Header Ads

Sheamus heel turnt kap?

A Prowrestling.net értesülései szerint az Evolution egy újabb fővel fog bővülni az elkövetkező hetekben, mivel Batista a Payback után kisebb pihenőt vesz majd ki.

Amennyiben Batista távozik, Az Evolution és a Shield közötti feud véget kellene érnie, hiszen kettő a három ellen már nem egy életképes történet. Hogy ezt ki tudják küszöbölni, egy negyedik tagot kell bevenniük, aki jelen esetben Sheamus lehet az, mivel neki van még története a Shield-el. 

Ha ez megtörténik, nyilván heel turn-t kap majd a kelta harcos, és így valóban elindul számára is a fő történetekbe való vissza kerülése. Végre vissza kapja a WWE univerum az igazi kelta hőst?

13 megjegyzés:

 1. Amikor heel volt akkor is ő volt a kedvenc. Neki mindkettő jól áll.

  VálaszTörlés
 2. Végülis ez lehetséges, ha Ambrose vissza akarja szerezni az US övet, akkor már megvan kettőjük közt a feszültség, onnan meg már csak egy lépés bevenni az Evolutionbe.

  VálaszTörlés
 3. Érdekes lesz látni, hogy ki szál egy limóból. :D

  VálaszTörlés
 4. őszintén szólva nehezen tudom elképzelni ahogy csatlakozik hozzájuk, de tény, hogy az egyik legjobb heel volt! én nagyon bírtam mindig
  és meg is érdemli a pusht, gyakran emlegetík a superherok között, de szerintem különbözik tőlük rendesen

  VálaszTörlés
 5. sziaszok bocs de ha visszatér cm punk akkor azt mondják hogy egy titkos manager-ként fog jelen lenni a payback előtti raw-on szerintetek kinek lessz a titkos manager-re???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. flesselném ha a Shield játszana a keze alá, érne is ez a sztori

   Törlés
 6. Hmm... Nagyon nagyon nagyon örülnék, hogy ha a Kelta visszatérne a main rosterbe!!!! Bár nem nagyon illene bele az Evolutionba... Hellkent, Ortonnal és HHH-el? Na de ha ez kell, hogy ismét top szupersztár legyen akkor oké!!!! Mindig is a fő kedvencem amióta nézem a pankrációt!!!! Let's Go Sheamus!!!!

  VálaszTörlés
 7. Face-ként tényleg jobb,de így is úgy is bírom

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.