Header Ads

Daniel Bryan update - a karakterét meg akarja változtatni a WWE

A The Wrestling Observer Newsletter értesülései szerint A WWE már most dolgozik az idén megrendezésre kerülő Money in the bank PPV matchcard-ján, melynek nagy tervei felborultak Bryan sérülésének köszönhetően.

Jelen állás szerint a legrosszabb forgatókönyv, ha Bryan csak a SummerSlam alkalmával tér vissza. Nagyon valószínű, hogy már a Battleground PPV-n visszatér. A beszámolók alapján a sérülése annyira súlyos, hogy hosszútávon okozhat még súlyos problémákat is Bryan számára, ha nem figyel magára eléggé.

Továbbá a WWE és Bryan rengeteget tárgyaltak arról, hogy néhány mozdulatot meg kellene Bryan-nek változatnia, mivel rengeteg kritika éri a WWE-t azzal kapcsolatban, hogy csináltak a közönségnek még egy Chris Benoit-t ( Megjegyzésként, Bryan már a WWE előtt is a mostani stílusát használta, tehát egyáltalán nem a WWE-nek köszönhető ez a hasonlóság, viszont az tény, hogy a siker történetük nagyon hasonló. Míg Benoit a Dx két oszlopos tagját, Triple H-t és HBK-t győzte le a Wrestlemania alkalmával, hogy World Heavywegiht bajnok lehessen, Bryan az Evolution két tagját, Randy Orton-t és Batista-t tudta maga mögé utasítani. ).

Az in ring módosításnak persze nem csak a kritikák miatt kell változtatnia, hiszen a Diving Headbutt, valamint a Missle Dropkick nagyon megterhelné Bryan nyakát, ezért az orvosai is jobbnak látnák, ha ezeket a mozdulatokat nem, vagy nagyon ritkán használná. Kérdés már csak az, hogy mivel tudná pótolni, vagy egyáltalán szükség van-e új mozdulatokra, hogy sikeres maradhasson.

21 megjegyzés:

 1. Attól még nem fog változni a karaktere. Ugyan olyan Yest kiabalo kecske marad.. Bocs a hibakert, de a billentyu elromlott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha ez jó volt. Én azt hittem külsőleg fogják megváltoztatni. Olló meg borotva ráférne már. Lassan az úton több pénzt szerez magának, mert felér egy hajléktalannal.

   Törlés
  2. én meg aszittem valami turnt tervezgetnek, valahogy azáltal, hogy nem adná le az öveket :D áhülyeség :D Most attól, hogy pár mozdulatát meg kell változtatnia vagy elhagynia, sztem belefér. Én szeretném ha sokáig maradna a szervezetnél, nagyon ügyes, nekem a WM-ig tetszett/érdekelt a sztorija, azóta annyira nem :)

   Törlés
  3. Manu ugyanígy vagyok ezzel.. a WM-ig oké, de akkora szuperhiró lett, hogy már nem érdekel

   Törlés
  4. Minek változtatnának azon ami bevált?... Majd ha megunják az emberek.

   Törlés
  5. De milyen "szuperhiró"? Nem egy Cena vagy Sheamus, hogy egyből rohan be ha egy face szarban van...

   Törlés
  6. Nem feltétlenül azt jelenti.. ő azért szuperhiró, mert pl: Amit a WM-en csinált.. már nyakmerevítővel a nyakán vitték hordágyon kifelé, de érdekes módon ő teljesen feléledt, és megvert mindenkit

   Törlés
  7. Höhh ! Cena emlékszel amikor kioltottak minket mert nemtetszésünk fejeztük ki DB gimmickjével kapcsolatban, meg hogy hero? :D Milyen érdekes hogy az amigók kezdenek ráébredni laza fél éves késéssel arra, amit mi akkor mondtunk. Médiumok vagyunk gecó :O

   Törlés
  8. mondjuk inkább egy DB típusú hírót nézek, mint egy Cena-félét...

   Törlés
  9. President Sting, igen. Az durva volt... Amúgy gondoltam, hogy majd utálat fogja övezni őt is. Cenát is szerették. Ez a karakter ellaposodott, és már csak idő kérdése, hogy az amerikai kollégák is ki booozák a p&csába. Az itt a probléma, hogy a WWE nem tud szerethető face karaktert kreálni, az is aki van, magának köszönheti, gondolok itt Punkra, mert a nélkül a promo nélkül még most is a straight edge karakterével jobbolna.

   Törlés
  10. A WWE nagyon ért a szerethető heel karakterek gyártásához... Barrett elméletileg heel, de a közönség nem úgy reagál... Wyatt? Megse említem. Mondjuk Wyatt karaktere az elmúlt évek legnagyobb dolga. Egyetlen egy karakter se volt ilyen... Nem tudom megfogalmazni de félelmetes, karizmatikus, beteg, de mégis a valóságot tükröző. Ki gondolta volna hogy Husky Harris-ből mi lesz :D

   Amúgy még mindig kövezzetek meg, de én még mindig kamázom Dzson Színát... Tudom, fetreng, tudom AA és win... Az a legnagyobb baj, hogy senki se veszi észre, hogy a legnagyobb SuperHero, Cena the man, a termékei fogyása ellenére is mid-carder kb 3 éve... Nesze neked átölelő utálat. Nem azt mondom, hogy nem unalmas már lassan, de messze nem érdemli meg az az ember hogy utálják. Persze heel turn már elférne, de erről pedig nem ő dönt, ez remélem mindenki számára világos... Ja és hozzáteszem, úgy kamázom Cena-t hogy nem vagyok 10 éves amerikai kisgyerek. :)

   Törlés
  11. Nem vagy egyedül. Én se vagyok 10 éves amcsi kölyök, még is csipázom Cena bácsit. Azon egy picit fennakadok, hogy 3 éve mid carder. Akkor a WWE öv mid card szinten lenne?? Mert ha igen, akkor hát... no comment....

   Ez a hardcore, smark, troll fanok többségét jelzi. Jó az eladási eredményekbe ez nem fog tükröződni, mert ezek csak partizán akciók a szókimondó attitude era rajongóktól. Új erát akarnak, amit megkapnak, ha a SummerSlam után megváltozik a logó meg minden szar. Gondolom, akkor lesz a reality era kezdete, és már most is látszik az új korszak, mert a fiatalok eddig tarolnak. Shield egy showstealer meccsen lezúzta az Evolutiont, DB bajnok, de nem sokáig, Wyatt is szépen menetel, Cesaro is kezd kibontakozni, főleg Heyman miatt is.

   Törlés
  12. Annyi mozdulata van, hogy ez neki nem probléma. A karaktere frissülhetne, pláne így, hogy odarakták mellé az asszony, aki borzalmas. A YES-t átvették anno a heel Bryantől, ami mások idegesítésére volt kitalálva és nem tudnak leszállni róla (egyébként engem is idegesít. :) Egyébként meg Cena superhero, ezt mindenki tudja, kár ezzel vitatkozni. Olyan mint Hogan volt, pl. mindkettejük finishere egy komédia, minden promójuk ugyanarról szól, mégis kajálják őket. Bár én Hogant szeretem, Cenát csak magánemberként. A termékek persze fogynak, de az amerikaiak nagyon manipulálható népség... :D Punk 2011-ben a nagy pofája miatt kapta a pusht. Mivel már a 2006-os SummerSlam óta ígérték neki és öt évig szívatták, mint Stone Cold - WCW esetében. :D

   Törlés
  13. Bizony én is igy vagyok Cenával. Tényleg csak heel turn kéne neki..
   Husky Harris! Még belegondolni is dúrva. :D

   Törlés
 2. high running knee vel mindenkit legyőzött

  VálaszTörlés
 3. én nem változtatnék D.Bryan karakterén mivel így jobb most kajak ugyan azt csinálják vele mint Leo kruger-rel= Adam Rose-t akkor kajak nem nézzek több WWE-t a meccsek ugyis egyhangúak, a storik úgy ahogy elmennek mondjuk remélem pár jobber (Sin Cara-t,vagy mondjuk a Los Matadores pusholják majd ídővel) az az előbbi lassan 4 éve ott van a szervezetnél de 1 rohad övet se szerzett (nem is kapott max 2-3 esélyt 3év alatt-)

  VálaszTörlés
 4. én nem változtatnék D.Bryan karakterén mivel így jobb most kajak ugyan azt csinálják vele mint Leo kruger-rel= Adam Rose-t akkor kajak nem nézzek több WWE-t a meccsek ugyis egyhangúak, a storik úgy ahogy elmennek mondjuk remélem pár jobber (Sin Cara-t,vagy mondjuk a Los Matadores pusholják majd ídővel) az az előbbi lassan 4 éve ott van a szervezetnél de 1 rohad övet se szerzett (nem is kapott max 2-3 esélyt 3év alatt-)

  VálaszTörlés
 5. Hat nekem szavam nincs az egeszhez,cena,ha tenyleg kapunk egy reality erat,akkor nagy jovője lesz még a wwe nek,hisz az ujat,az ismerelent( gondolok itt uj karakterekre,uj feltorekvo pankratorokra) mindenki szereti,

  VálaszTörlés
 6. az evolution mind három tagját legyőzte. ortont hhh-t többszőr is. azt írták a cikkiben ortont és batistát

  VálaszTörlés
 7. Én a jövöbœl îrøk ês îtt brýæn egy çêñã må§olat

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.