Header Ads

Breaking! Daniel Bryan nyakát műtik, lehet, hogy sosem tér vissza?

A jelenlegi WWE nehézsúlyú világbajnok Daniel Bryan a hétfői Raw adáson bejelentette, hogy nyaki sérülése miatt csütörtökön műtétre lesz szüksége és elképzelhető, hogy olyan súlyos a sérülés, hogy nem lesz képes többet ringbe lépni!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/891/135/hi-res-c45afa9ee1e958f76540161f33195e3e_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75

Daniel Bryan elmondta, hogy elképzelhető, hogy a műtét után vissza kell vonulnia, azonban megígérte a rajongóknak, hogy mindent meg fog tenni, hogy felépüljön. A műtétre csütörtökön kerül sor, arról egyenlőre nincs hír, hogy mennyi a minimum idő, amit Daniel Bryan-nek ki kell hagynia, azonban feltehetőleg több hét, esetleg hónap.

Bár a tegnapi Raw adáson még nem fosztották meg Daniel Bryan-t a WWE világbajnoki övtől, ha a műtét után sokat kell várni a visszatérésre, akkor valószínűleg erre is sor fog kerülni! Az adásokból egyenlőre úgy írták ki Bryan-t rövidebb időre a történet szerint, hogy Kane megtámadta és súlyosan bántalmazta őt.

44 megjegyzés:

 1. Én nem kifejezetten kedvelem, de ezt azért én sem kívánom Neki.

  VálaszTörlés
 2. Remélem csak sztori,igazán kár lenne egy ilyen tehetségért. :(

  VálaszTörlés
 3. azta mindenit :( Már kezd kicsit unalmas lenni, nekem, a mostani karaktere, de nagyon tehetséges ügyes srác.. Remélem nem lesz komoly probléma és visszatud jönni. Fura azért Edge-nek is a nyaka ment gajra (bár az más), de DBtechnikailag fény az éjszakában ma. Vagy sztori volna?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem igy megy pihenore az edesapja miatt, ki kell kapcsolodnia meghat most volt az eskuvoje is nem?!:)

   Törlés
  2. Könnyen lehet, csak ezen az oldalon is, ha jön egy ilyen hír, akkor, néha, odaírják, hogy sztori vagy se... Meg ez azért elég komolyan hangzik, de remélem sztori, mert nagyon jó pankrátor.

   Törlés
 4. Szerintem egyértelmű, hogy csak sztori... ezzel is a Kane-el való feud-jukat akarják építeni

  VálaszTörlés
 5. Ugye ez csak sztori?

  Nagyon sajnálnám ha visszavonulna! :'(
  Nélküle nem lenne olyan jó a WWE! :(

  Az biztos ha visszavonul akkor többet nem is nézem...

  VálaszTörlés
 6. Egyértelműen sztori a visszavonulás szellőztetése, de valószínüleg egy-két hónapig nem lesz és simán lehet, hogy valóban műtik is közben.
  Minimum két hónap, de lehet, hogy csak a Summer Slam-en jön vissza. Szerintem.

  Off: a mai Raw-t is látva felötlött bennem egy kérdés: Cena-nak senki sem mer szólni, hogy a szuperhősöknek is jól áll, ha eljátszák, hogy elfáradnak? Az a legidegesítőbb a karakterében, hogy jól elverik, vergődik, szenved, majd hipp-hopp, felpattan, lenyomja a finisherét és nyoma nincs rajta a fáradtságnak...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye tudod, hogy most írtad le Bryan jelenlegi összes meccsének a forgatókönyvét beleértve azt is ahogy kipattant a hordágyról a WM-en? :D Nevetséges...

   Törlés
  2. Tudom, szerintem is nevetséges ez az irány nála, nekem ő sem liebling... És rajtuk kívül még Hulk Hogan, Rock, minden kornak volt egy ilyen hőse, egyiket sem szerettem túl sokáig, idegesít ez a karakter.
   Ezért tartom minden idők három legjobb pankrátorának HHH-et, HBK-t és Punkot. Utóbbi karrierjét még azért nem érzem olyan kereknek, de irtózatosan nagyot fejlődött az utóbbi néhány évben.

   Törlés
 7. NEHOGY MÁR!
  Edgenek is ez lett a veszte,és az övet is e miatt kellett le adnia!
  Nagyon remélem,hogy ez csak sztori,és nem vész kárba egy ekkora kedvenc tehetsége!

  VálaszTörlés
 8. El kell hogy szomorítsak mindenkit: ez egyáltalán nem sztori. A legfrissebb hírek szerint sem tudni még, hogy mennyi idő amíg felépül. A műtét után valószínűleg le kellesz adnia az öveket, és a Payback-en majd a gazdátlan övért megy majd a harc.

  VálaszTörlés
 9. Hát amit Trilpa H csinált Bryannel a hétvégén az a félelem és a gyávaság jele volt. Ha kihívok valakit meccsre nem bilincselem össze a kezét. Pont Tripla H beszél a tiszteletről!!Szánalmas milliomos köcsög az asszonykájával együtt!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Istenem.. az ilyenek minek kommentelnek?

   Törlés
  2. hahaha, de most miért hisz ez a lényege. Ő legalább elhiszi. Olyan kis aranyos :D

   Törlés
  3. De tényleg olyan kis cuki nem? :D
   Milliomos kocsog az asszonykajaval együtt ez hatalmas

   Törlés
  4. De tényleg olyan kis cuki nem? :D
   Milliomos kocsog az asszonykajaval együtt ez hatalmas

   Törlés
 10. Végre egy jó hír!!! Többet nem bohóckodik, és a jobbak is kapnak övet....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Anyád is csak bohóckodott amikor téged csinált...

   Törlés
  2. Szépen beszélj kisfiam, mert nyakon csaplak!

   Törlés
  3. elég hülye vagy ha szerinted ez jó hír

   Törlés
  4. elég hülye vagy ha szerinted ez jó hír

   Törlés
 11. Szerintem story múltkor 3 Tombstone-t kapott, nyakmerevítőt használt, ez volt a legjobb módja annak, hogy kiírják...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerinted nem sztori de egyre több oldal erősíti meg hogy, ez bizony valós sérülés. Ha work lenne, nem promózna úgy, hogy több hónapot is ki kell majd hagynia valószínűleg. És egy 2 hetes történetbe hogy a rákba irnának bele egy műtétes storyt? Csütörtökön kés alá fekszik és eldől a karriere. Ezt nem kell túlbonyolítani, ezek tények. Ahogy az is, hogy Punk sem a történet részeként távozott, hanem valós problémák vezettek ide. Nem minden work a WWE-ben sem, csak később igazodnak a valós dolgokhoz.

   Törlés
 12. Vitéz Gábor :D :D :D :D Te milyen dimenzióban élsz?? :D :D TE JESSZUS ÚR ISTEN :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még a 90's évekbe ahol a Pankrációt tényleg Pankrációnak hívták ;)

   Törlés
 13. Ezt most nagyon sajnálom,annak ellenére,hogy utálom.Azért jó,amikor itt van az adásokon,és most is Kane-el jó sztorit csinált,remélem azért minnél hamarabb visszatér.

  VálaszTörlés
 14. Utálom Bryant,(de csak a gimmicket, emberként tisztelem, mert mikor az édesapja meghalt, akkor is elverette magát, meg persze az a tíz év kő kemény munka..), de sajnálnám ha vissza kéne vonulnia.

  VálaszTörlés
 15. Na ne,elöbb CM Punk most meg Daniel Bryan akkor már csak 1 kedvenc maradt (Roman Reigns) remélem vele nemtörténik semmi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. DE, történik. Ő lesz az új szuperhős. A finishere már meg is van...

   Törlés
 16. Akkor ki lessz addig a bajnok?Mert a PAYBACK pár hét múlva jön!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a műtét dönti el az övek sorsát, de valószínű, hogy megszakítják bajnoki uralkodását, a Payback-en meg két ( akár több ) pankrátor fog majd az övekért megküzdeni ( pl létrás, meccs ). Ezek feltételezések, de a legvalószínűbb, hogy ez így fog történni.

   off: Bryan sérülése teljesen tönkre tette az összes story-t, mviel jelenleg csak Kane és Bryan volt a főöv köré építve, minden top sztár mással van elfoglalva. Így vagy Kane lesz az új bajnok ( aminek én nagyon örülnék, pedig egy szerkesztőnek igyekeznie kellene pártatlannak maradnia :D ), vagy pedig egy fiatal kap hírtelen nagy lehetőséget.

   Törlés
  2. Szerintem elhívják a nyaralásról Lesnart, esetleg visszahoznak valami nagy nevet pl.: Jericho és megkapja ő. Lehet, hogy a SummerSlam-ig nem is lesz új bajnok, hanem ott Lesnar összecsap Cenával, Reings-el vagy Cesaroval.

   Törlés
  3. remélem Lesnar nyerne akkor :D így is utálja a közönség hát mi lenne akkor:D

   Törlés
  4. Ha Kane megnyeri, kiugrok az ablakon örömömben :D

   Törlés
  5. Nehogy Lesnar nyerje már meg. Eleve itt sincs, kell a frásznak megint egy part time bajnok. :)

   Törlés
  6. Khm... Chicago ... Khm... Punk Khm... Kane ejtette ki Punkot a RR meccsből. Szóval ha Punk tényleg jön, és Bryan leadja az öveket, akkor szerintem egy Punk vs Kane meccs elképzelhető. De ha nem jön (pedig marhára remélem, hogy jön), akkor én Kane-nek is örülnék. És ha jön Punk, akkor én kiugrok a bőrömből. És sajnos lehet, hogy ehhez pont Bryan sérülése kell.

   Törlés
  7. Punkra ne számítson senki. Kizárt, hogy jön.

   Törlés
 17. Nem sztori. Igaz a hír. Lehet hogy vége.

  VálaszTörlés
 18. Ha úgy fog járni mint Edge, kíváncsi leszek mit fognak kitalálni.

  VálaszTörlés
 19. Igen, valóban kezd elég unalmas lenni ez a gimmick és a Yes-Movement, de tehetséges srác, megérdemelne egy hosszabb uralkodási időt. De Kane tényleg jó lenne, az utolsó pusztítás a Big Red Monstertől! :D

  VálaszTörlés
 20. Én egyáltalán nem kedvelem bryant, már a karaktere miatt sem, de ez mégis csak NO! NO! NO! és szerintem sztori ha meg tényleg műtik sok sikert a műtéthez és remélem nem lesz komolyabb baja

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.