Header Ads

Big Show újabb főszerepet kap egy filmben + WWE studió update

A WWE bejelentette, miszerint a WWE studió valamint a neves Lionsgate cég új szerződést kötöttek, mely annyit jelent, hogy hat új filmet fognak közösen kiadni a közeljövőben. Az egyik filmnek főszereplője pedig nem más, mint The Big Show.

A filmet idén nyáron kezdik el forgatni, mely a Vendetta címet kapja meg. A forgatókönyv szerint egy nyomozó bűncselekményt követ el, hogy börtönbe kerülhessen, így bosszút állva azon, aki életfogytig tartó börtön büntetését tölti. A bűnöző természetesen a börtönbe került nyomozó felesége megöléséért tölti büntetését. 

A filmet a The Soska Sisters ( Soska nővérek ) forgatják majd, kik már rendeztek a WWE-nek filmet, név szerint a See No Evil 2. részét ( főszerepben Kane-el ), mely idén ősszel jelenik majd meg. 

4 megjegyzés:

 1. hmmm, érdekes lesz biztos, bár remélem nem kell big shownak sok időt ki hagynia, bár így sem kap túl sok szerepet, pedig jó lenne :(( na ez van

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem erősen kezdi már a végét járni a karriere

   Törlés
 2. De én biztos vagyok benne :D Nem örülök neki, főleg, hogy mennyire semmibe vették az utóbbi években.. gyalázat amit vele műveltek. Bőgő masinát csináltak belőle a férgek!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.