Header Ads

Hivatalos - Sting szerződésben a WWE-vel!

A hírt állítólag maga Sting közölte egy interjúban, így végre hivatalossá vált, Sting és a WWE közösen dolgoznak a jövőben.

Bár még nem tudni, hogy milyen szerepe lesz a cégnél, a pletykák szerint Sting a WWE Network fejlesztésén, és a WWE által készített DVD-k fejlesztésében fog segíteni. Hogy képernyőre kerül-e avagy sem még nem tudni, amint lesznek bővebb hírek, közöljük.

16 megjegyzés:

 1. Szerintem a WWE kicsit elszúrta ezt az egészet. Igazából számomra Sting az oka, hogy pro wrestling fan lettem de tényleg elfogultság nélkül mondhatom, hogy elszúrták.....most már annyira elhúzzák a debütálását (és itt most persze nem csak konkrét meccsről beszélek csak hogy legalább pl szerepelne adásokon) hogy már túl egyértelmű lesz és mindenki tudni fogja, hogy a szervezetnél van, így nem is fog akkorát ütni a debütálása....persze ütni fog mert Sting azért Sting és a legnagyobb RESPECT neki....csak szerintem megérdemelné, hogy méltó módon debütáljon a neki kijáró sőt annál 5x nagyobb ovációval na meg persze a teljes őszinte meglepődést keltve. Bár gondolom ünneplésben így sem lesz hiány. Nyilván Taker WM 30 utáni sérülései picit bekavartak a dologba, hiszen úgy lett volna jó, hogy lemegy a Lesnar elleni meccs, utána pár hét múlva mutatkozik a RAW-n hogy ő visszavonul stb és akkor jött volna Sting,hogy igen is még 1 utolsó meccs ami mindkettejükben benne van meg kell hogy történjen...és akkor lehetett volna kezdeni a storyline felépítését....legalábbis én valami ilyesmit képzeltem el. Sajnos egyre jobban kezdek csalódni ebben az egészben. Kifejezetten jót tenne Sting szerepeltetése. Azt sem mondom, hogy kis sitnyikek ellen meccseljen, mint korábban a TNA-ben de legalább tényleg valami GM szerepet betölthetne, frankón bele lehetne építeni a storyba ezt is.....teszem azt pl a fejes úgy látják, hogy Triple H már nem alkalmas és kell egy új de mégis tapasztalt megbízható valaki...hiszen Sting mindig is a Hero karakter volt számomra aki az igazságért küzd tök mindegy hány ember ellen. Na mindegy most így kicsit kiadtam magamból ami zavart meg dühített... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ugyanígy gondolom, bár én nem igazán ismerem Sting munkásságát, de a mai WWE ilyen, minden elmondanak előre, engem az olyan banális dolgok is bosszantanak, mint mondjuk a RR résztvevői, itt is ugye az ováció... de hát valószínűleg, üzletileg, nem a helyi jegyekből él a szervezet, hanem a tv-s előfizetésekből (vagy ha nem is az aránya tuti ennek nagyobb)
   Egy valamiben nagyszerű a WWE, nagyon nagy helyzeteket, zseniálisan ki tud hagyni :D

   Törlés
  2. igy próbálnak közönséget csalni az adásra, hogy előre elmondják a résztvevőket.. egy ideig nem volt para mert nem olvastam el és ennyi, de mostmár az adásban is közlik szóval esélytelen, hogy kikerüljem.. elég bosszantó!
   amúgy tudom most fogok kapni savat, de kell a fenének Sting.. :D bocs srácok, elismerem a tudását sőt, valamikor kedvencem is volt ! de ami igaz az igaz, ő már 50! ha benne van ha nem én nem szivesen nézem igy..
   eddig nekem is nehezen mentek ezeket a dolgokat elfogadni, de mostmár kezdem megszokni.
   talán a legnagyobb oka, hogy Lesnar streaket tört, nagyon nem akartam de mikor megtörtént megértettem a dolgot
   mindennek vége van egyszer
   Undertaker karriere a múlté.. nekem már sajna az 1 ugrik be először. sajnálatos módon

   itt az idő Bray Wyatt! azt hiszem ő lehet a WWE kicsit spirituális jövője..:D top heelként + van egy superhero is Roman!
   tisztára olyan lesz majd a feudjuk mint a Randy-Cena.. mindig marják majd egymást
   meg persze van még egy Cesaro..
   itt a generációváltás ami mindig nehéz, de ez van

   Törlés
  3. Én is kb. ugyanezen az állásponton vagyok. Eddig a legnagyobb dolog az volt, hogy Sting a legnagyobb szervezeten kívül ért el egy akkora nevet, hogy azt lehet mondani, hogy egy legenda az ember. Erre most 50 évesen leszerződik? Talán egy min. 4-5 évvel ezelőtt még megérhette volna, egy gigantikus Taker vs Sting WM meccs erejéig, de most nem kell már ez. Nem hiszem, hogy bármi olyat fog alkotni, hogy azt lehet majd mondani, hogy igen teljesen megérte ez a dolog.

   Törlés
  4. Egy amerikai kommentelő írta ezt le a legjobban. Magyarra fordítva: mindenki úgy gondolta, hogy Sting egy Taker ellen látjuk először szemtől szemben. Erre Warrior emlékvideójában debütál a WWE-ben (nem mintha bajom lenne szegény Warriorral...)... :/ Sting korábban azért nem jött mert a WWE szépen lassan megalázott minden korábbi WCW arcot, le lettek építve. Ez azóta sem változott, hiszen Vince is azért adta Lesnarnak a Streaket, hogy nem Sting törje meg... :D Most 54 évesen max egy meccse lesz még, valószínű Taker ellen...és aztán HoF... :)

   Törlés
 2. Dícsértessék. Eszem faszom bal váll-jobb váll (keresztet vetettem). Végre. Mondjuk remélem hogy nem irodai kukacot csinálnak belőle ott. Ő a kedvencem, de ettől függetlenül természetesen megértem ha ringbe már komolyabb dologra nem térne vissza, de azért valami tv adásos cuccban eltudnám képzelni. :) Néha bezúzna valakit csak úgy a hecc kedvéért, lehetne GM vagy bármi. Mikrofonnal iszonyatosan erős!!!

  VálaszTörlés
 3. "- It’s been reported several times since WrestleMania XXX and even before, by numerous sources, that Sting officially signing with WWE was imminent. Now that it still hasn’t happened."

  VálaszTörlés
 4. sting vs undertaker wm 31 vagy wm 32

  VálaszTörlés
 5. Mondjuk kicsit ellentmondásos csak: "HIVATALOS - Sting szerződésben a WWE-vel!"<--> "A hírt ÁLLÍTÓLAG maga Sting közölte" :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem akarom fikázni az oldalt, de folyamat csak ilyen 'hivatalos, de nem' meg 'nem ezért vagy azért, de azért mégis' hirek vannak.. abból is hol egy csomó, hol meg semmi.. tudom, hogy 'fasság' beszólnom álandóan, de szemet szúr
   megjegyzem nem tudnám jobban elvégezni helyettetek ezt a munkát, de szerencsére ez nem is az én dolgom :D

   Törlés
 6. csak szerintem semmi értelme a Taker vs Stingnek? Taker streakje oda.. nálam ez már abszolút érdemtelen meccs..meg egy dobást se bir már Taker kajak hagyják már rá..
  Sting is baszki már túl van az 50-en, értem én, hogy sztár (kedvencem is volt régen), de már nem kell ide...
  nyugdijas gyerekbarát valóságshow a nyomorékoknak.. basszák meg.. én meg legyek féreg mert igy gondolom
  megadom a Paybacknek az esélyt.. hogy ne legyen rám mondva később, de azt hiszem befejeztem.. tényleg csak Bray, Heyman, Lesnar, Cesaro létezik ebbe az egész létesitménybe.. még a Shield, de az is ellaposodik.. :((( szomorú vagyok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üzlet szempontjából van értelme. A többi meg sajnos lényegtelen.

   Törlés
  2. igen.. tudom.. de nem akarom elfogadni! szar az egész ahogy van.. remélem képes leszek abbahagyni ezt a dudvát ha szar lesz a payback! igy laza 6-8 év után.. még lehet több is fene se tudja, de emiatt nehéz elfogadnom.
   régen jobban szerették az emberek a pankrációt.. ma csak divat (ott a tengerentúlon) .. Vince meg inkább követi a divatot.. adja el a ruhákat mint valami kinai piac
   fúj de gyűlölöm azt a csicskát.. hogy tudta ennyire tönkretenni a munkáját..

   Törlés
 7. Hát így korábbi hozzászóloknak mondom, hogy természetesen nem mindenki kedveli X-et vagy Y-t (jelen esetben Stinget) ezzel nincs is baj. Csak akkor döntsék el mit akarnak vele kezdeni ha már odacsábították. Szerintem Sting nem azért ment oda, hogy irodakukac legyen ahogyan egy korábbi hozzászóló is remekül megírta. Igaz az is, hogy már öreg, ahogyan Taker felett is elszállt az idő. De mindkettejüknek úgy lenne méltó, hogy egy utolsó meccs egymás ellen, hiszen Sting ezt már évek óta hangoztatja, hogy Taker ellen szeretne 1 utolsó nagyot meccselni, és attól függetlenül, hogy 50 elmúlt Sting, ahhoz képest nagyon jól bírja. Egy jó összehasonlítás erre "The Bad Guy" Razor Ramon (Scott Hall)....óriási respect neki is csak ugye köztudott milyen életmódot élt. Na most már jó pár éve ott tart ugye, hogy a ringhez alig tud felmenni a lépcsőn. Na Sting hozzá képest azért nem semmi. Még azért tudna jó színvonalú műsort adni de persze ez az én véleményem. Akkor továbbá az, hogy ő már öreg és nem kell ide jogos bármennyire fájó is. Viszont a fentebb említett generációváltás tényleg rohadt nehéz és ha csak a fiatalokat majmolják az idősebbek akik kikövezték nekik az utat meg sehol nem lehetnek akkor nem fogja az univerzum elfogadni az újoncokat...ugye ez is, hogy pl Ric Flair The Miz mellett térne vissza, ezzel is azt akarják elérni, hogy a közönség jobban elfogadja a fiatal feltörekvő tehetségeket. Ultimate Warrior-ra emlékezős videóban egyértelmű volt, hogy Sting beszélni fog hiszen együtt kezdték a szakmát meg minden. Nyilván ahogy mondtam mindenkinek megvan a saját véleménye bár szerintem finomabban is le lehetne írni, nem csak úgy, hogy "mi a szarnak ide az öregember" meg ilyenek. Hiszen ha ők nincsenek akkor pro wrestling sincs. De sajnos szerintem a mai ifjak közül nagyon kevés lesz aki valóban olyan nagynak fog számítani majd, mint Taker, Sting, Triple H, Randy Orton, Cena. Mondjuk Daniel Bryan ő biztos kivétel lesz hiszen ő nagyot teljesített az elmúlt időszakokban és nem semmi volt az univerzum sem ahogyan mellé álltak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. megértem, hogy bántó jellegű volt a hsz-em, de őszinte akart lenni
   valamikor nekem is kedvencem volt Sting, tény, hogy nagy tag az öreg! csak már elmúlt az ideje.. el kell fogadni
   lehet jól nyomja még, de nem olyan jól mint ahogy megszoktuk évekkel ezelőtt
   és ilyen téren csalódás lenne a visszatérése
   Taker úgyszint, sőt.. az ő karriere már oda.. nem szabad folytatnia, nem birja! + hihetetlen lassú 5perc lenne ez a meccs bárki bármit mondd.. pedig kedvelem őket ! nagyon is ! a legnagyobb nevek, de már nem a legjobbak

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.