Header Ads

Kane vs. Daniel Bryan statisztika!

Azok akik figyelemmel követték ezt a párharcot az évek során, azok tudhatják, hogy Bryan a domináns ebben az összecsapásban.

Bryan az, aki az elmúlt években a több győzelmet bezsebelte Kane ellen ha a TV-s meccseiket vesszük alapul. 

A páros összesen 9 alkalommal találkozott az elmúlt két évben, amiből Bryan 7 alkalommal hagyta el győztesen a ringet. A 7 győzelemből mindösszesen 2 alkalom volt DQ győzelem, és a 2 veszteségéből az egyik volt DQ.

Az utolsó alkalom, hogy Kane legyőzte Bryan-t még 2012 júniusában volt.

Ki kell emeljük, hogy nem mindig a győzelmek azok amik eldöntik egy feud győztesét, bár nagyban hozzájárulnak.

24 megjegyzés:

 1. Ki gondolta volna, hogy a pokol démonát, egy garantált HoF-t úgy ver szarrá egy kecskeszakállas bugyis Wyatt kinézetű tökmag, mint annak a rendje. Várom a fikát. Köszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt kihagytad, hogy in-ring meg elszántság ide vagy oda fele olyan pankrátor sincs mint Kane. :D

   Törlés
  2. Mindenki tudta, hogy Kane lejobbol DB-nek. Most jó hosszú hónapokig kell azt nézni, hogy Bryannek mindenki jobbol addig, amíg nem találnak neki egy jó ellenfelet. Gondolom most a Paybacken is szét agyalja Kane-t, aztán Big Show vagy Mark Henry turnol egyet, és a MITB subbmissionnel fogja legyőzni Dani, a nála háromszor nagyobb delikvenst, majd jön a SummerSlam, ahol a streak törő Lesnar lecibálja róla az öveket.

   Törlés
  3. Part time bajnok ne legyen már, tiszta vicc lenne megint. Építsék fel mondjuk Zigglert, ő is közönségkedvenc és epic meccs lenne. :)

   Törlés
  4. Cena ezt nagyon jól megfogalmaztad! :DDDDD

   Törlés
  5. Kösz Lászlí Zsurkai. :DDD Hát ja hülyeség lenne oda adni Lesnarnak, de azért ott van opcióként. Zigglernek meg soha se fogja Vince megbocsájtani azt, amikor beszólt ADR-el kapcsolatban.

   Törlés
  6. Az igaz. Pedig igaza volt, mert ADR sótlan és unalmas. :D

   Törlés
  7. Cena: Lesnarra ne számits.. hogy gondoltad? nem is fulltime

   ADR miért nem kap szinte semmit? nem volt rossz gimmick mikor megjelent kocsival meg Ricardoval, kár, hogy elvették mellőle.. meg mi olyan unalmas benne? szerintem jobb inringje van a roster 80%-nál..
   mostmár nem tudom figyelmen kivül hagyni, miért akkora kedvenc Ziggler? :D a movesetje gazdagabb de ennyi.. más szuperereje nincs xD

   az az igazság, hogy elindult egy új era.. a régiek kihullanak és jönnek az újak amit sajna kikúrtnehéz elfogadni, de ezvan

   igazából Cena, Randy, Vince és Triple H is mehetne a ....be..:D

   Törlés
  8. ADR így is sokkal többet kapott, mint amennyit érdemelne. Royal Rumble, MITB, 2x WWE, 2x WHC...és mindezt négy év alatt :) nem kell neki öv, mert a nehézsúlyú övet is ő nyírta ki... Az in-ringje meg, hát maradjunk annyiban, hogy Sin Cara távozása után ő most a legnagyobb botchkirály. Csak hát ugye Dos Cáras, Míl Máscaras. A WWE-ben sokat számít a család... :D

   Ziggler miért kedvenc? :D Mert ha van ideje normális meccsre általában lopja a showt. Nagyon jó seller, mikrofonnal is üt és az in-ringje nagyon jó. Anno meg kellett volna kapnia Ric Flairt menedzsernek és nem jobbolna... Az amerikai rajongók szemében ő az új HBK. :) (meg hát van magyar rokona is...szurkolok neki :D )

   Törlés
  9. szerintem nem ő nyirta ki... INKÁBB VELE NYIRATTÁK KI :D nem:? én igy érzem, sztem nem rajta múlott
   szerintem csak a movesetje gazdagabb.. ááh Flairt ne hozzák vissza sehogyse :D mármost tényleg sok belőle
   mikrofonban sem annyira penge szerintem.. bár lehet, hogy rajongófüggő :D igazából sose volt a kedvencem..

   Törlés
  10. Rock is part time volt, még is megkapta azt az átkozott övet. Zigglert meg ne szidd, mert hatalmas tehetség, Del Rio meg egy jó workhose. A köré épített storyline-ok voltak unalmasak. Jó in-ringbe nem olyan frankó, de a karaktere nem rossz, és reagálnak is rá elég rendesen.

   Törlés
 2. Ne értsetek félre, nem akarok rosszat mondani Bryan-ről, de közel sincs olyan jó pankrátor, mint Kane.
  Kane lehet, hogy 47 éves, de akkor is megérdemelné az öveket. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megérdemelné, de nem fogja megkapni. Bryan nagyon over. :)

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Nem szeretek ilyenen kötözködni, de a veszteség és vereség nem ugyanazt jelenti.
  Amúgymeg elég gáz, hogy előre lehet tudni, hogy Kane nem nyer. Sajnos sokszor a heel úgy ural egy feudot, hogy a szegmenseket nyeri, de összes meccsen kikap lásd: Christian-Sheamus. Ez ideig-óráig beválik, de azért már a mittudomén hanyadik meccs után mégis ki hiszi el, hogy a heel komoly ellenfele a facenek? Kane-nek szerintem a Bryan-Kane-Punk feud során simán odalehetett volna adni az övet, legalább egy kis időre.

  VálaszTörlés
 5. Hát azért ez elég gáz ,hogy Kane volt a nagy vörös SZÖRNY aki Zack Rydert régen minden adáson eszméletlenre verte és most kikap egy 164 cm-es "troll"-tól és folyton legyőzi minden egyes összecsapásuknál nincs bajom Denielel mert nagyon jó pankrátor és ezért is bajnok ,de azért ez a történet nekem kicsit lapos ....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jelenleg az egész WWE lapos, úgyhogy belefér.

   Törlés
 6. Ez már annyira szégyen, hogy ennyi év után már kezdek immunis lenni... Mondjuk Kane rá már alapból az vagyok.

  VálaszTörlés
 7. Amúgy az a vicc hogy Kane leépítését a Team Hell No-ban kezdték el... Onnantól ő már minden volt, csak badass vörös mánsztör nem...

  VálaszTörlés
 8. Vicc az egész.... ezért nem nézek már pankrációt. El van cseszve rendesen.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.