Header Ads

Ez történt a Raw felvétele után! Barrett leütötte Triple H-t!

A hétfői Raw adás után amit ezen a héten Angliában tartottak több érdekes dolog is történt. Többek között a Wyatt Family és a Shield ismét összecsapott egymással egy dark mérkőzésen, Bad News Barrett pedig leütötte Triple H-t!

http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2014/05/wade-barrett-newcastle.jpg

Miután a Shield elfogadta a Wyatt Family kihívását, gyorsan legyőzték őket és kitakarították őket a ringből, amit egy vicces szegmens követett, ahol több pankrátor, többek között Bad News Barrett, Erick Rowan, John Cena, Stephanie McMahon, Triple H és Adam Rose is megjelent, a szegmens vége pedig az lett, hogy a helyi közönség kedvenc, leütötte Triple H-t a kivégző mozdulatával!

Bár a helyi közönség nagyon örült ennek, nem valószínű, hogy a közeljövőben Bad News Barrett face turn-t venne, mivel ez csak a londoni közönségnek szólt, azért, mert Barrett angol származású pankrátor.

10 megjegyzés:

 1. hálistennek kapja a "pofonokat"

  VálaszTörlés
 2. Megunhatatlan ez a pali. :D Na meg ez az Adam, 2 hete debütált de olyan reakciót kap mint szinte senki... :D (Ez elég jó a jövőjére tekintve)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Főleg, hogy van egy elmebeteg karaktere is a mostani mellett. Mint Foley-nak. :D

   Törlés
  2. Igen, a Leo Krugert bármikor visszarakhatják. :D Amúgy meg ez csak a szokásos londoni smark közönségnek volt köszönhető, akik szerintem most nem voltak annyira toppon, mint szoktak.

   Törlés
  3. jok voltak szerintem, meg olvastam hogy sok helyen belejavitottak a kozonseg reakcioiba (mivel ez felvetelrol ment, nem eloben) es azt olvastam hogy pl Stephanie szegmensnel nagy CM Punk chant volt amit kivagtak, es par meccsnel is volt, ahol szinten belenyultak....

   Törlés
  4. Igen Steph-nál a CM Punk Chant-et átvariálták You Sucks-ra (itt: https://www.youtube.com/watch?v=zcMKGm0pgwY )

   Törlés
 3. pedig ha valamivel emelni lehetne a kisebb övek tekintélyét akkor azaz hogy a megfelelő emberrel behozzák a fősztorikba.

  VálaszTörlés
 4. Pedig nekem űgy tünik,hogy amióta barett megint ringbe lépett a közönség imádja!

  VálaszTörlés
 5. https://www.youtube.com/watch?v=EIn0pugdW2c

  ide tartozo video ;)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.