Header Ads

Cena visszatér '' régi '' önmagához? Előtérben a kisebb övek?

Noha korábban minden feltételezés volt már a minor övekkel kapcsolatban, jelenleg a vezetőség újabb ötlettel állt elő, ami megvalósulni látszik.

Bár korábban voltak pletykák, miszerint a két kisebb övet egyesítik, jelenleg ezzel nem foglalkoznak, hanem inkább értéket próbálnak adni nekik. Volt tervben, hogy a Wrestlemania XXX alkalmával egyesítve lesznek, de mint tudjuk ez elmaradt. 

Jelenleg Sheamus az egyik, név szerint a United States öv birtokosa, viszont ez a nyáron akár változhat is. Bár Vince Mcmahon nem lát fantáziát a dologban, Triple H keményen dolgozik egy történeten, melynek két főszereplője John Cena és Sheamus lenne. Így a jövőben, ha minden jól megy láthatunk egy John Cena kontra Sheamus mérkőzést melynek tétje a US öv lenne. 

Megjegyzésként, John Cena legutoljára akkor örvendett a legnagyobb népszerűségnek, amikor US bajnok volt, illetve az akkori karaktere annyira jó volt, hogy gyakorlatilag annak köszönheti a 14 főöv birtoklását is. A kérdés már csak az, ha ismét US bajnoknak koronázzák, visszatér a régi karaktere is? Még ha csak részben is.

12 megjegyzés:

 1. Azt hittem hogy visszatér a Raper Cena. De ez se rossz :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem tudod mit jelent a "raper" :D:D

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 2. Na ez már egy jó ötlet. Már csak a régi Cena aztán fasza.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nem fog összejönni. Sose az öv értékét emelik, mert ilyen alkalommal nem az övekkel foglalkoznak, hanem a pankrátorral, sose az öveknek meg feudoknak szánnak időt, hanem mindig adott pankrátoroknak, Cenának sok időt adnak a műsorokban, így nyilvánvaló, hogy sokat fog az öv is szerepelni. De ha nem egy nagy nevet tesznek bajnoknak utána, hanem egy épp feltörőben lévő pankrátort, akkor vele megint eljátsszák, hogy nem szerepel, vagy ha igen akkor se véd övet, nem promózik stb. Azzal kell az övek értékét növelni, hogy időt szánnak rá, nem pedig hogy Nagy neveknek adják.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ja. Az meg a másik, hogy utána ki veszi el tőle? Kofi?... Nem lesz belőle semmi. És egyébként is most a US meg a IC övnek is viszonylag jó értéke van.

   Törlés
  2. hogy mondhatsz ilyet???? jó értéke van?????????? még a viszonylag jelző is erős túlzás nem gondolod? ha csak a közelmúltra gondolok akkor is süllyed a szinvonala.. lásd Cody uralkodását, sokkal többet ért mint most.. ha meg régre tekintek vissza akkor inkább nem is mondok semmit

   nagyon jól van az, hogy Sheamust meg Cenát küldik a kis övekre! kell az öveknek a push!
   higyjétek el, hogy ez dobna az értékén.. már csak az is, hogy ők meccselnek érte nemhogy sztorik vannak körülötte

   Törlés
  3. Nem azt mondom, hogy nem jó, hanem, hogy mi lesz utána? Nem lehet örökre Sheamus és Cena a bajnok. És eddigi tapasztalatokra építve egyértelmű, hogy ha más lesz a bajnok (aki alapból nem kap annyi időt adásokon) akkor az öv nem kap majd annyi időt és figyelmet, mint ahogy Ambrose is egy év alatt megvédte az övet vagy egyszer.

   Törlés
  4. na most a smackdown picit meghazudtolt engem.. nem semmi meccset tolt Sheamus meg Barret !

   Törlés
 4. szerintem ez nem hülyeség, az övnek jót tenne, Cena is birtokolhat övet mit bánom én, de ne egyesítsenek öveket, mert ha csak nem Dean Ambrose-féle övbirtokosok lesznek, akkor a két öv két feud...

  VálaszTörlés
 5. amióta cena felvette ezt a marine karaktert azóta lehetetlen szinte hogy más karaktere legyen, heel 100% hogy nem lesz sajnos olyan repper karaktere meg szerintem azért nem lesz mert akkor mág fiatal volt és jobban ment neki az, most, hogy már ő se mai csirke nem hiszem hogy megint Doctor of Tuganomic lesz, de ne legyen igazam

  VálaszTörlés
 6. Szerintem meg csak egyszerűen nem tudnak neki egy értelmes feudot adni..kicsit elképzelhetetlennek tartom azt hogy Cena küzd majd a U.S övért..várjuk ki a végét.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.