Header Ads

Chris Jericho benne lenne a visszatérésben!

A WWE Magazin legújabb számában a közelgő Money in the Bank eseményről írtak, amely cikk központjába Chris Jericho került, aki, mint tudjuk ennek a mérkőzéstípusnak a kitalálója. A cikkben felmerült a lehetőség, hogy talán idén a Money in the Bank-en tér vissza, hogy megszerezze a táskát!

http://img.bleacherreport.net/img/article/media_slots/photos/001/313/157/383385-BI-RAW_996_Photo_051_crop_exact.jpg?w=650&h=432&q=85

Bár Chris Jericho már négy alkalommal szerepelt Money in the Bank mérkőzésen, még egyszer sem sikerült győznie. Most, hogy Jericho már több, mint egy éve nem szerepelt a WWE műsoraiban sokan feltették neki a kérdést, hogy mikor fog visszatérni, ezekre a kérdésekre, Jericho rendszerint kitérő válaszokat szokott adni, ez a legutóbbi interjújában is így volt.

Chris Jericho a Wrestling Observer-nek adott interjújában cáfolta a WWE magazinban megjelenő felvetést, hogy a Money in the Bank gálán visszatérne, azonban elmondta, hogy jó kapcsolatot ápol a WWE-vel és ha kitalálnak neki egy jó sztorit, akkor benne lenne, hogy visszatérjen, de csak akkor, ha ez nem menne a saját rockbandájának, a Fozzy-nak a kárára.

9 megjegyzés:

 1. remélem visszatér és megnyeri.nagyon senkiben nem látom azt hogy megnyerhetné és meg is érdemli aki meg így van annak úgyse adnák oda...Chrisnek pedig kijárna egy utolsó nagy dobás

  VálaszTörlés
 2. Á akkor, ha visszatér, part time lesz. Egy meccs évbe... csodás... Ha valaki már nem akar legalább fél évig pankrálni, vonuljon vissza. 2002 óta nagyon divat lett itt a part time meló.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó ez mondjuk Taker esetében megvan bocsájtva, mert ő a "Wrestlemania szelleme" és 49 éves, legenda, fenomén, ikon.

   Törlés
  2. Hát ez van, de ez részben leginkább a mai WWE nek köszönhető. Jó sok lóvé van benne, jó szerződés, és egyáltalán nem megerőltető meccseket kell nyomni. Esetleg Takernek voltak azok. Én azt vallom, aki már nem tud annyira hozzájárulni az adáshoz, mint fénykorába annak ideje lenne visszavonulni, mert attól, hogy legenda meg stb. minek kéne néznem azt, hogy már közel sem olyan jó, mint volt? Szerintem ez kicsit lealacsonyító, csak hát ha ennyire sok pénz van benne, hülyék lennének nem csinálni.

   Törlés
  3. Ja, de a vén hülye ezért az egy meccsért is annyit fizet, mint amennyit itt bárki csak évekig tartó hihetetlen spórolással tudna összekaparni...

   Törlés
 3. Elég szar volt a 2013-as éve, jól indulna ha megnyerné MITB táskát és valamelyik ppv-én beváltaná és bajnok legyen ,tök8, hogy heel vagy face csak térjen vissza és ne csak veszítsen mint 2013-ban, meg ha nem is nyer táskát ,de egy RR meccset azért odaadhatnának neki én szerintem!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igazából nem volt olyan rossz szerintem.. az eredménytelensége a zavaró, mert amit a mikrofonnal meg a közönséggel művelt az óriási volt.. :D pl mikor csak ünnepeltette magát :D tejóisten xD hatalmas buzifej volt :D:D:D nagyon birtam :D de bizonyitott már eleget! és ha MitB-re jön vissza (és meg is nyeri) akkor nem part time lesz sztem

   Törlés
 4. A legnagyobb arc, te jó ég amit művel a mikrofonnal, hihetetlen. Raw is Jericho...

  VálaszTörlés
 5. Hát... jólenne ha visszatérne, de tényleg nem kéne a bandáját elbaszni mert nagyon jól tolják :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.