Header Ads

Rövid hírek - három kezdő női pankrátort tesztel a WWE

A WWE-ben a napokban újra elővették az interkontinentális és az egyesült államokat képviselő övek egyesítését, valamint szinte már egyértelművé vált Adam Rose in ring debütálásának dátuma is.

Noha bár már rengeteg alkalommal felmerült a téma, miszerint a két kisebb övet egyesíteni kellene, a WWE most ismét tárgyalt erről a dologról. Annyi bizonyos, most semmiképp nem fogják megvalósítani, mivel az európai turné miatt Bad News Barrett és Sheamus is túl értékes, hogy öv nélkül maradjon.

Hasonlóan Fandango karakteréhez, Adam Rose sem egyből fog debütálni, hanem PPV-n teszi ezt meg. A mostani helyzet pedig úgy áll, hogy csak és kizárólag a Payback-en lép ringbe, hogy bizonyíthasson. Az ellenfele jack Swagger lesz.

A nemrég épült Performance Center megerősítette a hírt, hogy több női pankrátort tesztelnek, hogy később ( ha minden jól megy ) szerződést köthessenek. Íme az új díva növendékek:

Savelina '' Lina '' Fanene - Róla annyit tudni, hogy közel áll a sportok világához, rendszeresen próbál ki mindenfélét, de érdemben még nem bizonyított pankráció terén, valamint jó barátja a WWE díva Layla-nak

Savelina '' Lina '' Fanene
Dasha Gonzales, aki miután megházasodott, Dasha Kuret néven vált ismertté. Tapasztalatot gyűjtött, mint szépségkirálynő, fitnessz model, és tornász. Egészségügyi diplomával rendelkezik ( University of Central Florida ) , valamint miss UFC 2009.

Dasha Gonzales

Dani Jackson egy női pankrátor, független szervezeteknél szervezz hírnevet. Dolgozott már az Ohio Walley Wrestling-nél is, pályafutását 2013-ban kezdte, Rip Rogers mentoráltjaként.

Dani Jackson

16 megjegyzés:

 1. Ha jobban belegondolok nem lenne rossz ez az öve egyesítés DE akkor minden egyes ppv-n védjék meg!

  VálaszTörlés
 2. Szerintem ne legyen egyesítés mivel gondoljatok bele mivel a WWE nehézsúlyú öv is egybe van és ennek köszönhetően 3 öv meccs lenne egy PPV-n ami elég rossz lenne nem.

  VálaszTörlés
 3. A WWE mindent egyszerűsíteni akar.Abba nem gondolnak bele,hogy így az IC és US öv rangja is elvész.Korábban legendák tették naggyá ezeket az öveket,de az egyesítés után csak egy sima "midcard" öv lesz.Sőt,én nem összevonnák öveket,hanem pl visszahoznám a női csapatbajnoki öveket,mert a Díva övért kb egyszerre 3 ember verseng.Így a többieknek is jutna egy kis reflektorfény.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Santino Marella.... kinek mit jelent? Nekem egy szerencsétlenséget, egy szart aki meggyalázta a US bajnoki övet (nem csak ő, de vele kezdődött). Az US és az IC öveknek nem az egyesítésre van szükségük hanem egy BAJNOKRA, és ki lenne az aki fel tudná emelni ezt az övet? ROMAN REIGNS
   tökéletes push lenne a számára és utána már mehetne is a WWEWHC övért.
   egy triple treath meccsel szerezné meg Seth és Dean ellen majd megvédhetné Bray, Batista, Orton és HHH ellen is. Utána egy MITB győzelem és ő lesz a "face of WWE"

   Törlés
  2. Junior ugye azt tudod h már nem dean a US champion?

   Törlés
  3. C JuniorX meg ki ne nyaljuk mér Roman Reigns seggét?

   Törlés
  4. C JuniorX már eleve azért hülyeség amit beszélsz, mert nem olyan nehéz észrevenni, hogy teljesen mindegy, hogy ki a bajnok, akár Batista, vagy Triple H vagy akárki lehetne US bajnok, ha az övet fél évig meg se védi. Azért nem érnek semmi az övek, mert szökőévente egyszer védi meg a bajnok.

   Törlés
  5. jó bevallom eltértem kicsit a témától :D ... Dávid Fekete tudom, hogy Dean nem bajnok de ez nem zárja ki még azt, hogy a shield valamelyik tagja ne szerezné vissza az övet.

   Törlés
  6. + szerintem ha egy nagyobb név birtokolná az övet akkor sokkal többször meglenne védve, már eleve amiatt is, hogy ezt a pankrátort szeretnék látni az emberek, Dean esetében azért nem volt övvédés mert a Shield tagja ként meccselt. Nem tudom, hogy ki örült volna neki ha Shield vs Wyatt (EC) meccs helyett egy Dean vs yoshi tatsu seggpacsizást láthattunk volna.... :DDD

   Törlés
 4. Ahelyett, hogy plusz 3 díva van tervben inkább a mostaniaknak kéne több szerepet adni.. És a díváknak még behozni vissza a csapatbajnoki öveket + még 1-2 övet.. Mert ez így semmi a dívák részéről.

  VálaszTörlés
 5. Dasha Gonzales-zel azért szívesen vennék pár "matekleckét" ... Ő olyan csipőficamig a képek alapján. Na de bocsi :D

  VálaszTörlés
 6. Adam Rose egy ilyen karakterrel, csak a mid cardig fog jutni, ráadásul oda dobják neki Swaggert, aki azért egy jó felső mid carder, és bármikor lehetne értelmesebb dolgokra használni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 100%, hogy ez a buzeráns elveri Swaget... Nem értem Vincét, minek kell ilyen szarokat behozni

   Törlés
  2. Comedy karakterek. Sajnos pisiszünetnek ők is kellenek. De ha már vannak, akkor más ilyen comedy szarakkal kéne meccseltetni őket, mint a 3MB, Brodus Clay, Fandango, stb.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.