Header Ads

The Rock jövőre bekerül a Hall of Fame-be?

Bár még nagyon messze van a WrestleMania 31 és a jövő évi Hall of Fame ceremónia, azonban már most megkezdődtek a pletykák, hogy kik lehetnek azok a személyek akiket jövőre avatnak be a legendák csarnokába és ezek között a lehetséges személyek között ott van The Rock is!

http://img.bleacherreport.net/img/article/media_slots/photos/000/730/689/20130218_LARGE_raw_v_newbelt2_L_original_crop_exact.jpg?w=650&h=432&q=85

Bár a hírt nem erősítette meg a WWE és valószínűleg egy jó darabig nem is fogja, azonban mivel The Rock elmondása szerint már nem szeretne visszatérni a ringbe, logikusnak tűnne ez a lépés.

The Rock-on kívül pletykálják még többek között Rikishi, Mickie James és esetleg Kevin Nash nevét is.

22 megjegyzés:

 1. Kevin Nash??? 1000000 % hogy NEM. Emlékezzetek vissza, talán 1 évvel ezeleőtt nyilatkozta, hogy addig nem hajlandó Hall of Fame lenni, amíg nála jobbak nem azok. (konkrétan Macho Man Randy Savage-el indokolt)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valami olyasmit hallottam Randy Savage-gel kapcsolatban, hogy azért nem lehet HoF, mert nincs valami jóban Vincével, mert volt Savagenek egy kis ügye Stephanie-val. Pedig mindketten megérdemelnék.

   Törlés
  2. Macho Man tépte le Stephanie virágát :) De nem ezért nem került még be, hanem a családja miatt. :)

   Törlés
  3. Ohh, akkor rosszul tudtam, legalább is egy részét :)

   Törlés
  4. Miért mi van a családjával?

   Törlés
  5. Savage azt szerette volna ha a családját is beavatják, nem csak őt. McMahon meg csak Macho Mant avatná be. A család a halála után úgy döntött, hogy akkor lehet csak beavatni ha úgy kerül be, ahogy Randy szerette volna. :)

   Törlés
  6. Én is hallottam (olvastam) valami ilyet, de én azt hittem, hogy hülyeség...
   Nem is értem, hogy ezt, hogy gondolta Macho Man... :D

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Taker és Sting szerintem jövőre be is lesznek avatva. Nem kell ahhoz visszavonulni, hogy beavassák. :)

   Törlés
 3. Rikishi?? Meglepődtem rajta, mert alkotott maradandót.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem megérdemelné. :) Sok évet húzott le, még ha nem is main event szinten. A mostaniak közül Henry vagy Christian is be lesz avatva. :)

   Törlés
  2. Mondjuk szerintem Christian meg is érdemli. Henry-t sose szerettem, de azért Christian már az Edge-gel való teag team-jéért is be lesz avatva. Mr T. se alkotott maradandót egyéniben, hanem tag teamban Hogannal.

   Törlés
  3. Mr. T, mint híresség lett beavatva. Megnézve, hogy szerepe volt a WrestleMania létrejöttében meg is érdemli. :) Christian nem tag teamben lesz beavatva, most, hogy Edge egyénileg már be van. Ő is egyéniként lesz ott, azt nézve, hogy Grand Slam champion és 6x világbajnok is lett (mondjuk kétszer a TNA-ben), joggal. Henry meg lassan 20 éve ott van. :)

   Törlés
  4. Nem azt mondtam, hogy tag team-ben lesz beavatva, tudom, hogy Edge már HoF. Én arra gondoltam hogy már a tag team sikerei miatt megérdemli a Hof-t. :)

   Törlés
  5. Szerintem is Edge-el lesz beavatva Tag team-ként mert ők úgy alkottak maradandókat (nagyon maradandókat). Ahogy szerintem a Dudley Boyz is be lesz majd avatva (a Hardykban nem nagyon hiszek, nem valami felhőtlen múltjuk van... >.<).

   Törlés
  6. Edge nem fog még egy gyűrűt kapni. :D

   Törlés
  7. Christian se lesz HoF. Annyira azért nincs megbecsülve. Ne legyünk már ennyire naivak, már elnézést..

   Törlés
  8. Egy: lehet Edgenek ket gyuruje, rick falirnak is van WWEtol fugg, de igazabol lenyegtelen ez...
   Ketto: nem ertem hogy miert pont Henryt meg Christiant akarjatok a HoFban jovore, nem lesznek, miert lennenenk? (nem azt irom hogy soha nem lesznek, egyszer eljona z o idejuk is, de hogy jovore az biztos hogy nem)

   Törlés
  9. Nem is mondtam, hogy jövőre lesznek beavatva. Henry a lehúzott évek miatt, a tisztelet jeléül lesz beavatva. Christian meg 20 övet nyert a WWE-ben, a 11. Grand Slam bajnok. Azért ilyen eredményekkel már beszoktak kerülni a HoF-be. :) Lehetne Edge is két gyűrűs, mint Flair, de nem hiszem, hogy lesz. Azért Flairé is egy különleges eset volt. :)

   Törlés
 4. Rock még korai lenne, viszont Honky Tonk Man már többször volt jelölve, csak Neki mindig közbe jött valami.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.