Header Ads

Jim Ross szerint is CM Punk a világ egyik legjobb pankrátora!

A WWE egykori kommentátora Jim Ross a hivatalos oldalán egy blogbejegyzésben említette meg, hogy bár nem szereti a pankrátorok rangsorolását, mivel ez rendkívül szubjektív, azonban ha őt kérdezik, szerinte CM Punk minden idők legjobb 25 pankrátora között van!

http://www.wwe.com/f/video/thumb/2012/10/20121001_raw_punk_jr_promo.jpg

Jim Ross szerint CM Punk azért érdemli meg, hogy a legjobb 25 pankrátor között említse, mivel rendkívül képzett, sokoldalú előadó, remek a ringben, tud promózni, nagy a munkatűrése és az egyik legokosabb ember a pankráció bizniszben.

Jim Ross egy kérdésre azt is elmondta, hogy szerinte CM Punk távolléte a WWE-től nem befolyásolja az eddig elért eredményeit és a jövőbeli karrierjére sem lesz komolyabb hatással.

29 megjegyzés:

 1. Istenem! Mit meg nem tennék,hogy újra láthassam bajnokként! Nála jobbat nem láttam még! Neki köszönhetem hogy szeretem a pankrációt! Minél előbb vissza!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor a Stone Cold neked se ismerős név...

   Törlés
  2. Te se tudod mit jelent a szubjektív szó,mi?

   Törlés
 2. CM PUNK nálam is az első helyen van. De valamit muszáj hozzá írnom ,kérdeznem.
  Látott valaki mostanában ROH adást?
  Ha igen biztos hogy abból a szervezetből választaná ki mindenki hogy ki a világon a legjobb.
  Brutális,lélegzet elálló HARDCORE és HIGH FLYER momentumok mozdulatok és óriási színvonal,jelenleg a profizmus tetőfoka.
  Ettől függetlenül valóban elismertségben CM PUNK érdemelné meg az elsőhelyet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja csak, ha valaki "nagy" akar lenni a bizniszben, színészkedni és beszélni is kell tudnia. Nem elég, ha karate kölyök szintű in ringed van..

   Törlés
 3. de most miért írod ezt? Az utóbbi időben nagyon jó adások voltak,üresjárat nélküli meccsek voltak, nem kell elpörgetni másfél perc alatt az adásokat mint a WWE ben.Az utóbbi 3 PPV jó volt. Az egyik Brisco is hatalmas hardcore meccset nyomott. A legjobb tag team ok most ott vannak HIGH FLYER mozdulatokban páratlan a roster. Jó ok igaz nincs akkora arénában megrendezve mint a WWE de mondom az utóbbi időben sokkal nagyobb a színvonal

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Legalább normális sztorit építenek? Vagy olyan, mint egy mai akciófilm, amiben csak a látvánnyal törődnek?

   Törlés
 4. Ebben igazad van ,valóban nincs sztori.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most hogy így belegondolok abszolút nem is értem miért nincs. A legjobb szervezet lehetne.Anno PUNK is ott nyomta.
   Ettől függetlenül hogy nincs sztori, jelenleg a meccsek színvonala most a ROH ban a legnagyobb.

   Törlés
  2. Így igaz. Ha fantasztikus sztorikat raknának össze, a TNA-t már el is nyelnék és utána nagy konkurenciája lehetne a WWE-nek.

   Törlés
  3. Emlékszem mikor az első RAW adások kb akkora helységekben voltak mint most a ROH ban.
   Itt a bizonyíték hogy minden szervezetnek meg van az esélye.
   Még egy másik gondolat, : itt a bizonyíték hogy VINCE bácsi ért hozzá a legjobban hogyan kell hatalmas szervezetet csinálni, meg ahhoz is ért hogyan kell elcseszni

   Törlés
  4. Magát a szervezetet nem cseszte el, csak a színvonalat rombolta le az elmúlt három-négy évben. Nincs konkurencia, nincs semmi vetélytárs a piacon, ezért Vince se foglalkozik semmivel, csak magával és a pénzével. Szerencsétlen kiégett csak úgy, mint a másik Vince, Russo. Át kéne itt adni a stafétabotot, de igazából nem lenne rá igazán alkalmas ember. Gondolom HHH-ban annyira nem bízik, Steph még is csak egy nő, lehet itt valamit elcseszne(nem vagyok soviniszta), Linda McMahon meg politikus. Itt egyedül Shane lenne a jó megoldás, de ő kiszállt a bizniszből. Ha ő lenne a vezető, tartósan jó maradna a színvonal, mert most azért jó, nem is értem minek éri ennyi fika, de a nyár után ellaposodik. Shane lenne itt a góré, akkor mindig 120 %-kal pörögnének, még ősszel is, pedig akkor az NFL, NBA,NHL miatt szarnak mindenbe, csak a napi betevő legyen meg.

   Törlés
  5. Aki anno követte az attitudot az tudja Shane jó kis sztorikat alakított ki, sőt hardcore meccseket is bevállalt.
   Szerintem Vince tudná újra felépíteni azt amit megszerettünk annak idején azt is ő alkotta,csak hát nem akarja, nem tudom miért. Talán sokat támadták a pár haláleset miatt, vagy valami más miatt,aztán lehet hogy ezért váltott erre a semmitmondó gyerekbarát irányzatra

   Törlés
  6. A PG ezerszer többet hoz neki, mint az Attitude era. A pénz megbabonázza őt.

   Törlés
  7. Igen láttam a statisztikát. De az arénában akkoriban minden adáson elején mutatták a sold out, meg a tickets are sold out feliratot. Ha visszanézzük az adásokat nem is volt a nézőtéren egy hangyányi hely sem a RAW IS WAR korszakban most meg rohangálnak a nézők között.

   Törlés
  8. Nem ez arra bizonyíték, hogy volt idő, mikor meg volt a lehetőség felépíteni egy szervezetet nagyba. Ma már telített a piac, le vannak osztva a szerepek, és ahhoz okosan kell játszani, hogy robbanni tudjanak. Vince meg akkoriba fiatalabb volt, 120% ot bele kellett adni, hogy ne veszítse el a szervezetet, de ma már a pöcsét is lógathatja, akkor is meg telik a zsebe. Vince olyan mint egy politikus, feltör aztán csak a pénz érdekli, az már nem, hogy hova vitte a pankrációt, és hogy mit művelt vele. Ezt a sebet a pankráció világa már soha nem tudja elfelejteni, teljesen tönkretette a hírnevét. Ha kilépünk a pankrációs közegből és megnézzük az emberek véleményét, hát... Véleményem szerint a pankráció soha nem lesz már olyan minőségi szintem, mint az attitude ben. Az embereket már nem igen érdekelné, hisz már mindenki tudja, hogy egy "színház" és manapság a rosszabb fajtából.

   Törlés
 5. első számú kedvencem!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 6. térjen már vissza ha a summerslamon vagy előtte nem tér vissza viszlát wrestling!

  VálaszTörlés
 7. Hát a nagy kérdés az hogy - visszajön vagy nem?
  -vagy azért hagyta abba mert már visszavonult
  -vagy a WWE ből vagy a PG ből van elege,
  - vagy ha nem akar visszavonulni akkor melyik szervezetben fog felbukkanni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1, szerintem fogjuk még látni
   2, nem.. nem hinném, max kipróbál valami újat
   3, valószinűleg mind2, RoH pankrátor volt (PG-t magyarázza) és a WWE is olyan amilyen
   4, szerintem elképzelhető, hogy picit kilép a pankrációból. Nem fog más szervezetnél megjelenni mert a mikrofonnak köszönheti a legtöbbet, azt meg kb csak a WWE használ

   Törlés
 8. érzem hogy még látjuk! megérzés :)

  VálaszTörlés
 9. Szerintem punk tényleg meg érdemli hogy benne legyen a 25 legjobb pankrátorok között Cm Punk The Best In The World

  VálaszTörlés
 10. Cena és Stone Cold után a legjobb :D

  VálaszTörlés
 11. Nem úgy értettem hogy ők a WWE történtetébe a hárman a legjobb ha nem az én kedvenc hármasom :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.