már idegesítő... Amúgy én nagyon remélem, hogy két ladder meccs lesz és, hogy a WHC ladder meccset Cesaro vagy Barrett nyeri (vagy ez egyiket Barrett a másikat meg Cesaro nyeri, de lássuk be erre nincs sok esély) .

  VálaszTörlés
 3. Szerintem Brad az Evolution-Shieldben lesz benne. Ott fog segíteni Rollinséknak.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "pankráció fan vagyok 11éves szegeden lakok kedvenc pankrátorom cm punk" ezek után mit vársz ? :))) (bár a punk dolog tetszik)

   Törlés
  2. Inkább menj aludni fiam :D

   Törlés
  3. Ezért megérte reggelt felkelnem :D

   Törlés
  4. Csak nem értem, hogy miért adták az övet Bryan-nek ha most meg csak úgy elveszik? Rock-nál lehetséges volt, hogy a WWE-nek csak a gálákon legyen bajnoka, sima adásokon meg nem volt ott. Szerintem a kreatív csapat eljutott arra a szintre, hogy fogalmuk sincs a történet szálakról :S

   Kedves alias CM Punk Most amit felsoroltál már ne haragudj de elég nagy zagyvaság. Tényleg ne haragudj nem akartalak megbántani, de ha kicsit is jobban bele gondolsz se orton se batista de még csak cena sem fogja megkapni jelenleg az öveket mivel jelenleg teljesen más sztorikban vannak benne. Kan sem fogja valamiért megkapni. Persze örülnék ha Punk vissza jönne és megkapná mivel jelenleg ő lenne az egyedüli akinek nincs semmi féle sztoriban és tudná méltan képviselni a céget, és még jót is tenne az üzletnek.

   Törlés
  5. Jaj hagyjátok már... Látszik az írásán, hogy kisgyerek. Néha úgy csináltak, mintha ti nem letettek volna markok. Amúgy meg fosszák meg Bryant, és csak nyár végén térjen vissza. Az asszony meg a totál divasban elbohóckodik a többi fehércseléddel.

   Törlés
 5. Ahh basszus mi van itt! Annyira nem tudnak semmit kitalálni! De komoly ilyen sztorikat amik most vannak tíz éve az írók kávészünetbe találtak ki saját maguk szórakoztatására. Na meg Punk.Az az igazság hogy már szarok az egészre. Csak Ő jöjjön már.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon kiégett már ez a vezetőség... Nem bírják a nyomást? Magánéleti gondok? Vagy mi lehet az indok, hogy ennyire 0 az egész? Komolyan ránézek a reggel a kisz@rt sz@romra és jobb ötletek jutnak eszembe... Borzalmas.

  VálaszTörlés
 7. Én szerintem mióta áttértek a család barát adásokhoz nem igazán tudnak elfogadható történettel és meccsekkel előrukkolni, hisz ugyebár a gyerekek. De igazság szerint ez sem adhatna rá okot, hisz én is mikor kicsit jobban el bambulok néha jobb sztorikat tudnék kitalálni. Semmi fantázia semmi kreativitásuk nincs, és ha így haladnak akkor még jobban veszélybe kerül a bizniszük, hisz ugyebár mint köz tudott most bukott Vince Mcmahon rengetek 100 millió dolcsit.

  Annyiban örülök, hogy bryan-től elveszik az övet, mert így el tud menni hosszabb szabira, kitudja pihenni a műtétet és tud gyászolni is amit eddig nem igen tudott. Az asszonya meg tehetséges pankrátor akitől kár volna megválni a cégnek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam Brie elásta magát azzal a műsikollyal amikor Kane-t meglátta :D

   Törlés
  2. Lehet, hogy másra gyakorolt :D :D

   Törlés
  3. Nem jelent semmit, hogy Vince annyit bukott... Nincs veszélybe a bizniszük és soha nem is lesz.

   Törlés
  4. Előre vágja már mindenki mi lesz.. gyenge az egész

   Törlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

  VálaszTörlés
 9. igazatok van ne érdemlem meg hogy itt írogassak!!! dehát cena brayvel van feudban orton batista a shildel :D kane még szóba jöhet de valamiért( szerintem már ő is tervezgeti a visszavonulást) punkot nem tudom mert még nem tért vissza :( cesaro??? hát igazából a money the bankon rész vehetne alberto del rio utálom de kaphatna egy esélyt . máskor nem írok ilyen hülyeségeket de köszi isván kovács hogy megmontad hogy elég zagyvaságot irtam nem lesz ilyen többet. megváltoztatom a profilomat

  VálaszTörlés
 10. már eleve nem kell bántani azt aki egy fórumon nem a saját nevével van beregelve, hanem egy pankrátoréval :D innentől semmi hozzászólását nem szabad fikázni ;) ezután a kis kitérő után meg azt mondom, hogy punk majd akkor tér vissza, amikor jónak látják, de az nem mostanában lesz sajnos.. minden esetre kíváncsian várom én is a fejleményeket. Bryan meg sajnos beszívta, de ettől érdekes a dolog, majd kiderül mi is lesz...bár amilyen ökörségek vannak az utóbbi pár évben, lehet valami oltári nagy baromság lesz belőle :(

  VálaszTörlés
 11. ja és nem vagyok valami 6 éves gyerek!!!! nem is tudnák írni!!! mindenkinek lehet véleménye!!!!!nem igaz? úgy látszik aki fikázza a másik írását az csak menősködik!!!!!! mike a te írásod nagyon is jó!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezek szerint nem esett le, hogy irónia volt, amit írt... (vagy csak nekem tűnt annak?)

   Törlés
 12. Nem azért de a sztori írók hogy kezdik reggel a munkát?!?!?! " Fiúk ma új rajzfilm sztorikat írunk a 3-7 éves kisgyerekeknek és lenyomatjuk a pankrátorokkal hogy az ovisok élvezzék" ?? Na de komolyan őszintén bevallom nem rég óta nézek pankrációt azt hiszem 2012 Májusában kezdtem el azóta viszont majdnem az összes PPV-t végignéztem 1998-tól bár lehet hogy 1-2 kimaradt! De az akkori meg a mostani színvonal közt már ha a mostanit hívhatjuk színvonalnak akkor van egy "kis" különbség!! Könyörgöm talán az utolsó értelmesebb meccs amire azt mondom jó volt az a 2011 es TLC-n a Cm Punk vs Del Rio vs The Miz vagy a 2011 ben rendezett HIAC Cm Punk vs Cena vs Del Rio volt!! Persze leszámítva Undertaker WM meccseit mert azok mindig jók voltak!! És azóta egy Cena vs Edge hez hasonló erősségű feud nem volt... Vagy mondhatnánk az Orton vs Triple H-t a Wrestle Mania 25 ön!!! Vagy akár a Cody Rodhes vs Tedi Biasse vs Ortont!!! Egyébként mondjatok akár mit de szerintem Cena túl van játszatva!!! Nem szeretem a feudjait persze néha bele kerül 1-1 jó feud ba de minden róla szól... És én unom hogy bárhová nézek bármilyen pankrációs oldalon nincs olyan oldal ahol ne lenne vmi Cenáról vagy ne vele lenne tele plakátolva az oldal!! Szerintem úgy ahogy van le kéne ejteni!! Van nála milliószor nagyobb tehetség is!!!

  VálaszTörlés
 13. 2012 júnisában kezdem el nézni

  VálaszTörlés
 14. Az a baj Punk Cm, hogy a WWE-nek sajnos nincs sok eladható pankrátora akik bevételt nyújtanak a cégnek. Sokan kiváló pankrátorok de a mikrofon mögött nem sok mit tudnak, és persze vannak akik csak a mikrofon mögött jók. Ugyebár a 90-es években ilyen baj nem igen volt a cégnél, hisz akkoriban mind eladható, kiváló pankrátorok voltak amit a jelenlegi roster-ről nem igen mondhatjuk el bár ez részben be tudható a kreatív csapatnak és hogy család barát műsorok lettek. Ha már jó meccseknél tartunk, szerintem a CM Punk vs Brock Lesnar meccset sem hanyagoljuk mert szerintem nagyon nagy meccset hoztak össze.

  cm punk hogy ha jó meccseket akarsz látni kezd el a 90-es évektől nézni ott még igen jó meccsek és jó sztorik voltak.

  VálaszTörlés
 15. A Shield vs Evolution is jó volt, ja és még a Wyatt vs Shield is adott a hangulaton a Chamberen. Az utána lévő összecsapásai már nem voltak olyan jók. Amúgy a 97-től vannak igazán jó meccsek. A gimmick erában is volt egy kettő, de előtte minden monoton volt, és 96-97-ig is gyerekbarát adások voltak, valamint még gagyibb sztorik. 80-as és 90-es évek elején, hát mintha tényleg egy mesefilmet nézne az ember.

  VálaszTörlés
 16. Nagy szar az egész... egyre jobban kezdem megutálni a wwe-t az ilyen hülye döntések miatt

  VálaszTörlés
 17. Szerintem ha Bryan tényleg szereti Brie Bella-t akkor feladja az öveit. De Bryan-nak sem olyan nagy dolog feladni az öveit egyből ha a BattleGroundon nem nyeri meg az öveket attól a bizonyos semélytől akkor is közel lessz a övekhez.Mert lássuk be mindig ugyan azok a bajnokok vagy vannak közel eggy címhez.pl:Bad News Barrett 2013-ban is meg kellett védenie az InterContimentális bajnoki övet.Vagy Orton akkor is a Shield ellen küzdőtt csak bryan-el 2013-ban.Hát őszintén szerintem ez a PayBack PPV sem lessz olyan népszerú attól hogy feltúrbózzák Last Man Stading-al,No Holds Barred Elimination-al vagy egy maszk vs haj meccel jó bekell vajjam az utóbbi a legjobb meccstípus.Én már csak El Troito miatt fogom nézni a PayBack-et.De unalmas lessz szóval csak a Kick Offo-ot fogom nézni mert már volt Paige vs Alicia Fox, The Shield vs Evolution,Bad News Barrett vs Rob Van Dam,Sheamus vs Cesaro vagy Jonh Cena vs Bray Wyatt.Szóval ez a Payback PPV sem fog tovább tartani.Már a WWE kijött a megszokott formájából én a PayBack-re tettem volna egy Roman Regins vs Triple H-tegy cellában vagy egy Seth Rollins & Dean Ambrose vs Randy Orton & Batista-t a Tag Team övekért.WWE Mostmár kezd nagyon unalmas lenni nincs sehol egy jó Feud semmi.WWE kezd rosszabb lenni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A két meccs ötlet fain‚ de mint már többször kiderült és nyílván te is tudod: nálunk az ész‚ náluk a hatalom

   Törlés
  2. Igen sajnos igen Triple H (MAGA) a zezetőség meg Stephanie

   Törlés
 18. szivesen fogadnék rá, hogy bajnok marad! biztos vagyok benne :) sajnos!

  VálaszTörlés
 19. Szerintem egy igazán jó sztorit abból lehetne kihozni hogy: Ugyebár The Undertaker elbukta a streaket a WrestleMania XXX-on!! Mivel Kane és The Undertaker féltestvérek Kane megpróbálhatná megvédeni valamilyen értelemben Undertaker becsületét!! Azt tudom hogy Undertakert így is hatalmas tisztelet övezi... De képletesen értettem a becsülete megmentését!! De a WrestleMania XXXI-n lehetne egy Kane vs Brock Lesnar Hell In a Cell vagy egy Burried Alive match ahol Kane nyerne és ez egyben a búcsú meccs lenne és a Streak is "családban" maradna! Az igazi az lenne ha Paul Bearer élne (R.I.P:( ) és ugye paul heyman szokás szerint a meccsbe akarna avatkozni és paul bearer leütné! De szerintem enélkül is nagyon jó sztori és meccs lehetne belőle

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja jó csak akkor de nem lessz ilyen egy cellában + Burried Alive az Cool Lenne!!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.