Header Ads

Daniel Bryan update!

Mint arról korábban beszámoltunk a tegnap esti RAW került bejelentésre, miszerint Daniel Bryan csütörtökön egy nyakműtéten esik át.

A Wrestlezone arról számolt be a nap folyamán, miszerint a WWE vezetősége még nem hozta meg a döntést, hogy megfosztják-e Bryant a WWE World Title-től avagy megtarthatja azt.

A hírek szerint a vezetőség a végső döntéssel egészen a műtét utánig fog várni, hogy utána konzultálni tudjanak a doktorokkal mennyi időre is lesz szüksége a felépüléshez.

Végleges döntés csak is ezután fog születni.

24 megjegyzés:

 1. Most azt kéne, hogy elveszik az övet majd a Payback-en visszatér CM Punk és megnyeri az öveket. Ha Bryan rendben lessz akkor visszatér ő is és kezdődhet a feud punk és bryan közöt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. majd pont most fog Punk is visszatérni :) Azzal végleg leírná magát a rajongói előtt, és itt nem a divat rajongóira gondolok, hanem akik most is mellette állnak. Kell a WWE-nek az ilyen helyzet is, mivel ők a saját vesztük okozói. Szegény Bryan-t sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került. Nálam sosem lesz egy top kedvenc, de ugyanúgy rossz helyzet, mint ami Edge-el, vagy annó RVD-vel esetleg Kurt Angle-el történt. Hiába voltak top sztárok, egy ilyen sérülés után a WWE nem foglalkozott velük többet, Ziggler is berobbantotta az arénát WHC-ként, de a két agyrázkódásnak hála felső mid carderként tengeti míg bele nem fárad és távozik a cégtől. Sorsfordító műtét vár Bryan-re és a karrierjére, akik szeretik remélem drukkolnak neki, hogy minél jobban végződjön a dolog és fel tudjon épülni 100%-osan.

   Törlés
  2. Sajnálom Bryan -t de a WWE tényleg csak ezt érdemli... Annyira pofátlanul és undorítóan bánnak az egész adással, azt sem tudják mit akarnak, azt sem tudják kik legyenek a nagy main eventerek, fel sem építik őket rendesen, aztán ha bírják a helyzetet akkor jó, ha nem akkor meg ennyi volt a karrierjük. Sok pankrátort le sem szarnak, tele vannak tehetségekkel, de ők csak újakat akarnak igazolni stb... Ryback et is elkezdték nagyba építeni (persze az más kérdés, hogy hogyan) aztán... És még lehetne mondani vagy 20 példát. Annyira vékony jégen táncolnak, hogy az elképesztő, bár jobb a helyzet azért, mint 3-4 éve mikor csak szuperszéna létezett.

   Törlés
  3. Ryback-nél az volt a baj hogy a csávó volt alkalmatlan. Folyamatosan sérüléseket okozott és in-ring is fos volt csak azért push-olták mert egy állat volt pusztítónak nézett ki. Azt annyit nem tudott mondani hogy fapapucs.

   Törlés
  4. jah, bár ez a nagy média őrület ami a világot körül öleli Amerikától Japánig és oda-vissza... Ennek köszönhetik ők a legrangosabb helyet a panrkáció életében, nem a minőségi műsoroknak ( sajnos már évek óta ) Amikor Triple H lett a fejlesztő részleg vezetője látszott, hogy ő próbál a rajongók kedvére tenni, de mivel az öreg dönt utoljára így az ő tevékenysége sem ér sokat. Fókuszált a tag team övekre, de ott sem volt érdemben sikere. 2008 előtti Ruthless era óta nincs értéke annak a vacak övnek, hiába adták oda Kane-nek Big Show-nak Jerichonak Miznek.. lósz@rt nemér már számomra. Féléven át ment az Ambrose cikizése, hogy 1 éve nem véd lassan övet, erre elveszik tőle és megy a felháborodás hogy mér veszítette el. Ezek a nagy média '' rajongók '' sem tudják mit akarnak, igy a WWE sem tud hova igazodni. Van egy olyan érzésem nem is nagyon törekszik. Bryan felépítése tiszteletre méltó, de az utóbbi sikerei már Cenát is túlszárnyalták, annyival különbözve tőle, hogy újak a mozdulatai még ( viszonylag ) és kevésbé unalmas. Promóban elmarad még sok pankrátortól, és a kinézete :D valami botrány. A cég második emberének felépítik és úgy néz ki mint egy kukás. Na lehet ezért engem utálni, de én attól függetlenül elismerem ezt a részét a WWE-nek. Ezt tényleg jól megcsinálták. Ettól függetlenül elfelejtettek más top sztárt felépíteni, mert ha Bryan most elmegy mikroszkóppal kell megkeressék, kit lehet Kane ellen odarakni és hírtelen feudot indítani ellene..

   Törlés
  5. Punk hiánya se rezgette meg őket, ez se fogja. A WWE tudja, honnan lehet pénzt szerezni. Itt a Network, meg a hagyományos PPV vásárlási lehetőségek, Cena kultusz a gyerekek körébe. Cena is hamarosan kiszállhat a bizniszből, így ott lesz a helyére Roman Reings. PG-t is azért nyomatják, mert sok zsozsót hoz nekik, ha nem így lenne, rég törölték volna a francba. Hiába vannak tehetségek, ha nem karizmatikusak. Cena,Reings, Hogan, DB, Austin, Rock, Taker, Orton, Punk és Batista is tele van karizmával, épp ezért lettek felépítve a main eventerré, nem azért mert akkora in ring tudásúak. Persze van kivétel Bryannél, mert ő az overség miatt lett az. Punk és Edge is csak a jó mikrofon érzékük miatt lettek a main eventerek. Ha Kofi szindrómában szenvedtek volna, felső mid cardig, ha juttattak volna.

   Törlés
  6. # '{$} t o и ε [C] o ℓ d* teljesen igazad van. Ilyenkor jut eszembe egy akkor még 23 éves pankrátor, aki a legfiatalabb világbajnok lehetett volna, ha a UPN nem akkora f@sz. Nagyon hamar kettétört a karrierje, pedig mostanra az egyik legnagyobb heel lehetett volna belőle. :)

   Törlés
  7. Cena tehat ha jol ertelmezem, akkor szerinted CM Punl csakis azert lett Main Eventer, mert jo a mikrofonnal? Annak semmi koze hozza, hogy a legtechnikasabb pankrator? :D

   Törlés
  8. Chris Jericho ezen kér fennakadni. Inkább fura, hogy Ortonnak ezek szerint van karizmája. Lehet csak én nem vettem észre soha, mert egy gyatra DDP másolatnak tűnt. :D

   Törlés
  9. Chris Jericho, szerintem azért az túlzás, hogy Punk a legtechnikásabb, de egyike azoknak...

   Törlés
  10. Chris Jericho, a mikrofon sokkal többet ér, mint a in ring tudás, legalább is itt a WWE-ben. Wyatt se olyan jó a ringben, de mivel tökéletes beszélőkéje van és remek színészi vénái, így ott lesz a Main eventerek közt. De ehhez mondjuk kell is egy jó gimmick, amint kajál a nép. Adam Rose is simán lehetne main event, ha nem ilyen jobber karaktere lenne. Amúgy meg annak ellenére, hogy ő legtechnikásabb pankrátor, csak 2011-ben a shoot promoja után lett igazán nagy main eventer, mert oké, hogy 2008-ban és 2009-ben is WHC volt, de akkor egy kicsit mid card szaga volt az övnek. Talán a Jeff elleni feudban lett újra nagy az a WHC öv.

   Törlés
 2. Elvileg minimum 6-8 hetet kihagy, szóval szerintem elveszik tőle az öveket és azt megkapja Kane. Mögé áll az Authority és dominál majd. De ki lesz a kihívója? Hmm, mintha valakinek lenne egy félbehagyott feudja a vezetőséggel és a Big Red Monsterrel... :) Ha nem ő lesz akkor lépjék meg azt, amit már rég meg kellet volna. Dolph Ziggler push, mellé menedzsernek HBK. The Show-Off & The Showstopper,,,,epic lenne :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy Dolph Ziggler push valóban jó lenne.

   Törlés
  2. Szerintem is :) Esetleg húzzanak egy merészet és hozzák hamarabb azt, akit jövőre tartogatnak. :)

   Törlés
  3. Volt néhány cikk, hogy kit tartogatnak a SummerSlamre, köztük volt RVD és Reigns... RVD vs Kane? :D

   Törlés
  4. Én inkább Stingre gondoltam. A kora hátrány lenne, de egyre jobb formában van és simán letolhatna egy feudot. Az sem lehetne kifogás, hogy nem ismerik a rajongók, mert már az egész Network tele van a WCW-val és Stingről is van állandó hír/reklám a WWE-ben. Igaz a jövő évi WM-re tartogatják, de azért annak előfutárának beillene egy Kane vs. Sting :)

   Törlés
  5. Erre nem is gondoltam, pedig ez se lenne rossz, én is szeretném Stinget ringben látni, de azért erre elég kevés az esély, hogy Kane ellen. Sajnos. :)

   Törlés
 3. Egyébként akármilyen nyakműtétről van szó, gondoljunk bele, nem kis dolog.
  Külföldi oldalak is megerősítették hogy igaz a hír.
  Szerintem benne van a pakliban hogy abba fogja hagyni.

  VálaszTörlés
 4. Ortonnak adhatnák addig az övet! :)

  VálaszTörlés
 5. A hétfői raw-n bejelentik a wwe öv sorsát, közölték a main event-en.

  VálaszTörlés
 6. Ha nem jön rendbe akkor Heavyweight tornát indítanak vagy egyszerűen csak oda adjál valakinek?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.