Header Ads

Alex Riley '' újra '' a WWE rosterében

A cím érdekes lehet, mivel Alex Riley eddig is a WWE alkalmazottja volt, és a roster-ben is megtalálható volt, ám egy év után most először ismét ringbe léphetett.

Egy hosszú kommentátori feladat után a WWE ismét beküldte a ringbe, egy NXT live show keretein belül mérkőzhetett meg Kalisto és Victor ( The Ascension )  ellen egy triple treath keretein belül. A mérkőzést Victor nyerte. Riley legutóbb tavaly május 22. küzdött, akkori ellenfele Connor volt ( The Ascension ).

60 megjegyzés:

 1. Hogy ez mennyire határtalan undorító... Már mint a wwe bánásmódja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ja ha tehetnék élő showban köveztetnék meg az embereiket.

   Törlés
  2. Nem olyan rossz az a kommentálás (egyébként jól csinálja)... Jobb mint ha jobber lenne...

   Törlés
  3. Csak Riley nem Michael Cole, hogy kommentáljon. :)

   Törlés
 2. Sztem jó fizikuma van és a Miz féle feudja egész jó volt, csak utánna le is vették a képernyőről sajna.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. kiváncsi lennék miért tűnt el úgy

   Törlés
  2. Megadom a választ habár előre szólok ez egy pletyka viszont érdekes módon csak ez az egy változat terjeng róla úgy hogy valóságalapja biztos hogy van. Tehát Vince alapból szerette Riley-t . Az egyik adás után Cena és Riley között heves vita alakult ki. Hogy ki kezdeményezte ezt a vitát azt nem tudni . A lényeg hogy a vita után Cena "sírva" ment panaszkodni Vince bácsihoz aki mérges volt hogy az akkor legnagyobb pushban részesülő pankrátorát leszólja egy holmi segéd pankrátor. Így hát elkezdték jobboltatni és szép lassan eltűnt a képernyőről is. Próbálkoz a mikrofonnal szerencsétlen de már vannaka WWE-nek kommentátorai. Hogy miről szólt ez a vita és hogy kinek volt igaza-kinek nem azt nem tudni. Valamint azt se hogy jogosan küldték -e sz+póágra egy életre vagy nem. Egy dolog biztos: valami volt Cena és Riley között mert ezután a hír után egy szót nem váltott a két pankrátor egymással és egyik sem adott válaszokat ezzel kapcsolatban hogy tisztázódjon a dolog.

   Törlés
  3. ha igaz ez a pletyka akkor a riylei gyerek megérdemelte a büntetését! mit képzel magáról, John a cég legerősebb pankrátora és sose adja fel és nagyon sokszoros bajnok és riley hánnyszor is volt hmmm???

   Törlés
  4. Amúgy ez Vince hibája volt. Szomorú, hogy azért tette lapátra, mert összebalhézott a cég arcával. Simán meglehetett volna oldani felnőttek módján, de hát a mi Vincénk már csak ilyen.

   Törlés
  5. John Cena, akkor hányszoros is? Lássuk milyen okos vagy...

   Törlés
  6. Ez kicsit érdekes... Nem tudom, hogy van valóságalapja... Viszont én azért cáfolnám meg ezt, mivel Cena az aki egy-két embert imponál és segít nekik és azt hallottam, hogy Riley volt az egyik akit így támogatott... Bár tény, hogy egy ideje nem lehet közös témában hallani róluk...

   Törlés
  7. Cena nem a legerősebb. Ha erőre nézzük akkor Mark Henry a legerősebb, mégiscsak elhúzott két kamiont. :)

   Törlés
  8. pontosan nem tom hányszoros mert olyan sokszor volt de biztos sok meg nehézsúlyú világ bajnok is volt úgyhogy eről ennyit!!

   Törlés
  9. 14x nyert világbajnoki övet, de mivel ez nem versenysport nem igazán számít ez semmit. HBK-nak csak négy van, de mégis ég é föld a különbség köztük. :)

   Törlés
  10. Az hát, azért álljon már meg a menet ez a riylei mit képzel, hogy Amerika legnagyobb hősét kritizálja? Aki soha sem adja fel, még akkor sem, ha már majdnem elaludt a sok fekvéstől a ringben. Meg tényleg ki ez a riylei? Hányszoros bajnok? Az ilyen ne ugasson már more. HBK 4 szeres bajnok? pff hát ki ez?

   Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  12. tejjesen igazad van ston cold! riylei lószart se ér csak nem akartam magamat csúnyán kifejezni!! hbk se rossz de cena mindenkit legyőzött, hbk fel se ér hozzá!!

   Törlés
  13. HBK igenis felér hozzá kedves barátom. Egy picit tájékozódni kéne, aztán írogatni. Ez a két John Cenának szólt! Könnyen meglehet tanulni, hogy mi is a wrestling igazából.

   Törlés
  14. tudom mi az a wresling és ugaynaz a Cena csak profilképet cseréltem!

   Törlés
  15. Jó oké. Akkor te, hogy látod a wrestlinget?

   Törlés
  16. meg van rendezve forgatókönyv alapján!! de attól még cena a legjobb! ez csak játék tudom de cena attól még a legjobb! cena magatartás módosítója jobb mint az összes mozdulat és az emberi gúzs a legjobb feladásos fogás a világegyetemben ennyi!!!

   Törlés
  17. Teljesen igazad van John Cena a legjobb wrestler, mind az 5 mozdulatát tökéletesre fejlesztette,és negyed órát tud feküdni a ringben elalvás nélkül! Itt az idő hogy megint bajnok legyen.....ja mégsem.

   Törlés
  18. Szóval szerinted John Cena amiért 13-14x bajnok akkor ő sebezhetetlen és ő isten és senki sem szólhat semmit?!

   Törlés
  19. Nemm sebezhetetlen kapott márki de a atól még senki se tuddja legyőzn igazságosan!! és menta igen itt az idő mert megérdemelné!! jobban mint kane vagy akárki enyi!

   Törlés
  20. Most tenyleg igy vagy ezzel vagy csak siman trollkodsz, nagyon vicces vagy, hogy John Cena ennyira imadod :D :D komolyan jot lehet itt nevetni :D :D nem akarlak bantani, es semmi bajom veled,, es amugy azt tudod hogy Stone Cold csak ironukus volt? :D :D mert szerintem nem tudod, na mind1, jot nevettem :D

   Törlés
  21. leget hogy irokinos volt de attól még igaz amit ír tessék én is leszek irokinos: brock lesnar jobb mint cena de ez nem igaz csak irokina mégis vicces nem????

   Törlés
  22. hogy tudod 3szor leirni azt hogy "iroknikus" ? :D :D oke en is rosszul irtam, de en csak egy gombbal nyomtam felre, egyszer :D na mind1,

   Törlés
  23. Na ez az ami már nem csak kezd szánalmas és ciki lenni. De már nekem ciki érted...

   Törlés
  24. ertem, es hat nevetek es csak nezek egyszerre (bar van egy eros erzesem hogy trollkodik, de barmi lehet)

   Törlés
  25. bocsi a nev miatt, csak atirtam es elfelejtettem visszatenni :D

   Törlés
 3. Kár hogy nem lehet tudni miről volt kettőjük közt a vita. SZERINTEM RILEY MEGMONDTA CENÁNAK AZ IGAZAT,egyszerűen kipakolt milyen hős is ő ott a WWE ben,mekkora technikai mérkőzéseket nyom egy adásban,fekvőbeteg stílusban. Gondolom ez nem tetszett neki. Cena berágott, Vince a PG re biztos érzékenyen reagált,majd azt mondhatta neki,: "cena annyit fekszik a ringben amennyit csak akar" ennyi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ilyet is csak az ír, akinek fogalma sincsen, hogy mennyire nehéz kibírni ennyi utazás és adás után, hogy negyed órát feküdjön valaki a ringbe és ne aludjon el... Ő soha nem adja fel nemérted?

   Törlés
  2. :D :D # '{$} t o и ε [C] o ℓ d* ™ csiplek, az ironiad hatartalan :D :D

   Törlés
 4. Igen. Az attitudban Triple H, Steve Austin,Rock, is ugyanennyit utaztak, egy véres ppv után sérulten másnap a Raw ban nagyobb meccset csináltak mint a ppv ben. A smackdown adások és a raw adások is ppv nek számítottak.
  TUDOM EZ MÁR MINDENKINEK A KÖNYÖKÉN JÖN KI HOGY MI VOLT AZ ATTITUDBAN, de ha akkor egy ilyen szanatórium main eventer lett volna mint a mai PG hősünk, szerintem a fújoláson kívül nem sok mindent kapott volna. Éljenezzünk neki és akkor persze: "never give up" Lehet érte rajongani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Triple H, Steve Austin,Rock ? Kik ők? Hányszoros bajnokok? Míg ők feladtál egy valaki, egy igazi ríl zorall hős soha nem adja fel, aki jelenleg is hősködik. szííííína az én lelkem!

   Törlés
  2. :D hallod, bearanyozod az estem :D

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Imádom az iróniád! :D

   Törlés
  5. stone cold nagyon igazat adok!! cena sose adja fel és megverte már the rockot is a wrestlemanián és hhh-t is úgyhogy ennyi!! cena <3

   Törlés
  6. Ez igazabol mar igy mindenkinek az.

   Törlés
 5. Hülyeség az, hogy a RAW és az SD is PPV-nek számított. Ha úgy lett volna, nem promoztak volna az adás allat, és fizetned kellet volna, hogy láthasd. Ugyan olyan RAW volt, csak rövidebb volt és minőségibb. Most, hogy hosszabb, nehezebb is jó showt csinálni. Azt a sok adás időt meg ki kell tölteni. Így jelentétkelen hülye jobbereket és jelentéktelen, szar sablonos 6 man tag meccseket nyomnak le a torkunkon.

  VálaszTörlés
 6. "A PPV nek számítottak" azt úgy értettem hogy olyan értékűek voltak.Egyébként nem lehet összehasonlítani a mostani adásokkal, óriási külömbség van a kettő között, nem a 2 óra hossz miatt. Főleg 1997-2000 között
  minden héten alig vártam az adásokat, most meg másfél perc alatt elpörgetem az egészet. Annyi hogy színes a kép, azon kívül nézhetetlen. De ahogy szoktam olvasni ,nem vagyok ezzel egyedül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát szerintem nem. A PPV valamikor egy nagy crap, de az utána lévő RAW a császárság. Attitude-be is inkább a RAW-ra meg a storyline-ra törekedtek nagyon, a PPV-s main eventen meg szabad kezet kaptak a srácok. Azt csinálhattak, amit akartak.. Szerintem a legjobb évei az Attitude-nek az 1999-2001 közötti időszak.

   Törlés
  2. Persze, de akkor erre volt igény. Akkor maximális fordulaton kellett pörögniük, hogy megmaradjon a szervezet, és lám győztek és mennyire fellélegeztek és ellazultak. Persze pár évig még maradt a nagy lendületből meg stb. kellett azért egy átállási időszak, de olyan 2005-6 után én már komoly színvonalbéli csökkenést veszek észre. Elmentek a legnagyobb arcok, persze nem mindenki, aztán egyre lágyabb lett és üdv PG era... Az Attitude era t szvsz már nem tudják, és nem is akarják sem megközelíteni pláne fellülmúlni, nem érné meg nekik, nincs ellenfél, nincs konkurencia és legfőképpen világszínvonalon igény erre.

   Törlés
  3. Én már 2-3 évvel ezelőtt is megírtam ezt amit most te, de beláttam, hogy az attitude era az mára már csak egy álom marad. Felesleges ahhoz hasonlítani a mostani wwe -t ez már nem az. Más a piac, más a kereslet, és legfőképp más a célközönség. Egyszerűen be kell látni, hogy a mai wwe a 12 éves futyi szíííínáknak meg a yesssss eknek kedvez. Ez tény, hogy a mi igényünknek ez egy rakás fekália, ez a hulladék legalja és a fekália teteje, de a célközönségnek meg ez az álom, mint ahogy nekünk régen a minimax volt.

   Törlés
  4. Én már ezt mondom, amit te is Stone Cold. Nincs kereslet már egy Attitude feeling-re. És nem is lesz soha a büdös életbe. Akkor se, ha a TNA mondjuk felérne a WWE-hez. Valószínűleg nem sikerülni ez, ami Bischoffnak: megújítani a műfajt. Lehet ők is elkezdenék a PG-t nyomatni és beállna egy Real-Barca szintű párharc... Néha ez, néha az végez jobban. Csak ez addig nem fog sikerülni, míg a Carter család irányítja a TNA-t. Nem is értem 2010-be mi a francnak próbálkoztak a kiégett old school fazonokkal minőséget teremteni.

   Törlés
  5. OFF: Amúgy volt pár hónap kihagyásom az oldalon, mi történt a TNA hírekkel? Meg akkora nagyszabású tervek voltak, pankrátorok életrajzainak bemutatása stb. mi történt? Tökre "kihalt" az egész ahhoz képest amekkora láz volt akkor.
   ON: Hát igen, valószínű egy WWE -t megközelítenima már csak ugyanilyen gyerekbarát politikával lehetne. Ez kicsit olyan mint a rapszakma, 90 es években még az igazi gengszterek voltak a toppon, ma meg már a bekurvult celebek, meg mindenféle fos pop feat meg ilyenek. Elkurvult a szakma, teljesen belágyult, bebuzult, és sajnos erre az igénytelenségre van már igény nyugaton, és ez terjed a nyugati hullámmal, és erre állítanak ma rá mindenkit, pl. kereskedelmi televízió...

   Törlés
 7. # '{$} t o и ε [C] o ℓ d* ™ you made my day! :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.