Header Ads

Még mindig kérdéses a bajnoki övek sorsa!

Bár a WWE azt ígérte, hogy már ezen a héten választ kapunk arra a kérdésre, hogy mi lesz a WWE nehézsúlyú világbajnoki övek sorsa, ez mégsem történt meg, ehelyett a WWE még egy héttel kitolta a döntést! A jövőheti Raw-n állítólag Daniel Bryan-től tudhatjuk meg, mi lesz!

http://d1mxyp5ceukbya.cloudfront.net/images/wwe-raw-april-7-recap.jpg

Stephanie McMahon az eheti Raw-n nem fosztotta meg a sérült Daniel Bryan-t a bajnoki címétől, azonban kijelentette, hogy a jövőheti Raw adáson Daniel Bryan-nek kell meghoznia a döntést ezzel kapcsolatban. A háttérben valószínűleg az áll, hogy a WWE maga sem tudja, hogy mi lenne jelenleg a legjobb megoldás.

Valószínűleg a jövőhéten már többet tudhatunk majd a Payback előtti utolsó Raw adáson.

35 megjegyzés:

 1. Valahogy úgy érzem, hogy itt már nem lesz CM Punk :((

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy, hogy ha Daniel Bryan nem adja le az övet akkor nem lesz az a CM Punk vs. Kane meccs a Paybacken ami ESETLEG lett volna

   Törlés
  2. hol irtak hogy "esetleg" lesz? semmi ilyenrol nem volt soha szo, hogy visszater mert daniel serult, ez csak pletkya amit a rajongok talaltak ki, semmilyen hir semmilyen kiszivargas, semmi, ez csak egy pletyka, nem kiosztani akarlak, csak ez nem volt soha esetleg

   Törlés
 2. Szerintem le fog róla mondani, mert azt azért nem tehetik meg, hogy WWE Wolrd Heavyweight Championship meccs nélkül hagynak egy PPV-t. Amint vissza jön, vissza is kapja, ennyi.

  VálaszTörlés
 3. Kezdem azt hinni hogy punk nem fog visszatérni.Hogy a paybacken.

  VálaszTörlés
 4. Biztos lemond róla, a SummerSlamig ezt nem lehetne húzni. Addig megkapja egy heel a bajnoki övet, és ha visszajön Bryan akkor ellene fog feudolni.

  VálaszTörlés
 5. Szerencsétlen... végre odaadták neki erre bejött ez a gubanc. De piros pont a wwe-nek hogy nem fosztják meg az első pillanatban az öveitől hanem várnak vele egy megfelelő ötletig.

  VálaszTörlés
 6. miért nem volna megfelelő egy több emberes meccs, egy "meglepetés" részvevővel? vagy jegelik a dolgot a ppvig és pre showban jelentik be, mondjuk ilyet nem csinálnak, mert kell a reklám.. Nekem valahogy egyértelmű, hogy valami sokemberes meccset kéne csinálni az övért, nem battleroyalt, mert volt most, de mondjuk létrás meccs, bár az meg most lesz, de jah :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Championship scramble :) úgyis rég volt olyan :)

   Törlés
  2. az, tényleg, ki is ment a fejemből!

   Törlés
 7. kane orton batista cena vagy punk esetleg hhh kapja az öveket.

  VálaszTörlés
 8. ebből annyi jó sztorit lehetne összehozni hogy csak na ! :D
  pl.: TUDOM mindenkinek herótja van Cenától, (nekem is) de ha megkapná az övet akkor megint lenne valami amibe beleköthetne Bray :D

  amúgy csak az új generáció jut eszembe.. a régiek kiégtek!
  Cesaro akár lehetne bajnok Heymannal.
  a Shield valamelyik tagja is (bár ki más kapná akkor ha nem Roman )
  eszembe jutott Barrett is, Nexus- Corre most Bad News, szerintem a többiekhez képest ez egyáltalán nem rossz
  de aminek a legjobban örülnék az BRAY! az összes előadót veri jelenleg, más kérdés, hogy egyből face turnt kapna + még a végén bemajmolnák a make a wishhez Cenával meg Kaneel -.-

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. esetleg Sheamus kaphatta volna hisz benne mindig van potenciál.. de elég impotens ez a roster jelenleg

   Törlés
  2. jah meg persze Brock Lesnar :D de ő meg nem full time.. pedig abba ki tudna belekötni, számomra a leghitelesebb lenne (főleg, hogy MY CLIENT BROCK LESNAR CONQUERED THE STREAK! :D)

   Törlés
  3. Bryan jövőhéten azért kell megjelenjen, hogy személyesen adja le az öveket. Ez volt Steph szövegének lényege. :) Én mondjuk simán odaadnám Kane, Ziggler, Henry trióból az egyiknek. Mondjuk ezt csak a szívem mondatja velem, mert sajnálom az elásott karrierjüket... :D Akiket felsoroltál azok közül szerintem mind bajnok lesz előbb vagy utóbb. Nyilván Reigns majd a jövőben nyer vagy 13143423412x világbajnoki övet Cena módban (fetrengés majd szpíííír), de mind feudban vannak. Kivétel Sheamus, aki meg lehetne bajnok, csak nem ilyen tejbetök face karakterrel. :) Nem tudom mitől annyira hiteles Lesnar. Ringbeli teljesítményben kb. Cena szintjén mozog, egy átlag powerhouse nekem. Ha nem Heyman lenne a menedzsere egy Ryback szintű karriere lett volna. :D

   Inkább legyenek tökösek és írjanak ki egy TLC meccset az övekért jövő hétfőn Hornswoggle és El Torito között. :D

   Törlés
  4. Amúgy most nagy a gebasz, mert az Evolution is most egybe van, így három, de inkább kettő jelentős heel pankrátor mással van elfoglalva(ugye Trips ezzel a COO karakterrel nem lesz bajnok), Wyattet még építgetik ezzel a Cena feuddal, DZ-ről már rég lemondhattunk, Kane-ről inkább ne is beszéljünk, Lesnar part time, Sheamust is elnyelte a mid card bugyra, szörnyű face karakterével. Frissíteni kéne neki a gimmicket. Itt most vagy Cena lesz a bajnok, vagy meg egyeztek Punkkal és beugrik az övekért, de még Rockban se lepődnék meg. Vincétől kitelik, hogy benyal neki, és ad neki dupla gázsit, így a jó öreg szikla megszerzi hatalmas csatában a bajnoki öveket. Személy szerint én oda adnám Wyattnek, elég erős hozzá a karaktere.

   Törlés
  5. Kane, Ziggler, Henry.. Ziggler karriere nincs elcseszve, de ami azt illeti szerintem mikrofonnal elég gyenge. Henry se tud igazán promozni. Kane már más tészta, ha választani kell hármójuk között akkor őt mondom, de nem azért mert jó választás.. Lerágott csont, kivan majmolva.
   Lehet mind feudban vannak, de az nem jelenti azt, hogy ne lehetnének bajnokok. Az övet is lehetne kapcsolni egy feudhoz nem feltétlen kell kialakulnia külön feudnak körülötte.
   Szerintem jobb inringje van Lesnarnak, de az biztos, hogy hitelesebben dobálja az ellenfeleit. Cenánál meg egyenesen fényévekkel többet mutat igy is! Henry meg Big E inkább az átlag powerhouse.
   Az lehet, de nem is adják oda akárkinek Heymant! :)

   És mivan ha az Evolution egybe van? Eddig is bukdácsoltak az öv körül. Csak dönteni kell ki kapja (én most számitok rá, hogy ketté osztják Batista és Randy Orton között!)
   Aztán a Wyatt - Cena feudba ne csatlakozhatna az öv? Cenában mindig enne van a bajnoki öv kérdése szóval simán megoldható, ráadásul Braynek újabb oka lenne aszogtatni a superherot!
   Sheamusre meg miért mondasz ilyet? Az, hogy jelenleg nem tudnak kezdeni mit vele nem jelenti azt, hogy elnyerte a mid card. Azért ő jelentősen karizmatikus egyéniség, a Kelta harcos, szerintem simán lesznek még körülötte jó sztorik csak ideiglenes 'nem tudom hova rakni' helyzet állt elő.
   Punk ha megfog jelenni akkor az nem mostanában lesz ez egyértelmű. A Szikla se lesz bajnok ebben is biztos vagyok. Sőt - én max. egy meccset látok még benne, de feud nélkül kb... Kivéve ha az ellenfél Punk.
   Wyattnak valamiért nem szükséges az öv a karakteréhez úgy érzem.. mintha nem az övekért lenne a WWE-nél :D de ez nem is feltétlen baj szerintem, én húznám pár évig, hogy övet kapjon ha a helyzet igy marad (PG meg stb...)

   Törlés
  6. hoppá... de elvan cseszve :D irásbeli nyelvbotolás volt elnézést, hogy bocsánatot kérek !

   Törlés
  7. Valamivel jobb, de sokkal több is a botch mint Cenának. Persze mint fighter jobb, de testi erőben azért Cena felette van. Persze még így is elmaradnak a Henry-Big E féle World Strongest Man-ről jött emberekkel (egyébként most, hogy írom őket simán tag teambe lehetne rakni) :) Ziggler piszkos jó promókat szokott mostanában is nyomni csak mint a Networkre meg a WWE App--re megy. Ha nem tanulja meg befogni a száját, végleg jobber marad. Most Punk sincs ott, hogy bevédje. Pedig még midig jó reakciókat kap. :) Henryről és a promóral nekem a tavalyi ugrik be. Az év promója volt, Már elhittem, hogy visszavonul...és akkor, hatalmas :D :D :D Kane mindig underdog volt, de azért csak összejött neki az évek alatt pr szép eredmény. 17 WM meccsel a háta mögött simán kaphatna övet így utoljára. Ráadásul most még az előző évekhez képest sokkal jobb, meccseken is... :D Punk nem lesz bajnok, szerintem idén nem is látjuk. :) Sheamus meg az US övvel bohóckodik, RVD Interkonti övért megy Barrett ellen...szóval megvannak lőve. :) Nincs elérhető emberük, aki átvenné Bryan helyét....vagyis.....dehogy nincs.....HOGAAAAAAAAAAAAAAN :D

   Törlés
  8. Hooooooooooooooooggaaaaan :D:D azigen:D de a Törpe létrás meccs :D és mondjuk kétméterre lenne a ring felett a két öv :D:D

   Törlés
  9. De igenis elnyelte a mid card sötét, és büdös bugyra. 2012 végén ugye el bukta a WHC-t. Oké, ez nem baj. Aztán szép lassan tolták vissza upper mid cardba, amikor a WM-n a Shield ellen volt meccs(Orton és Show társaságában), mert még ott a Shield is a felső mid cardban tengődött. Aztán jött a Henry és a Sandow mid card feud, ami alaposan lezúzta a karaktert. Nem volt egy normális feudja a Shield óta Sheamusnek. Nem tudnak, de lehet már nem is akarnak vele mit kezdeni. Hiába nagy haverja HHH-nak, itt már nem lehet vele mit csinálni. A face karaktere zsákutcába jutott. Talán egy Lesnar elleni meccs újra fellendítené, de ahhoz már most el kéne kezdeni erős pushban részesíteni. Gondolom itt Cesaro vs Lesnar lesz, miután Cesaro teljes face turnt vesz. Tehát itt az a megoldás, hogy mihamarabb kap egy heel turnt.

   Ugyan már, nem tudjuk itt mik folynak a háttérbe. Lehet már a Szikla és Vince lezsírozták a SummerSlam main eventjét, és Rocky lezúzza a bajnokot, ami DB lett volna, hanem sérül le. De itt még a Punk faktor, és lehet Vince vele zsírozta le az SS főmeccsét, de Dani sérülése miatt hamarabb munkába kell majd állnia. Mindezeket úgy mondom, hogy ezekre nagyon kevés a reális esély, de én számítok rá.

   Wyatt is bajnok lesz, mint UT az 1991-es Survivor Seriesen, meg utána. Ő is ilyen sötét heel karakterrel indult, majd jött a face turn. Amit viszont nem értek, hogy az akkori időben, egy olyan embert mint Undertaker, hogy tudtak megszerettetni az akkor rendkívül tudatlan közönséggel, akiket megsiratott Taker karrierje elején... Ezért egy kicsit tisztelem az írókat, mert ilyen sötét karaktereket is megtudnak szerettetni a gyerekekkel. Agykontroll.....

   Törlés
  10. Calaway áldta is a napot, hogy végül a sírásó karakterét kapta és nem a táncoló csirkét vagy a morcos vikinget, amit szántak neki. :D

   Törlés
  11. Nézzetek hülyének, de nekem az a törpe létrás meccs tetszett. Eleve nem is vettem komolyan, lehet pont ezért szórakoztam rajta jól. :D

   Törlés
  12. Andrew Lang: mi az a botch? különben meg Cena kivan gyúrva jó - oké, de ez már jobbá tenné egy fighternél? ráadásul nem sokkal erősebb szerintem.. :D Henry tavalyi promoja tényleg.... eszembe se jutott XD az kibebúrt nagy volt!
   miért olyan jó a promoi Zigglernek? :D én a hangját se birom :D de az inringje nem rossz, bár szerintem rendesen túloznak vele kapcsolatban.
   RVD meg.. ááááh.. kellett nagyon mitnemondjak.. nekem egyáltalán nem jön be amit itt szerencsétlenkedik, az inringje lehet látványos egyeseknek, de szerintem irreális és értelmetlen mozdulatsorok.. csak látvány
   Hogaaaannn... csak azt ne...:D

   Cena: sérült volt majd egész évben, a Shield meg nem tengődött mid cardba sose.. pusztitással kezdtek (az nem mid card szerep csak feud nélküli, mid carderek amúgy se dobálnak Takereket..)
   Sheamusnek csak heel turn kell, egyszerűen csak várat magára.

   hát.. a lényeg, hogy mindenre számits :D

   Bray is már kedvenc pedig heel.. nem olyan nagy dolog csak sztorit kell irni a közönség meg dönt róla..:D

   Törlés
  13. A botch az a hiba. Lesnar meg sokat hibázik, általában a suplext rontja el. Rosszul dobja el a másikat és túl erősen,, annak meg így nincs ideje és lehetősége tompítani. Takert is emiatt vitték kórházba a meccs után. :) Nem mondtam, hogy jobb fighter. Azt mondtam, hogy erősebb. Ezalatt azt értem, hogy többet nyom ki. Ebben azért vannak erősebbek Lesnarnál, főleg Henryék. Azért az öreg Mark kamionokat húz el puszta kézzel... :D RVD-tól ne is várj sokat. Egy hardcore legendának a PG nem fekszik. :D

   Törlés
  14. poolll, figyelj! A Shield igenis mid cardba tengődött a karrierjük elején. A TLC-n is visszarakták Rybacket a mid cardba, mert rájöttek, hogy ez a gigapush rossz ötlet volt. Aztán még próbálkoztak vele, de nem jött össze.. A WM után is alsó main eventerek voltak Rollinsék. Takert meg így is kilehetett írni. A face Sheamus meg kihalt, nem tudnak vele mit kezdeni, más nem ott lenne a main eventben. Egy rövid tweener építés és jöhet a turn neki, ha egyáltalán lesz-e neki.

   RVD nekem se jön be... Unalmas, de csak stipu és kuka nélkül... :D

   Törlés
  15. Sheamus tavaly ha jól emlékszem volt, hogy Pre-show volt. De mintha a Shield is. Azért az tényleg lent van :D

   Törlés
  16. ennyi erővel bárkire ráaggathatjuk a midcard jelzőt..:D csak azért mert nem main event

   Törlés
 9. jelenleg egyetlen egy karakter képes elhalványitani Danielét.. Nem az az érdekes, hogy ez a személy CM Punk hanem az, hogy ez a HEEL (!!!) CM Punk!
  az még érdekesebb, hogy Punk karaktere úgy ilyen erős, hogy nem nyalt segget, nem a gázsié a főszerep és ami a legmeglepőbb, hogy a fanokat se élteti.
  Márpedig erre nagyon kevés karakter képes, párat emlitenék, hogy érezzük a súlyát:

  - Stone Cold, Bill Goldberg, The Undertaker.. talán ide sorolhatom Jerichot is!
  nagyon kevesen értenek ahhoz amihez Punk! nagy az űr mögötte

  de van egy név a rosterben aki elhozhatja az efféle eufórikus állapotot a jövőben! méghozzá Bray Wyatt !!! és ez nem túlzás

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hoppá, még jó, hogy írtad :) Jericho meddig zenél még? Simán jó lenne még egy utolsó futásra. :D

   Törlés
  2. nemtudom.. ha van esze akkor nem hagyja abba :D én a helyében nem jönnék vissza

   de azért kiváncsi vagyok mit élhet át a való életben Vince McMahon, elég sok minden van a számláján.. biztos nem egy közkedvelt figura a való életben

   Törlés
  3. Szerintem meg jó lehet Vince élete. Sok pénz, r@bancok a medencében, a jakuzziban mindenki a seggét nyalja.. Nem kell őt félteni él. Jericho valami netes sorozatot csinált. Utolsó infóm róla legalább is az.

   Törlés
  4. szerintem többet nyal ő másoknak mint hinnénk, gondolok itt a sziklára meg stb..

   Törlés
 10. Sztori szempontjából jó lenne ha Bryan leadná Kane-nek az öveket azzal a feltétellel,hogy maga Bryan választ kihívót Kane ellen a paybackre,és a személye csak a bevonuláskor derülne ki.Ő lehetne CM Punk,mert ha jól emlékeztek Punk a Rumble meccsből Kane miatt esett ki...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.