Header Ads

Borzalamas RAW nézettség...

A hétfői RAW Memorial Day edition-je 3,59 milliós nézettséget ért el.

Ez az elmúlt évek egyik legalacsonyabb nézőszáma. Igaz, hogy az NBA playoff Heat vs. Pacers meccse ellen indult a WWE, ám érdemes megjegyezni, hogy hónapok óta a sztorik nem fogják meg a nézőket.

12 megjegyzés:

 1. A Mania után laposodott le nagyon a színvonal. Jó még az ER-ig tűrhető volt. Igazából az itt gond, hogy a feudok már régóta tartanak és unalmasak lettek. Na, de jön a nyár, akkor pedig jók az adások. Amúgy meg nem sokat jelent, hogy a nézettség gyenge, ahhoz képest, mikor három millióan se nézik. Amúgy meg másnap leszedik a netről, nem jelenti azt, hogy nem érdekelné őket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A leszedés már csak megszokás ,semmi más.

   Törlés
 2. A cégen belül ezen tuti hogy senki nem csodálkozik.
  A Vince által alkotott gyerekbarát irányzatba ,bármilyen sztorit ,történetet,karaktert raknak,soha semmi sem fog pozitívan jól elsülni.
  Itt nem Triple H t kell szídni mert biztos vagyok benne hogy ezt ő is, és mindenki tudja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De azért még is csak 3,59 millió. Azért az nem kevés ember. Tavaly emlékszek volt olyan is, hogy épp meghaladták a 3 milliót. Az, hogy semmi se sül el jól, az túlzás. Az idei Mania szezon az elmúlt öt év legjobbja volt, sőt még az RA utolsó Mania szezonját is überelték, mert csak az Edge-UT volt valami rohadt izgi, a Flair-HBK is tök lapos volt. Amúgy meg az RA vége szarabb volt, mint a mai adások... De az Attitude-nél nincs jobb!!!!

   Törlés
  2. te mi a fenéért vagy úgy oda az utóbbi 5 évért? elhiszem, hogy neked valamivel jobban tetszett a többi rossz évnél, de attól még az az 5 év is gyenge volt.. viszont az 5 év előtt még nem volt probléma

   Törlés
 3. Borzalmas is volt a RAW... nem is csoda... Smackdownt már nem is nézek mióta nem írok ide cikkeket, de RAW-t sem nézem végig, kb fél óra alatt végigpörgetem sokszor, a TNA jóval érdekesebb számomra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából, ha az embernek nincs olyan kedvenc pankrátora, aki miatt folyton nézi a WWE adásokat, akkor nagyon könnyen "le lehet szokni" róla. Christian is kb félévente egyszer szerepel, akkor is kikap, aztán utána le is sérül megint, így nem esik nehezemre kihagyni az adásokat.

   Törlés
  2. Emberek kedvence. Khm CM Punk...........

   Törlés
  3. Most is van Christian, csak az NXT-ben segítik a fiatalokat. :)

   Törlés
 4. OFF: CM Punk visszavonult! Ő maga nyilatkozta valami sportújságnak. Erről jöhetne egy cikk!

  VálaszTörlés
 5. Szerintem meg nem csak a WM óta lapos a Raw adás,már az előtt is volt rá példa : ) Sajnos ez az ötlettelenség miatt van .Sok raw volt mostanában unalmas ..és szerintem egyetlen megoldás van arra hogy itt megint jó adásokat lássunk..egyrészt Cm Punkot visszahozni Jerichoval együtt minél előbb,aztán meg nyilván a fiatalok debütálása amire volt is mondjuk példa bár nekem egyáltalán nem szimpatikusak.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.